Časté návštěvy tchýně, jak by jste reagovali Vy?

22
4.1.26 09:01

Časté návštěvy tchýně

Dobrý den maminky🙂jaký máte názor na každodenní návštěvy tchýně? Chodí k nám 3× denně, přijde jak se jí to líbí, neohlásí se, má totiž od manžela klíče od bytu🙄sama se pozve, vždycky tu sedí hodinu a něco vypraví, manžel s ní prohodí pár slov a toť vše, mě je to dost nepříjemný teda, moje mamka k nám jezdí max 1× za 14 dní ale ona? Hrůza, neustále se montuje do domácnosti, řeší co se vaří, co zrovna děti dělají, naposledy jsme přijeli z nákupu a všechno prádlo z koupelny pryč🫣vzala si ho domů bez zeptání a vyprala to (vzala ho jen proto že má sušičku a bude to hned suché) přitom mě doma uschne během dne. Jde mi o to že člověk se o nic neprosí a hlavně já mám značkové oblečení které ona ničí sušičkou. Neustále ze svého synáčka (mého manžela) dělá strašného chudáčka apod. Jak by jste reagovali Vy? A jak často Vás navštěvuje? Řekli by jste to manželovi aby jí řekl aby ty její návštěvy omezila na 1 až 2 týdně? Jsem zoufalá 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13758
4.1.26 09:04

Ano, řešila bych to hlavně s manželem, aby jí vzal klíče od bytu. Vy s ní bydlíte v domě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.1.26 09:06

@AnastazieB Nene ale bydlí od nás 2 ulice a chodí si jak chce, hlavně se mi nelíbí ta představa že my nejsme doma a ona tam leze😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16327
4.1.26 09:06

Rozhodně bych to řekla manželovi a když jsem doma, nechala bych klíče v zámku - základní věc :nevim: A proč má klíče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35878
4.1.26 09:07

Dávno bych jim oběma řekla, že takto teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1789
4.1.26 09:08

Ano řešit s manželem a vzít klíče od bytu, jako s prádlem bych vylítla sama a klidně se s ní chytla a návštěvy bych chtěla předem hlásit, vždyť k vám leze jak do kravína, to bydlíte v jednom domě? Ted dočítám, že bydlí 2 ulice vedle, tak doma nechávat klíče v zámku a ji klíče vzít

Příspěvek upraven 04.01.26 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392

Jakože nemáš pusu abys jí řekla, že si to nepřeješ?? Promin, ale za toto co jsi tchyni dovolila si můžeš sama, protože toto je extrém, co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22

@Dahlia0409 to jsem udělala už s těma klíčema a stejně odemkla ale🫣má klíče jelikož než jsem byla s manželem tak mu chodila hlídat syna co má z prvního manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35878
4.1.26 09:09
@Dahlia0409 píše: Více

Tchýně má od našeho domu taky klíče kdyby náhodou, ale nikdy by si sem nedovolila jít bez ohlášení a už vůbec ne když nejsme doma. Když přijde tak zvoní. Nikdy si neodemyka sama.

Příspěvek upraven 04.01.26 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16327
4.1.26 09:09
@Kamýsek23 píše: Více

Jak mohla odemknout, když byly zevnitř klíče? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.1.26 09:10

@Mayaa007 já jí už 3× naznačila že mi to je nepříjemný, manžel jí naposledy řekl ať k nám nechodí neohlášená a stejně chodí 🙄 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.1.26 09:10

@Dahlia0409 to by mě taky zajímalo, v pátek je dcera dala do zámku a stejně přišla 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
4.1.26 09:11

jo ahaaa hmm, tak to chápu, ona si to tam dávno bere už za svoje a ty nemáš do toho co mluvit, barák je jeho že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16327
@JancaS84 píše: Více

Jasně, někdo má klíče v případě potřeby - zalít kytky, když jsme na dovolené, nebo zajít tam protože to a to, nebo ztratím, zapomenu klíče, půjčím si od tchyne. Ale když si leze k nim jak do obchodu, neexistuje a klíče vezmu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16327

Tak je tam dala asi malo, je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...