Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vejilka Já mám v blízkosti jen tchána. Ten funguje fajn třeba co se týká vyzvedávání dětí, když mají děti něco ve stejnou dobu, ale tomu se dá dobrým plánováním vyhnout. Ono se neříká nadarmo, že matky od více dětí jsou nejlepší time manažerky. Já bych byla bez diáře a plánu min na měsíc dopředu úplně vyřízená ![]()
@Zelená7-mám to také tak, pořád mi tu někdo schází, o jedno miminko sme přišli-zt- a prostě mám potřebu mít minimálně tři děti, no já jsem o rok starší, ale myslím, že bych těhu i po 40 zvládla..My máme 9 letého a skoro 2,5 letého. Oni ti mužští pak strašně zpohodlní..tak držím pěstičky, třeba to ještě vyjde
, vůbec nevím, jak se vyrovnám kdyby nám třetí nevyšl. vím, jsou na tom ženy i hůř, že nemají vůbec děti, ale prostě ta touha tam je..
@lucypaja Já jsem čtvrté dítě vědomě nechtěla, ale ta vnitřní touha tam prostě byla a teď vím, že to tak bylo správně. Teprve teď jsme kompletní. Tak přeju ať se to třeťátko za odměnu zadaří ![]()
@Misahanuska-to je super:D, nejlepší je, když se partneři shodnou, blbé je, když jeden chce a druhý ne, tak si dětičky krásně užívejte, je to super DAR!
@lucypaja I to se dá překonat. U nás jsme byli u čtvrtého dítěte v naprostém rozporu. Já rezolutně odmítala potrat a manžel čtvrté dítě. Nakonec řekl, že to musím rozhodnout já. Měla jsem to položené tak, že budu buď celý život vyčítat já jemu nebo on mně a druhá varianta byla pro mě prostě přijatelnější. Protože tohle chlapi prostě časem vydýchají. U něj to přišlo rychle
Zvlášť když mu teď malá visí kolem krku a říká tatínku ty jsi můj miláček ![]()
@Misahanuska-no já bych na potrat nešla, takže kdyby se zadařilo, asi bych to tajila co by to nejdéle šlo, aby mě ani na ten potrat nemohl lámat, ale já bych se stejně nedala, jednou sme u toho dělání byli oba, tak i on se k tomu musí postavit čelem…joo kdyby to byla holčička, asi by se nenechal ani pobízet, jenže tu nám nic nezajistí na 100%, důležité je, aby bylo miminko zdravé..4 děti by asi neprošly, musel by kupovat nové auto.. já osobně se bez auta obejdu..ale ani u čtvrtého bych na potrat prostě nešla..
@zelená7 treti ditko jsem měla ve ctyriceti
Takže 38 je super vek ![]()