Časté buzení u batolat ( 8 měsíců)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
17.9.14 16:45

Trvá to už asi 4 měsíce, od doby co nekojim… minulý měsíc se mi podařilo ji jeden týden dát spát do postýlky a usla u flašky… ale to byl jen týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 16:47

Protože už od 5 hodin je ukňouraná, nechce pít, jíst, spát, hrát si nic prostě je protivná a nedá se to sní vydržet.. máme ji v ložnici takže přítel chodí taky po 8 hodině ležet aby se vyspal do práce… a já jsem totálně vyřízená, protože se starám o dům o malou a o zahradu a celý den nestíhám nic tak jsem ráda když kolem té 8 usne, a já si od 8-11 aspon stihnu uklidit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 16:48

Ona se tam směje, když se postaví, ale stojí, pak spadne a bouchne se a řve jako pavián, když ji tak necháme tak řve prostě… i hodinu a více a neusne… jdu sní spát vedle do ložnice at se přítel vyspí ale stejně se budí i když spíme spolu jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 16:50

Přesně jak píšeš, je to nekonečné dokola, dudlík, čaj, mlíko, pláč… prostě já fakt nevím co sní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.9.14 16:50

@prcekM Zkuste ji nějakou dobu nechat sát úplně samotnou v místnosti a uvidíte.

• Citovat
  • Upravit
15
17.9.14 16:51

Ahoj Luci, už nekojím od 3. měsíce, měla jsme slabé mlíčko… Zuby jsou dost možné na kontrole říkala dr. že je má červené a natelké, ale už je to strašně dlouho… dost slintá, všechno už hodně kouše a cvaká ale zoubek stále nikde… je možné že ji to i svědí, že se budí, ale jak ji mam pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 16:53

Bydlíme u moji mamči, takže máme s malou společný pokoj, myslím si, kdyby od mala byla zvyklá ve svém že bude spinkat, ale bohužel to dispozičně nejde..a když ji nemám na očích, tka mám strach, že se o ty šúrušle zasekne a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 16:55

@scentini : když ona řve jako pavián, tak to nejde nevšímat si jí, ona tam stojí a bouchá do postýlky pak řve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
17.9.14 16:55

@prcekM tím to bude-máš strach když jí nemáš na očích a proto za ní při každém breknutí běžíš. Tím ona ví, že tě pláčem vždy přivolá a když už jste obě vzhůru tak si prostě chce hrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 16:57

@DidierK taky k ní příjdu a řeknu že ted se bude spát, hladím ji i kolem očiček at je zavře ale jakmile odejdu tak je to řvaní nanovo… sama neusne, hraje si ale pak nás vidí v posteli a prostě je to špatně no, jenže nemáme další pokoj pro ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 16:58

@Liszane a jak ji to mám odnaučit :)? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.14 17:00

@Elenloth Nelča taky vstává v 5 to si hraje ale pak zase už v 7 chce spát.. spíme v ložnici i s malou protože bydlíme u rodičů a svuj pokoj malá nemá, takže nás z postýlky vidí a chce jít za námi… já už nekojím takže krmíme, ale příjde mi že přes den moc nesní a v noci jí pokaždé co se vzbudí, sice si jen cucne… ale čaj nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
17.9.14 17:10

@prcekM bez trochy řevu se to asi neobejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
17.9.14 18:04
@prcekM píše:
@scentini : když ona řve jako pavián, tak to nejde nevšímat si jí, ona tam stojí a bouchá do postýlky pak řve…

Já bych ji chvilku nechala, jinak ji to nenaucis. Mě když se malá v noci zbudi, tak se plazim pod kolibkou :mrgreen: protože jak mě zmerci tak je to konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.9.14 20:15
@prcekM píše:
@DidierK taky k ní příjdu a řeknu že ted se bude spát, hladím ji i kolem očiček at je zavře ale jakmile odejdu tak je to řvaní nanovo… sama neusne, hraje si ale pak nás vidí v posteli a prostě je to špatně no, jenže nemáme další pokoj pro ni…

Já to měla to samé, když jsem přišla, bylo po breku a vše v pořádku, ale raději by si hrála než spala. Tak jsem natahovala intervaly než jsem do ložnice znovu došla. Ze začátku jsem třeba stála ve dveřích /i teď to někdy dělám, když nechce spát, ale ona už chápe pokyn hají, tak je to v tom jednodušší/.

S malou spíme od mala v jedné místnosti, do 10 mesíců spala přiražená k mé posteli, tak jsem si ji vždy ráno jen přehoupla do postele.

Chápu, že dokáže brečet hodiny, ale max. první či druhý den. Třetí si pobrekne pár minut a čtvrtý den už pochopí, že se má spát.

Já ale začínala učit nejprve to usínání, pak teprve buzení během noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí