Časté krmení UM a buzení po hodině

Anonymní
12.12.21 20:10

Časté krmení UM a buzení po hodině

Ahoj, musela jsem přejít z kojení na UM, mlíčko prostě nebylo a malému už jsem nestačila. Na UM jsme přecházeli postupně, večer vždy po koupeli dostal 150ml a spokojeně spinkal 3 hodinky a pak se vzbudil na mlíčko. Jenže poslední cca 2týdny je to tak, že když se blíží čas koupání vyžaduje mlíčko i když ho měl cca hoďku a půl předtím, pak je spokojený. Přes den je to vždy po těch třech hodinách cca. Ale problém je že ho vyžaduje i po koupání což je cca 30-45 minut po koupání před spaním. Zkoušela jsem ho ošulit a dát jen vodu, nebo méně ml. Ale to vůbec neprošlo a dostává záchvaty. Takže když to shrnu, tak dostává 120ml před koupáním, 120ml po koupání a ještě ke všemu se po hodině probudí a vyžaduje další dávku.. potom zase usne spokojeně.. takže během cca 3hodin do sebe napere 360ml. přijde vám tohle normální? Jen ještě dodám že mu jsou 4měsíce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
12.12.21 20:23

Když chce pít, tak ať pije, ne? :) Nemusí být tabulkový. Náš špunt byl taky vždycky hladovější než děti popsané na krabičkách UM. Přece ho nebudete trápit hlady… :) Případně můžete zkusit přidat do mlíčka trochu kašičky, aby bylo výživnější, třeba ho to zasytí na dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
12.12.21 20:29

Je to normální. Každé moje dítě bylo vždycky navečer ohledně jídla úzkostnější a chtělo se dopít dříve. Pokud z toho nemá žádný problém, nebolí ho bříško apod., je všechno OK.

Hlavně mu do toho mlíka ve čtyřech měsících necpi žádnou kaši apod. Prostě má takovou potřebu, pokud je pak spokojený, respektuj ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.21 20:36

To jste mě uklidnili, bála jsem se spíš toho trávení toho mlíčka aby ho z toho pak případně nebolelo, nebo aby neměl právě kvůli tomu problémy když je to takto časté, hlavně mlíčko ještě zahušťujeme nutritonem kvůli ublinkávání. Právě mu dopřávám a nenechávám ho hlady. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová