Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tohle bych nestrpěla. Měla jsi zasáhnout hned na začátku, kdy ses přistěhovala. Teď už to budeš mít težší.
A jak dlouho to trvá? Od té doby, co jsi na baráku a ona furt otravuje?
Prostě bych jí oplácela stejným metrem.
Chtěla bych klíče od jejího bytu, vrtala jsem se tam i po,, večerce '', předkládala ji prádlo, že to měla špatně, přemístila bych květiny, že nemají dost slunka, vyměnila bych jí i prášek, že je tam moc chemie, vyházela ji boty z botníku na balkon, že je schovává mokrý a ony se potřebují vysušit… V největším mrazu bych začala umývat okna, že je má zasraný a makej se nemůže u ní dívat ani z okna… Máš na to koule??? Normálně bych vyhlásila válku! A viděla bys…
To nemá na buzerovani žádnýho chlapa, aby se zabavila? Někoho jí dohoďte nebojí se psů? 😄Kupte nějaký bojový plemeno… 😄 😄 😄
Myslím, že tchýně je i důvodem, proč nedopadlo jeho první manželství.
On si neuměl dupnout a manželka to nevydržela…
@Mmmrkvička píše: Více
Máme s mladými klíče navzájem a je to spíš o tom, že se oni objevili u nás v obýváku… teda ze začátku to tak bylo, teď už ne, taky se hlásí. Chodím za vnučkou často, ale vždycky píšu, že jdu. Hlídám kočku, když jsou třeba na víc dní pryč, ale nikdy nekoukám do jiných místností, do skříní, nic. Jo, je to u dcery, ale i tak by mě nikdy nenapadlo se jim tam bez domluvy sáčkovat a nějak hodnotit jejich styl žití.
My žijeme s mými rodiči v baráku (už je náš) a chvíli trvalo nastavit pravidla. Protože moje mamka si myslela, že když je máma, tak prostě může. No, nemůže. Obdobně ji vyvedla z omylu i ségra, když u nich mamka byla na návštěvě a začala jim stlát postele apod. Udělala s ní celkem krátký proces, že takhle teda ne a že tam nebude jezdit.
@Anonymní píše: Více
jj krátky proces musí byt hned ze začátku
Prostě jak jsem psala… bych ji dala vlastní medicínu. Normálně ztrapňovat, že není vynesenej koš, že jí to tam smrdí a buzerovala ji, že to a ono se tak nedělá…
Bude z toho otrávená, zklapne a vycouvá.
@Mayaa007 hele asi ne, jsou i horší, ona proste v tomto baráku vyrostla, tak si asi porad myslí, ze je její a muze si tu delat, co chce. Chapu to, cekala jsem to a prsve toto jsme uz snad vyresili. Ted ale pro změnu resime, ze nas pozoruje a pak ma potřebu do vseho kecat. Kecy uz si v me přítomnosti často odpouští, protoze jsem ji několikrát s tim poslala do háje (opět slušně), ale zacina to ted zkouset na deti. Ona ma hodne potřebu je vychovávat, proto děcka maji radsi moji mámu, ktera je fakt babicka. Tchyně po nich porad neco chce a oni toho uz maji taky plny zuby. No odstehovani by bylo nejjednodušší, ale neni uplne realne.
A její pindy totálně ignoruje, jako by tam nebyla, když začne mlet hovna ![]()
Nevěřím, že si dva dospělí lidé neporadí. Proč musí hlídat syna? Prostě vyměnit klíče, ať syna hlídá u sebe. Ale spíš se jen vymlouváte a nic moc se vám nechce.
Žádná kouzelná věta, která by mávnutím proutku zařídila, že k vám přestane chodit, neexistuje.
@AnastazieB píše: Více
Presne tak, to jsem psala taky. Kdyby chtěli, maji dávno vyřešeno ![]()
Taky jsem psala…, měli to zarazit ze začátku. Asi to bylo v určitém směru přínosem a zpohodlněli jste, jenže to všechno bere s sebou ruku v ruce tuto stinnou stránku… ![]()
@Kamýsek23 píše: Více
Vzala bych jí klíče a poprosila ji, aby se na každou návštěvu ohlásila. Měl by jí to říct spíš její syn. Aby to vzala lépe.
Tchýně jezdí tak 1× ročně. Díky Bohu za to
![]()
Ve tvém případě bych sebrala klíče a nastavila pevné hranice. I za cenu toho, že se urazí. Nesnesla bych to.