Čeká mě operace - nachlazení, MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.15 03:02

@Lenuška 1 Ohledně toho cévkování. Já vůbec nevím, proč by mě měli cévkovat. Mi to řekla sesřička 8o Kdyby to bylo na mě, tak to odmítám, protože po posledním cévkování - po CS - jsem necítila, že při močení skutečně močím a hlavně že chci vůbec jít čůrat :oops:
Jen by mě prosím zajímalo. Jaké je riziko odejít druhý den po laparoskopické operaci na revers? Jsou tam nějaké výrazné možné komplikace? Jak se to může zvrtnout?
Mi pobyt v nemocnici totiž stav uzdravování více stagnuje, než se lepší, nenávidím ležet v nemocnici, necítím se tam dobře. Doma mi je vždy nejlépe. Ale zajímaly by mě rizika, které po laparoskopii jsou.
Jde i o to, že já na těch „pohodlných“ postelích, kde mám ležet za týden, nebudu ani spát, nedokážu to (naposledy jsem tam byla hospitalizována v létě a spala jsem tak 30 min přes noc dohromady? Domů jsem se vrátila jako troska a pak jsem spala skoro 1,5 dne v kuse). Navíc bolavá už vůbec nedokážu ležet v cizím prostředí. Co je pro organismus lepší? Trápit se v nemocnici, že na těch postelích nespím a nebo se doma v klidu ve svém vyspat s bolestí?
Kdybych měla jít tehdy například po CS dřív domů, tak věřím, že bych se i rozkojila. Nesnáším ležení v nemocnici dobře, jsem náročná na spánek i prostředí.

Chtěla jsem to řešit nadstandardem, ale nemají v tu chvíli volno. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí