Catrice HD liquid coverage

35957
5.5.19 15:45

Každému vyhovuje něco jiného :nevim: A většinou matující makeupy jsou na mastnější pleť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
5.5.19 15:51

@An0nymous Také mi moc nesedl. Víc mi vyhovuje, když mám období spíš normální než mastné pleti. Hodně na mně oxiduje a pokud nemám perfektně připravenou pleť, dělá mi dost mapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.5.19 16:06

Já jsem s ním naprosto spokojená, ale mám hodně mastnou pleť a spolu s jejich matujicim transparentním pudrem se konečně nelesknu celý den jak zrcadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.5.19 16:19

Vyhovuje. Zkus dobře zhydratovat pokožku. Používám beauty blender a je to raz dva. Mám také suchou pleť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
5.5.19 16:23

@An0nymous je určen hlavně na mastnou pleť, já ji mám a make up mi vyhovuje dost, tedy porovnání cena/kvalita. Zapudruji a celý den se neleknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.5.19 16:34

Mě zase ucpává póry. Vydrží sice celý den, ale při dlouhodobém používání se mi udělá akné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.5.19 19:56

@hanullllka vidíš jak je to hrozně individuální, mě se zase po tomto makeupu akné skoro vůbec nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.5.19 21:06

@LucieDom tak jasný. Každá pleť je jiná a reaguje na jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20880
6.5.19 14:01

Obvykle nezasahuju k tématu, ale touto diskuzí jste mi připomněla, že na našem sesterském webu Arome dostal make-up Catrice také rozporuplné recenze. Někdo je nadšený a někomu absolutně nesedl. Pokud byste chtěly přidat svou recenzi, budeme rádi (přihlašovací údaje jsou stejné jako tady na eMiminu :) )

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast