Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Každému vyhovuje něco jiného
A většinou matující makeupy jsou na mastnější pleť
@An0nymous Také mi moc nesedl. Víc mi vyhovuje, když mám období spíš normální než mastné pleti. Hodně na mně oxiduje a pokud nemám perfektně připravenou pleť, dělá mi dost mapy.
Já jsem s ním naprosto spokojená, ale mám hodně mastnou pleť a spolu s jejich matujicim transparentním pudrem se konečně nelesknu celý den jak zrcadlo
Vyhovuje. Zkus dobře zhydratovat pokožku. Používám beauty blender a je to raz dva. Mám také suchou pleť
@An0nymous je určen hlavně na mastnou pleť, já ji mám a make up mi vyhovuje dost, tedy porovnání cena/kvalita. Zapudruji a celý den se neleknu.
Mě zase ucpává póry. Vydrží sice celý den, ale při dlouhodobém používání se mi udělá akné.
@hanullllka vidíš jak je to hrozně individuální, mě se zase po tomto makeupu akné skoro vůbec nedělá
@LucieDom tak jasný. Každá pleť je jiná a reaguje na jiné věci.
Obvykle nezasahuju k tématu, ale touto diskuzí jste mi připomněla, že na našem sesterském webu Arome dostal make-up Catrice také rozporuplné recenze. Někdo je nadšený a někomu absolutně nesedl. Pokud byste chtěly přidat svou recenzi, budeme rádi (přihlašovací údaje jsou stejné jako tady na eMiminu
)
Monika