Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, chci se zeptat zda se s tím někdo s vás setkal.
Dne 10.5 jsme si objednali přes eshop boty za 2400,–, ale ještě ten den jsme již zaplacenou objednávku zrušily, přišel mi email že do 3-5 prac dnů mi budou peníze poslány na účet. Dnes je 25.5. a peníze nikde. Už cca týden a půl se jin snažim dovolat, nikdo to nebere, na emaily nereagují, dokonce jsem i volala do obchodu taky poblíž ale paní prodavačka mi řekla, že to mají na starosti na centrále a ona s tím nic neudělá ať si najdu číslo na internetu. Zkoušela jsem všechny varianty - několik emailů i na různé emaily co na stránkách uvádí, několik telefoních čísel a nic. Už jsem opravdu zoufalá, jelikož ta částka je pro mě ne-malá… ![]()
Ja byla zoufala pred nekolika dny, kdyz jsem uz pres 10 dni cekala jen na odeslani zaplacene zasilky a porad nic. Na telefon nikdo nereagoval a na e-maily take ne. 3 e-mail uz jsem poslala vylozene vyhruzny (zadam o vraceni blebleble nebo se obratim tamatam), az se manzel trosku lekl, ale za 3 dny prisla odpoved a boty poslali.Moje castka byla ale podstatne nizzsi. A uz neobjednavam. Nastvali me ![]()
@Adinasleh píše:
Zdravím, chci se zeptat zda se s tím někdo s vás setkal.
Dne 10.5 jsme si objednali přes eshop boty za 2400,–, ale ještě ten den jsme již zaplacenou objednávku zrušily, přišel mi email že do 3-5 prac dnů mi budou peníze poslány na účet. Dnes je 25.5. a peníze nikde. Už cca týden a půl se jin snažim dovolat, nikdo to nebere, na emaily nereagují, dokonce jsem i volala do obchodu taky poblíž ale paní prodavačka mi řekla, že to mají na starosti na centrále a ona s tím nic neudělá ať si najdu číslo na internetu. Zkoušela jsem všechny varianty - několik emailů i na různé emaily co na stránkách uvádí, několik telefoních čísel a nic. Už jsem opravdu zoufalá, jelikož ta částka je pro mě ne-malá…
platila jsi to přes kartu? zkus se obrátit na svojí banku…je to nestandatní, ale mě to jednou pomohlo…
Vraceli mi penize z jednoho e-shopu 13.5. a došly až dneska
Jeste bych počkala a zkoušela volat na tu centrálu, max tam dojet osobně.
@Kosopemi Také jsem jim psala i výhrůžné emaily, že by se takhle ke svým zákazním chovat neměli a že mi už dochází trpělivost ať začnou komunikovat atd atd… ale nic, dnes psal email přítel tak jsem zvědavá zda odpoví jemu.
Toto je opravdu zkušenost k nezaplacení, doslova ![]()
@welovefashion Opravdu? A co bych jim řekla? Zda se nezkusí podívat jestli neni vina na jejich straně?
@MáškaMarie33 Aha, no tka to je taky hezký.
Osobně? Ale kam? Na centrálu? Nevím přesně co jste tim myslela
![]()
@Adinasleh píše:
@welovefashion Opravdu? A co bych jim řekla? Zda se nezkusí podívat jestli neni vina na jejich straně?
jestli mohou stornovat platbu, že jim klidně pošleš komunikaci s obchodem, kde obchod odsouhlasil, že ti peníze vrátí
jo a jestli máš platbu jen v blokacích a ne v historii, tak je mozné, že se ti po určité době odblokne, ikdyž 2 týdny už je fakt dlouhá doba
Příspěvek upraven 25.05.20 v 12:20
@welovefashion I když jsem ty peníze poslala už 10.5.? To asi ne ne? To už je dávno poslané a stornovat to nejde
@Adinasleh píše:
@welovefashion I když jsem ty peníze poslala už 10.5.? To asi ne ne? To už je dávno poslané a stornovat to nejde
jde ale banka to musí vykomunikovat s prodejcem nebo bankou prodejce a taky to trvá
@Adinasleh píše:
@MáškaMarie33 Aha, no tka to je taky hezký.
Osobně? Ale kam? Na centrálu? Nevím přesně co jste tim myslela![]()
Jo, osobně na centrálu.
@Adinasleh tohle mi řekli na lince mé banky, když jsem řešila takto jednu platbu, u mě šlo bohužel přes 20 tisíc za letenku…letenku mi nevystavili, že platba neproběhla a já měla platbu strženou…
@welovefashion Dobrá, tak to zkusím tedy přes banku. Počkám do čtvrtka a pokud se furt nic nebude dít v pátek zajdu do banky. ![]()
@MáškaMarie33 Opravdu nevím kde mají centrálu, ale myslím že asi v Praze a jet kvůli tomu přes půlku ČR… nevím nevím podle mě to půjde i jinak