Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všechny budoucí maminky. Pojďte si popovídat o tom, jak si užíváme své první těhotenství, vzájemně se podpořit a podělit se o své zkušenosti. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lynette píše:
Ahoj všechny budoucí maminky. Pojďte si popovídat o tom, jak si užíváme své první těhotenství, vzájemně se podpořit a podělit se o své zkušenosti.
Jsem tu! Taky cekam prvni, ale to ty uz vis, co? ![]()
Ahoj holky, taky čekám první - podle včerejšího utz pravděpodobně dvě… ![]()
Vím
Asi bychom měli něco málo o sobě napsat pro nově příchozí - věk, odkud jsme, kdy máme termín porodu…
Mně je 24, jsem z Prahy a termín porodu mám na Valentýna
(14. 2.)
Poprvé půjdu k doktorovi na začátku 8. týdne.
Protože mám velkej strach a nevím, chci jedno - dvě budou záhul…
Vitam te mezi nami Optimo ![]()
Tak ja bydlim v Rakousku, je mi 30 a TP mam 19. 2. Na kontrolu jdu tento patek. Vim, ze je jeste brzy, ale jsem objednana na prevent. prohlidu uz 2 mesice. Takze predpokladam, ze ted tam jeste nepujde nic videt, ale aspon me zkontroluje jestli je jinak vsechno ok.
@Optima píše:
Protože mám velkej strach a nevím, chci jedno - dvě budou záhul…
To bude v pohode uvidis ![]()
Ja bych se dvojcatkum nebranila
@Optima No prý dvě nejsou o moc větší záhul než jedno a i finančně to není tak velký rozdíl. Aspoň to budeš mít najednou, děti budou mít vrstevníka na hraní, ve škole si budou pomáhat a až budou velký pomůžou ti víc než jedno. Uvidíš jak budeš nakonec ráda že jsou dvě ![]()
Ahoj, mě je 33, PDY, termín jsem si počítala jenom na netu - 10. 2., včera jsem byla poprvé na potvrzení těhu, na UTZ doktorka nejdříve že je tam a pak ještě chvíli koukala a hledala a povídá - jsou tam dvě, podívejte…kdybych neležela, tak asi upadnu…
@Optima píše:
Ahoj, mě je 33, PDY, termín jsem si počítala jenom na netu - 10. 2., včera jsem byla poprvé na potvrzení těhu, na UTZ doktorka nejdříve že je tam a pak ještě chvíli koukala a hledala a povídá - jsou tam dvě, podívejte…kdybych neležela, tak asi upadnu…
To bude dobre, uvidis..
co na to rikal tvuj?
@kar-maa píše:říkal že to má samý výhody (který já nevidím, vidím jenom spoustu práce a starostí), že si to „odkroutím“ za tři roky místo 6, že se spolu zabaví a tááák…
To bude dobre, uvidis..
co na to rikal tvuj?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat