Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj holky, tak rano se chystam poprve do poradny v Podoli, jsem 37+5, jsem zvedava a doufam, ze se cekani ve fronte vyplatilo! Ale to uplne poznam, az budu rodit a zda si me tam nechaji nebo poslou pryc pro nadstav…to mi prijde nefer, kdyz uz jsem zaregistrovana, tak maj s tou rodickou pocitat za kazdych okolbosti a ne sdelit, ze ma smulu a poslat ji jinam pro nadstav. To se prihodilo kamaradce :-/ myslim, ze tohle uplne vyreene nemaji…vzdy by meli pocitat jeste navic s nejakym nahlym porodem…+ se svymi rodickami. Co myslite?
Snad kdyby se to stalo i me, tak pevne doufam, ze aspon ta predporodni pece v poradne bude stat za to!! ![]()
Zatim ahojky, snad bude na kontrole vse OK.
Ja jsem registrovana v PODOLI a zadnou frontu jsem nestala. Bylo nas tam asi 5 a za 20 minut jsem byla vyrizena.Tak teda nevim,ale mozna jsem jen mela stesti. ![]()
@zuuq píše:
Ja jsem registrovana v PODOLI a zadnou frontu jsem nestala. Bylo nas tam asi 5 a za 20 minut jsem byla vyrizena.Tak teda nevim,ale mozna jsem jen mela stesti.
tak to si měla štěstí a v kolik jsi tam šla?
Jee,ja uz nevim,nejak kolem 8,pul 9
Fakt se tam nic nekonalo. Mam termin za mesic,takze to uz je chvili zpatky,ale kamaradka sla pak asi 2 mesice po mne a taky nic,rikala asi 6 lidi..
@zuuq píše:
Jee,ja uz nevim,nejak kolem 8,pul 9Fakt se tam nic nekonalo. Mam termin za mesic,takze to uz je chvili zpatky,ale kamaradka sla pak asi 2 mesice po mne a taky nic,rikala asi 6 lidi..
tak to je dobře, díky, mně to čeká za chvíli a plánuju přichod 6:00 hod ![]()
Jeeezisi,to snad nemusis! Ja myslim,ze otviraji az v 8,ne? Nebo ted jsem cetla,ze dokonce az v 10. No uvidis. Hodne stesti!! ![]()
@zuuq píše:
Jeeezisi,to snad nemusis! Ja myslim,ze otviraji az v 8,ne? Nebo ted jsem cetla,ze dokonce az v 10. No uvidis. Hodne stesti!!
Zuuq, tak to jsi měla opravdu štěstí
já když se registrovala, tak otevírali sice v 7, ale to už nás tam čekal plný počet, takže jsme se všichni zapsali a kdo přišel potom, měl už smůlu..
@Mmonnika píše:
Zuuq, tak to jsi měla opravdu štěstíjá když se registrovala, tak otevírali sice v 7, ale to už nás tam čekal plný počet, takže jsme se všichni zapsali a kdo přišel potom, měl už smůlu..
tak já dnes zjistila, že tam od 30.10. malujou a já mám termín 31.10. takže mám vyřešeno ![]()
@Eva 13 píše:
tak já dnes zjistila, že tam od 30.10. malujou a já mám termín 31.10. takže mám vyřešeno
Tak to je pech ![]()
@Mmonnika píše:
Zuuq, tak to jsi měla opravdu štěstíjá když se registrovala, tak otevírali sice v 7, ale to už nás tam čekal plný počet, takže jsme se všichni zapsali a kdo přišel potom, měl už smůlu..
No tak to teda fakt jo.Ja jsem si rikala,co vsichni maji,ze jsem byla za chvili venku,ale jak to ctu,tak jsem teda fakt stastna,ze jsem se tam vubec dostala ![]()
@zuuq píše:
JeeeNo tak kam ted,uz vis?
Ahoj, tak teď zase Apolinář, rodila jsem tam před 7 lety syna, akorát tam malujou do 29.10. a já mám ten termín 31.10. takže teoreticky taky prekérka
![]()
@Eva 13 A to první malování, to patřilo k Podolí? A do kdy tam mají malovat?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.