Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leila90 já takhle byla na pohotovosti s nahnědlým výtokem a nechtěli mě ani vyšetřit, rovnou mě tam chtěli nechat
. Po vyšetření příčinu nezjistili, ale i tak jsem musela podepsat reverz a přesvědčovat je, aby mě nechali jít. I když paní doktorka byla milá, ale stejně… Proto třeba já se pohotovosti bráním zuby nehty
ale zase chápu holky, co tam jedou ![]()
@Schara pokud tě to uklidní, tak tam zajdi, mrknou se ![]()
@Schara píše:
@Leila90 jenze to budu cekat do utery, zitra neordinujea tobe ted v tom teple tvrdne bruch taky tak casto? ja se na tech 30 ztvrdnuti uplne hladce totiz dostanu za ten den… za posledni dva dny.
Aha, tak zůstan doma a v úterý si zajed. Mě teda netvrdne ted, což jsem ráda. Jím to magnesko ale bojím se zítřka. Jdu na brigádu.
@atominnka no jsem v tomhle hrozne nerozhodna… taky se tomu branim, a jen proto, aby me tam nechteli nechat, coz bych se branila kdyby bylo vse v poradku. precetla jsem tady i hromadu starych diskuzi a stejne jsem jednu obnovila, protoze tam pulka pise jed, pulka nejed a v tak v 90% vse dopadlo ok a prenasely… jsem proste strasna
![]()
@atominnka Týýjo,tak s výtokem nahnědlým bych tam asi zůstala teda. Výtok mám od začátku těhu, ale taky si ho hlídám, jaké je barvy..Jinak bych letěla sama od sebe ležet
já jsem teda strašnej strašpytel, jsem u doktora často. Ale už je mi líp a smířila jsem se s bolestma kolem těhotenství, prostě to tak má být..I když je to někdy na nervy
ale hlavně, že je mimi zdravé ![]()
@Schara no to nejsi sama, taky tu sjíždím staré diskuse a nedávno jsem taky jednu obnovila
ne teda kvůli tvrdnutí, ale kvůli nahnědlému výtoku. Taky půl napůl jeď/nejeď
nakonec jsem nejela a u mého dr vše OK ![]()
Tak já bych jela hned.Taky mi tvrdlo břicho a jednou v noci dost pravidelně, ráno sem jela na pohotovost a byla jsem na 5cm otevřená a už to nešlo zastavit. A to jsem čekala 3dítě a nepoznala sem, že se blíží porod.Ten den sem porodila ve 28týdnu.
@Leila90 no tak opatrne
co mas za brigadu? me prave dr. napsal i neschopenu, protoze me v praci tvrdlo i pres magnosolv a dal mi pak jiny horcik a zvysil davky… doma se to upravilo treba na 5× za den a ted zvedlo tak na tech 30 zhruba
@Leila90 já bych tam zůstala, kdyby se našla nějaká příčina. Ta se nenašla a od té doby jsem to měla zase 2×. Ale už jsme na to s mým dr přišli - mám to pokaždé 2-3dny po sexu
- takové světle hnědé, jako bílý kafe (pardon za popis) takže prý podrážděný čípek a je i možné, že se to projeví takhle se spožděním. Takže radši nesexujeme ![]()
@Schara Uklízím v jedné firmě, snad tam maj klima, no zítra tam spíše nastupuji. Jsem tam naštěstí jen 4 hodiny denně, ale i tak, cesta busem hodinu a půl
Tak se bojím, co bude..
@Schara podle mě to bude tím horkem, smrkání a kašlem.. to taky dost dráždí ![]()
@atominnka píše:
@Leila90 já bych tam zůstala, kdyby se našla nějaká příčina. Ta se nenašla a od té doby jsem to měla zase 2×. Ale už jsme na to s mým dr přišli - mám to pokaždé 2-3dny po sexu- takové světle hnědé, jako bílý kafe (pardon za popis) takže prý podrážděný čípek a je i možné, že se to projeví takhle se spožděním. Takže radši nesexujeme
Tak to se mi taky stalo, tak v 15 týdnu jsem po sexu špinila, druhý den jsem šla k dr a tak mi řek, že jak mám výtok, tak jsem měla i ten čípek podražděnej a nic to nebylo naštěstí. Ted mi zase na to tvrdnutí ten sex pomáhá(jak ti orgasmus stahuje děložní svaly, tak se svaly automaticky povolí nebo co) hned jsem cítila jak pírko
a to mi orgasmus zakázal. Nevim proč, když po něm mi odezní bolesti a tvrdnutí
@Leila90 tak opatrne, ja budu cestovat dnes, ale az vecer a vlastnim autem a i tak to bude mazec. za nejaky riskovani, ze sebou nekde seknes nebo tak to nestoji. ja vzhledem k nizkemu tlaku omdlivaci jsem
a neni to nic prijemneho. hlavne dostatek tekutin.
ted jsem po jidle a pak az mi ta troska obeda slehne si skocim k tem doktorum, asi budou mit radost ze me, ale ja se hodlam uklidnit.
@Schara Noo,to já jedu jen zítra busem naštěstí. Pak auto. Hlavně ty dávej dnes pozor, je to odpor venku. Jsem od rána zalezlá doma..Zítra bouřky, tak snad se vypršíí ![]()
@Leila90 ja pojedu az tak v tech 6 a auto mam ve stinu
tatka me dal chladit vodu, at mam do auta studenou na svlazeni a kdyz pojedu jak vitr, tak mi nebude tak strasne
jinak me ven ted nikdo nedostane, jen me pak nasi doprovodi na tu pohotovost, ze se mnou prejdou silnici a dovedou na recepci. zrovna kdyz mam muze na cundru, tak musim mit tyhle ty „vymozenosti“
Když jsem byla těhotná, tak s tím tvrdnutím břicha jsem děsně bojovala. Brala jsem na to hořčík, jak jinak. Ale teda, ne že by mi nějak pomohl. Na doporučení jsem si koupila hořčík od Natural Calm a super. Břicho bylo v pohodě. Až do toho 34. tydne, kdy jsem ho vysadila.