Čekáme miminko/a v červnu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
21.11.11 20:21

já bych ti přála kluka a holku..to by bylo fajn..
já jsem myslím dneska 10 plus 6tt..naposledy kontrola v 8tt a ted jdu až 12 plus 1tt

• Citovat
  • Upravit
3089
21.11.11 20:30

No vidíš,tak to už je větší :palec: To bude v pohodě neboj :hug:
No chtěli bychom páreček,to by bylo uplně nejlepší,no ale hlavně když budou zdravá,však si ještě někdy v budoucnu chceme ještě jedno mimi pořídit,tak třeba mezitím vynaleznou jak se dá ovlivnit pohlaví,myslim že v cizině už to snad funguje :think: Tak další plánujeme tak za 10 let,času máme dost,mě je teprve 23 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 20:34

já vím..na dalším utz už to bude vypadat konečně jako člověk :-P a na screnning se vyloženě i přiťou těšíme..
no já chci dvě, víc ne..jak finančně, tak i z důvodu bytu velikosti 3plus 1…já bydlela se dvema sourozencama v jednom pokoji celé dětstí a musím říct des a hruza..a větší bych bysme si nemohli dovolit a přítel je ze dvou dětí ale zase věkově dost od sebe a taky se mu to nelíbilo..já počítám tak tri roky od sebe a dvě děti..

• Citovat
  • Upravit
362
21.11.11 20:34

Ahoj holky, jdu se přidat. Čekám mimi 4.6. Teda aspoň podle UTZ. Rodila jsem letos v březnu a od té doby žádný menses, tak dr. nasadila antikoncepci, ale musela jsem vysadit kvůli operaci pupeční kýly a taťka to nějak neuhlídal :-D Takže budeme mít taky skoro dvojčata. „Velké ségře“ bude tou dobou 14,5 měsíce. Jsem z toho na mrtvici. Plánovali jsme sice ještě jedno nebo dvě, ale až tak za rok nebo dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.11.11 20:41

Smurfko tak to chápu,my bydlíme naštěstí v baráčku,sice ne sami ale s tchýní,ale ta je sama a stačí jí přístavek a my máme možnost časem udělat podkroví,jinak když teď budou dvě najednou tak pak ještě opravdu jedno chceme,kdybych musela třikrát rodit tak to by se mi asi nechtělo :-P

Myvo vítám tě,tak to na tom budeme skoro podobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 21:05

Maji..ty už nakupuješ oblečky 8-o nebo si je zdědila..
není na nákupy ještě moc brzo? :think:

• Citovat
  • Upravit
3089
21.11.11 21:12

Něco jsem i koupila,ale jen značkové co mi kde při nákupech padlo do oka,jinak jsem toho zdědila hodně,ale fotila jsem jen to pěkné. Tak já jsem si říkala že kdyby jsme to náhodou nakonec nepotřebovali,tak to prodám a vidíš,budeme toho potřebovat mnohem víc,hodně věcí mám po chlapečkovi od známých,tak mi kdyžtak budou holky chodit v modrém,však je to po doma jedno,jinak já sama jsem kupovala pouze neutrální věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 21:20

teda ty máš odvahu.. :palec:
já snad že bych něco koupila jesti dopadne screnning a pak jako odměnu po každém dobrém utz..nějak víc bych chtěla kupovat až kolem páteho měsíce.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3089
21.11.11 21:33

Já na pověry nevěřim,co se má stát to se stane,to neovlivní taková blbost jako že mám doma oblečky :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.11.11 21:34
Maia22 píše:
Já na pověry nevěřim,co se má stát to se stane,to neovlivní taková blbost jako že mám doma oblečky :roll: :roll:

to ne..ale co pak s nima..akorat budou připominat co se stalo..
ale aspon jde videt ze to beres pozitovne a nic jiného se nepřipoustis :palec:

• Citovat
  • Upravit
3089
21.11.11 21:48

Však jsem psala,ty menší věci bych prodala a ty větší bych si nechala pro případné adopčátko :nevim: A jo beru to pozitivně,s mým mužem to ani jinak nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.11 22:24

Ahoj můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.11.11 22:25

Ahoj jasně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
23.11.11 09:03

Ahoj vedle je skoro mrtvo.Třeba to tu bude živější.Mohu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.11.11 09:06

ahoj..taky bývá taky někdy mrtvo a někdy se to celkem rozjede, většinou když se blízí KO nebo tak.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex