Časté pohyby miminka ve 31. tt

515
22.7.13 22:29

caste pohyby miminka 31tt

Dobry vecer holky, dnes mam pocit, ze se mi asi brisko rozskoci…Jsem v 31tt a mam dojem, ze se malej od rana nezastavil a kope a kope a kope, brisko se mi vlni a citim kazdy pohyb nejak moc intenzivne…je to normalni? nemuze mu neco byt? kazdy rika, ze cim vetsi bude (btw. pry je o 2 tydny vetsi), tim min bude mit mista a ucitim ho mene casto..ale mne to prijde spis naopak…hlavne uz ma docela silu, takze to dost boli 8o 8o Je to v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
22.7.13 22:33

Nechci tě strašit ale jestli už to trvá dlouho a hodně intenzivně, tak bych raději pro klid jela na pohotovost, miminko může mít málo kyslíku, malá mi takhle kopala třeba 2h a pak přestala, celí den se mi už nějak nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.13 22:34

Ahoj, slyšela jsem, že nadměrné pohyby by se měli zkontrolovat, tak jako když se mimi hýbe méně. Mi se mrňous hýbe extrémně až to bolí a teď třeba 2 dny nic a všechno v pohodě. Pokud máš nějaké pochybnosti, tak zavolej doktorovi nebo k němu zajdi, určitě Ti hlavu neutrhne, Každé těhotenství je jiné a každá těhule to může mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
22.7.13 22:39

Ted jsem zkusila polozit studeny rucnik na bricho a je trochu klid…taky to mam tak ze trbea cely den nic, jen sem tam kopanecek a hlavne spis vecer..ale ted mi prijde, ze ma nejaky moc aktivni den…muze to byt i tim ze normalne cely den neco delam a dnes jsem po delsi dobe byla doma a odpocivala, tak se hybal sam? :D zni to blbe, ale prijde mi to jako „heeeej mami ja se nudim“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.7.13 22:40

Nech se zkontrolovat, ale já za sebe můžu říct, že právě mezi 30 a 32tt jsem pohyby cítila nejintenzivněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.13 22:42

@moonnicka
Já taky když něco dělám, tak ty pohyby tolik nevnímám. prý se pohybama dítě i uspává a když si lehnu, tak to je pak jedna mexická vlna za druhou :D… Ale pokud máš fakt nějaké pochybnosti a něco se Ti nezdá, tak bych k tomu doktorovi šla.. Radši přijít několikrát zbytečně, než jednou pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
22.7.13 22:44

Jj to je fakt, ted se zklidnil a me je fajn…jen jsem mela asi dnes i ja vic casu to vnimat..kazdopadne pokud bude v noci hyperaktivni, tak rano mazu na kontrolu :) dekuju holky a dobrou noc…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.13 09:15

@moonnicka
Ahojky, mě přišlo mezi 30.-33.tt, že prcek snad vůbec nespí. :-) Vydržel kopat tak hrozně dlouho, že jsem až čučela:-) Teď jsme 40.tt a pohyby minimálně.. Vždycky jen sem tam ucítím patičku, nebo když škytá, jinak mám klid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.7.13 10:34

@Lejaa tak se asi zbytecne plasim :) proste mel vcera jen vic aktivni den..dnes uz je to dobry a v noci jsem se taky vyspala… tak verim, ze mu nic neni…musim prestat mit takovy myslenky, nekdy si rikam, ze kdybych necetla vsechny ty veci na netu, tak mam asi vetsi klid :roll: uz chci taky 40tt - to uz to mas za par, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.7.13 10:41

@moonnicka Tak koukám, že včera asi byl nějaký aktivn den, jsem 32. tt a předevčírem se sotva malá pohnula a včera tam pařila celý den :D a dnes zatím tak nějak průměr… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.13 10:43

@moonnicka
Jojo, za pár :-)
Ale na kontrole říkali, že se prckovi ještě moc nechce.. Tak uvidíme:-)
Jinak už bych byla i ráda, s bříškem už to není sranda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.7.13 11:19

@Zandula asi se miminka nudila nebo co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.7.13 11:20

@Lejaa no to verim..me kazdej rika, ze v sprnu ve vedrech padnu, tak se modlim, aby ty vedra, co jsou ted tak do mesice ustoupila a ja pak spokojene fungovala az do porodu :) drzim palce at prcek brzo venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.13 11:50

@moonnicka
Děkuji :-)
Noo, ty vedra bych ti nepřála.. Prožila jsem si je před těmi čtrnácti dny, když to začlo a nebylo to nic moc. Teď mi to přijde mnohem lepší:-)
A když se to nedá vydržet, tak si dám nohy nahoru, jím meloun a nic nedělám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.7.13 13:10

@Lejaa to ja se snazim delat nic dneska..jenze ja to asi neumim nebo co…uz mam za sebou jendu zakaznici na nehty, vysavani, vytirani, prani, veseni a cviceni :D ted chvilku lezim protze mam po obede a uz se nudim…ale tak jeste mam dva mesice do porodu…verim, ze to odpocivani na me prijde posledni mesic urcite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí