Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dahlia0409 píše: Více
Taky nechápu, a když je tchyně splachovací a leze k vám i přes upozornění manžela, tak bych vyměnila vložku a jí klíč nedala
@Kamýsek23 píše: Více
Tak to budete muset říct ještě jednou a rázně aby to pochopila. Nebo vyměnit zámek, namontovat řetízek do dveří.
@Dahlia0409 už jsem z toho psychicky vyčerpaná jí vidět každý den😒taky z toho jak se montuje do výchovy a do všeho
No já myslím, že v tomto případě musí manžel, protože dům je jeho, tchyně tam chodila odjaktěživa, bere to taky za svoje a má tě na háku, tohle bude hodně těžké, jestli vůbec chlap chce, když hlídá vnouče a u tebe je vidět, že se jí bojíš, těžká situace
To je v důchodu, ze má tolik času k vám lézt? Kdyz dáš klíče do zámku, tak si přece neodemkne a když bude zvonit, tak ji nepustit dovnitř s tím, že návštěva se ti nehodí a nazdar
Vůbec se ti nedivím, já už bych se s babou pohádala dřív…
@Dahlia0409 píše: Více
Já myslím právě, že ona tam nemá vůbec žádné slovo
@Mayaa007 já se jí nebojím. Ona ví co si o ní myslím😒ale je splachovací a dělá že nic neslyší a nevidí a jede si svoje 🙄
@Heduš Homolková ano nedělá ale né proto že je v důchodu ale že nechce a je líná to o ní tvrdí i manžel
Pusť péčko na plné pecky až příště uslyšíš klíč ve dveřích, třeba se zalekne a nevstoupí
No to jsou takové ty nejhorší tchýně toto, vlezlé, manipulují…já bych jí dala ![]()