Časté tvrdnutí břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
28.7.13 11:26

@Leila90 já takhle byla na pohotovosti s nahnědlým výtokem a nechtěli mě ani vyšetřit, rovnou mě tam chtěli nechat :roll:. Po vyšetření příčinu nezjistili, ale i tak jsem musela podepsat reverz a přesvědčovat je, aby mě nechali jít. I když paní doktorka byla milá, ale stejně… Proto třeba já se pohotovosti bráním zuby nehty :oops: ale zase chápu holky, co tam jedou :nevim:

@Schara pokud tě to uklidní, tak tam zajdi, mrknou se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.7.13 11:41
@Schara píše:
@Leila90 jenze to budu cekat do utery, zitra neordinuje :mrgreen: a tobe ted v tom teple tvrdne bruch taky tak casto? ja se na tech 30 ztvrdnuti uplne hladce totiz dostanu za ten den… za posledni dva dny.

Aha, tak zůstan doma a v úterý si zajed. Mě teda netvrdne ted, což jsem ráda. Jím to magnesko ale bojím se zítřka. Jdu na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.7.13 11:41

@atominnka no jsem v tomhle hrozne nerozhodna… taky se tomu branim, a jen proto, aby me tam nechteli nechat, coz bych se branila kdyby bylo vse v poradku. precetla jsem tady i hromadu starych diskuzi a stejne jsem jednu obnovila, protoze tam pulka pise jed, pulka nejed a v tak v 90% vse dopadlo ok a prenasely… jsem proste strasna :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.7.13 11:44

@atominnka Týýjo,tak s výtokem nahnědlým bych tam asi zůstala teda. Výtok mám od začátku těhu, ale taky si ho hlídám, jaké je barvy..Jinak bych letěla sama od sebe ležet :mrgreen: já jsem teda strašnej strašpytel, jsem u doktora často. Ale už je mi líp a smířila jsem se s bolestma kolem těhotenství, prostě to tak má být..I když je to někdy na nervy :cert: ale hlavně, že je mimi zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.7.13 11:45

@Schara no to nejsi sama, taky tu sjíždím staré diskuse a nedávno jsem taky jednu obnovila :mrgreen: ne teda kvůli tvrdnutí, ale kvůli nahnědlému výtoku. Taky půl napůl jeď/nejeď :mrgreen: nakonec jsem nejela a u mého dr vše OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrea517
28.7.13 11:45

Tak já bych jela hned.Taky mi tvrdlo břicho a jednou v noci dost pravidelně, ráno sem jela na pohotovost a byla jsem na 5cm otevřená a už to nešlo zastavit. A to jsem čekala 3dítě a nepoznala sem, že se blíží porod.Ten den sem porodila ve 28týdnu.

• Citovat
  • Upravit
9266
28.7.13 11:46

@Leila90 no tak opatrne ;) co mas za brigadu? me prave dr. napsal i neschopenu, protoze me v praci tvrdlo i pres magnosolv a dal mi pak jiny horcik a zvysil davky… doma se to upravilo treba na 5× za den a ted zvedlo tak na tech 30 zhruba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.7.13 11:49

@Leila90 já bych tam zůstala, kdyby se našla nějaká příčina. Ta se nenašla a od té doby jsem to měla zase 2×. Ale už jsme na to s mým dr přišli - mám to pokaždé 2-3dny po sexu :roll: - takové světle hnědé, jako bílý kafe (pardon za popis) takže prý podrážděný čípek a je i možné, že se to projeví takhle se spožděním. Takže radši nesexujeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.7.13 11:49

@Schara Uklízím v jedné firmě, snad tam maj klima, no zítra tam spíše nastupuji. Jsem tam naštěstí jen 4 hodiny denně, ale i tak, cesta busem hodinu a půl 8o :? Tak se bojím, co bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.7.13 11:50

@Schara podle mě to bude tím horkem, smrkání a kašlem.. to taky dost dráždí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.7.13 11:58
@atominnka píše:
@Leila90 já bych tam zůstala, kdyby se našla nějaká příčina. Ta se nenašla a od té doby jsem to měla zase 2×. Ale už jsme na to s mým dr přišli - mám to pokaždé 2-3dny po sexu :roll: - takové světle hnědé, jako bílý kafe (pardon za popis) takže prý podrážděný čípek a je i možné, že se to projeví takhle se spožděním. Takže radši nesexujeme :roll:

Tak to se mi taky stalo, tak v 15 týdnu jsem po sexu špinila, druhý den jsem šla k dr a tak mi řek, že jak mám výtok, tak jsem měla i ten čípek podražděnej a nic to nebylo naštěstí. Ted mi zase na to tvrdnutí ten sex pomáhá(jak ti orgasmus stahuje děložní svaly, tak se svaly automaticky povolí nebo co) hned jsem cítila jak pírko :mrgreen: a to mi orgasmus zakázal. Nevim proč, když po něm mi odezní bolesti a tvrdnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.7.13 12:09

@Leila90 tak opatrne, ja budu cestovat dnes, ale az vecer a vlastnim autem a i tak to bude mazec. za nejaky riskovani, ze sebou nekde seknes nebo tak to nestoji. ja vzhledem k nizkemu tlaku omdlivaci jsem :mrgreen: a neni to nic prijemneho. hlavne dostatek tekutin.

ted jsem po jidle a pak az mi ta troska obeda slehne si skocim k tem doktorum, asi budou mit radost ze me, ale ja se hodlam uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.7.13 12:12

@Schara Noo,to já jedu jen zítra busem naštěstí. Pak auto. Hlavně ty dávej dnes pozor, je to odpor venku. Jsem od rána zalezlá doma..Zítra bouřky, tak snad se vypršíí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.7.13 12:16

@Leila90 ja pojedu az tak v tech 6 a auto mam ve stinu :) tatka me dal chladit vodu, at mam do auta studenou na svlazeni a kdyz pojedu jak vitr, tak mi nebude tak strasne :mrgreen: jinak me ven ted nikdo nedostane, jen me pak nasi doprovodi na tu pohotovost, ze se mnou prejdou silnici a dovedou na recepci. zrovna kdyz mam muze na cundru, tak musim mit tyhle ty „vymozenosti“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
27.4.21 20:06

Když jsem byla těhotná, tak s tím tvrdnutím břicha jsem děsně bojovala. Brala jsem na to hořčík, jak jinak. Ale teda, ne že by mi nějak pomohl. Na doporučení jsem si koupila hořčík od Natural Calm a super. Břicho bylo v pohodě. Až do toho 34. tydne, kdy jsem ho vysadila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky