Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle se mělo zarazit hned v začátku. To je dobrý psycho
Rozhodně bych nechtěla mít doma průchodka at si tam kdykoliv vleze ![]()
@Midaku píše: Více
Jasně, ale něco jiného je, když jste domluvené, než když ti samovolně leze do prádla. Schovala bych tan nějaký vibrátor pro příště ![]()
@Apolena05 ne, je to fakt.
@Mayaa007 jsem líná snacha, ale předtím jsem nebyla a také mi vadily takto časté “návštěvy”, ale pak jsem se podívala na film Sněženky a machři a hláska “Vydrž, Prťka, vydrž!” mě inspirovala…no a už držím nějaký ten rok. Dokonce v našem velkoměstě byla soutěž o Nejlínější snachu, ale vzhledem k tomu, že jsem byla líná a pozdě podepsala přihlášku, tak jsem skončila až na 2.místě.
Ja jen k tomu odemceni, pokud jsou klice zevnitr. Takove zamky existuji, je to prave pro pripady zabouchnuti s klici v zamku.
Ale je to tedy pech, ze ma zakladatelka zrovna tento zamek ![]()
@mahebka píše: Více
A ty s tchyní bydlíš a nevadí ti, že do všeho kecá a všude ti leze?
Proč by měla vydržet? Ona chce žít sama s chlapem a dětmi. Tchyně má svou domácnost.
@Kamýsek23 píše: Více
Na dveře namontujte ještě zástrčku nebo řetízek jako mají v paneláku. Řešit co nejdříve jinak se jí nezbavíš a později bys byla ty ta špatná. Řekni manželovi co kdyby jste zrovna měli intimní chvilku a ona přišla? Dokud to s matkou nevyřeší nic nebude
Návštěvu pouze ohlášenou a ve vaší nepřítomnosti nikdy, to už je drzost. Jako že se ti hrabe i ve špinavém spodním prádle? Důrazně, ale slušně bych se ohradila. Nejjednodušší by bylo vyměnit zámek, že jste ztratili klíče a nový už jí nedat.
Hodně štěstí.
Jo a kdyby manžel nechtěl spolupracovat na nastavení hranic matince, tak zkus medicínu: při sexu vždy v nejlepším z něho seskoč, úplně vyděšená, že se ti zdá, že přišla tchyně, v sexu dál nepokračuj…opakuj tak dlouho, dokud muž nezačne jednat a matku si nesrovná.