Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to je fakt, trochu to musíme zase oživit. Včera jsem byla na UTZ a miminka se mají pěkně k světu. Jedno je určitě chlapeček, ale to druhý se s náma vůbec nechtělo bavit. Otočilo se zadečkem k nám a bylo hotovo, takže nevíme, co to je, i když Dr. mi už dřív říkal, že to vypadá na dva kluky, chtěli jsme to mít ještě jednou potvrzené a vidět to pořádně. Takže musím v pátek ještě jednou, a budem doufat že se mimčo otočí, pan dr. musí pořádně vidět srdíčko atd. Přes tu páteř šlo jen vidět, že bije v pořádku, ale musí vidět ty 4 chlopně. No tak si uděláme opět výlet. Jinak se cítím fajn, žádné problémy, na první těhotenství to snáším velice dobře.Tak si užívejte pohody, pak nám to nastane. Zatím pa.
Gratuluji Ti i Tvému muži! Přeji bezproblémový porod a přidávám adresu pro rady: www.dvojcata.webzdarma.cz, možná už o nich víte. nane
Opravdu si myslím, že zvládnout se dá všechno. Když se musí…
Je na to spousta důkazů.
Manželův bratranec má rok a čtvrt dvojčata a pětiletého kluka. Říkal, že děti nikdy nespí všechny najednou, že nikdy nejsou najednou tiše atd. Ale naopak třeba nemocní zase najednou jsou - aby bylo starostí více ![]()
Dvojčata byla jako malá často nemocná, stále je tišili a chovali… dvojčata si zvykla a dodnes je musejí uspávat uhoupáním v náručí apod. Takže péče o ně je náročná, zapojují se kromě rodičů i babičky a teta.
Přeji všem matkám jakéhokoli počtu dětí hodně štěstí a hlavně zdraví
.
IvaPe
Ahoj, je to 3 dny a já se dozvěděla, že čekám dvojčata
jsem ve 12 týdnu a Dr. mi řekl, že jedno je menší o 1 cm a už mě honí po všech čertech dokotrech. Můžete mi někdo říct, jestli s tím máte někdo zkušenost a jestli se mám nějak bát. Říkám si, že to je normální, že nebudou obě velké ale pořád máte v sobě takový divný pocit. Jeden doktor říká, že by se toho nebál a druhý mě posílá do špitálu na vyšetření. Tak uvidíme jak to dopadne. ale už jsem si na ty dva ,,PRCKY" zvykla
a bude to zas těžký když to nevyjde.
ahoj, tak já mám kluka a holku a dcera byla od začátku viditelně menší, jsem se bála, že prostě její plod ustane ve vývoji,ale naštěstí ne a ten rozdíl byl viditelný po celé těhotenství - po porodu se ukázalo, že ten rozdíl dělala velikost hlavy
, tak držím palce ![]()