Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj ![]()
Chtěla bych se zeptat. Trpím na chronickou migrénu (bolí mě hlava skoro každý den) léčím se s tím u doktora ale nic nepomáhá už od září. Mate někdo zkušenost s CBD zda pomáhá?
Me pomaha, ale chce to vyzkouset. V te nejvetsi atace kourim cbd joint. Na olej jsem si nezvykla. Snazim se to nemichat s triptanama ani jinym lekem.
Drive jsem kourila marihuanu, ale to me jen uspavalo a pak jsem jednou spatne zkombinovala leky a bylo mi dost zle. Od te doby zkousim jen cbd. ![]()
@janulinka22 Zkusila si nějaké moderní centrum léčby bolestí?
Cbd je vyborne, delame si domaci masti i kapky
na migrenu jsem teda nezkousela, na tu moc netrpime, ale na vsechno ostatni to zabira dobre:-)
Psala jsem to už k jinému příspěvku. Měla jsem něco podobného. Na migrény jsem trpěla roky a po dvou dnech užití 15% CBD oleje to odeznělo.. Manžel mi říká, že to je placebo, ale známe chlapy..
Já jsem každopádně ráda, že je to pryč.. (klep, klep..)
Jinak kupovala jsem od obchodu StillChill.
Na bolesti hlavy, migrény, naprosto super
ale záleží na složení, firmě, kvalitě apod
Za pokus to určitě stojí, u nás doma to funguje. Začít s tím nejslabším třeba 3% CBD a zvyšovat počet kapek, protože dávkování je individuální. Určitě by to mělo byt plnospektralni a kapat pod jazyk. Na značce podle mne nezáleží, hledat slevy, ale vyhnout se raději dovozu, tam máme špatné zkušenosti.