Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To musí být fake. 1× za 14 dní je dost. Sežeň si klíče od jejího bytu a začni guerrillovou válku Strč ji vejce do skříně, kterou nepoužívá atd.
@Kamýsek23 za mě tedy v pohodě, co kdyby u vás bydlela, to by bylo ještě lepší. To by vám mohla uklízet každý den, navařeno byste měli, o děcka by se vám starala a vy byste si žili jako králové. Tak by o vás všechny bylo postaráno. Nedívej se na to tak zle, všechno vidíš moc černě, zkus v tom najít něco dobrého, uvidíš, že se ti to časem zalíbí, jen zatnout zuby a vydržet. Viděla jsi Sněženky a machři, že? A pověstná hláška: “Vydrž, Prťka, vydrž!” Tak vždycky, když už se ti bude zdát, že pohár přetéká, tak si na tuto hlášku vzpomeň…a taky na to, že máte vlastně služku zdarma. Nebo ji platíte?
@mahebka
Beru to jako vtip ![]()
Pokud je to míněno vážně, tak jsi taky celkem dobrý pacient ![]()
@Apolena05 píše: Více
jj to mluví zas nějaká tchýně
a nebo nějaká uplně zdechlá, flegmatická, co se ráda od tchýně nechá obskakovat a nedělá nic
bych jí dala takové vydrž prtka vydrž
![]()
@Kamýsek23 píše: Více
Připomíná mi to podobný případ. A nerozešli se s první ženou právě kvůli mamince.?
Já bych tu svou tchyni nesnesla ani jednou za půl roku - ona naštěstí nemá zájem sem chodit, toto bych nedala ![]()
@Ani123200 píše: Více
Tak my si treba s tchyni nekdy vzájemně pereme, vesime, skládáme…, vzdy to ma důvod a jsme za to obě rady, domluvíme se a nikomu to nevadí (nemoc, rozbitá pracka, střevní chřipka, puravajici se dite…). Je super mit blízko někoho, kdo pomůže. Jen ta pomoc nesmi překračovat dohodnuté meze.
@Anonymní píše: Více
Ano, to obcas dělám, pomůže to v tom, ze ma co delat a nedělá, co nema. Ale zase pak bud ocekava, ze bude úkoly dostávat porad, anebo naopak si stezuje manželovi, ze ju ukoluju. Ideal neexistuje
ale nevadí. Ja uz jsem se naučila s ni zacházet, ona se mnou snad taky, mame se rady, tolerujeme se, jen obcas jedna udělá neco, co tu druhou vytočí. Jsme hodne rozdílný a obě mame potrebu mit to po svym. A ja jsem byla bohužel tak blbá, ze jsem se nastěhovala do domu, kde ona vyrostla. Kdyz jsme bydleli v jiném meste, chodila k nam normálně na návštěvu, pomohla, ldyz bylo třeba, ale do ničeho se nepletla. Byla to tehdy ideální tchyně.
A bydli 20 km od nas, ale naproti nam ma barák, ve kterém travi pul týdne. Takové letní sídlo, ve kterém je ale celoročně, vetsinou je 3,5 dne doma a 3,5 dne tady.
@Midaku píše: Více
Pokud je nenavádí proti rodičům, tak bych ji nechala.
@Mmmrkvička píše: Více
Pak se divíme, že se vytrácí úcta, autority, ale s nimi třeba i zkušenosti. No jo, chybí nám tolerance, trpělivost a mladým normální vztahy a široká rodina. A pak toto bude chybět i současným mladým, až budou staří.