Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, všem vám taky držím palečky, ať nám to konečně vyjde a čekání nám uteče rychle, ale se šťastným výsledkem. V pátek jsme byli na IUI, ale tentokrát je hodně malá šance na úspěch - nepodařilo se jim zrychlit pomalé spermošky, takže spíše počítám s tím, že v prosinci nás to čeká nanovo, ale i přesto budu moc doufat. Hodně štěstí
Tamuška-nevěš hlavu,třeba to výjde a když ne teď tak příště,uvidíš
co ta Mojžíšová,máš něco?
Ahoj JankaR,díky moc za povzbuzení. Zatím jsem se po Mojžíšové nepídila, ale určitě to začnu brzo řešit. Díky
Holky, tak ještě týden čekání na výsledky z IUI, ale zatím žádné příznaky nemám, tak asi přijde MS ach jo, jsu dnes nějak naměkko…
janka taky neměla příznaky a podívjej jak to dopadlo
, co BT, měříš? marky
tamusko, kdyz se dockas dalsiho cyklu, tak doporucuju merit, budes vedet, jak si na tom. Janka vedela, ze ma stale vysoke BT a proto testovala - a je tehu (coz ti potvrdi 18 dni vysokych teplot). M
Jo holky to měření je fakt úžasná věc,a dokonce se mi potvrdilo těhu 15DPO tzn.jen 15 dnů vysokých teplot
![]()
Moc vám držím palešky,snad včechny co mám aby jste co nejspíš našly taky// na testíku
a dobre poznas kdy byla a jestli vubec byla OVU, mas to v jasnych cislech (hlen a cipek sledovat muzes, ale jak mas poznat, ze je otevrenej, dlouhej , tvrdej atd)
Já to mám bohužel už všechno řešené přes IUI nebo IVF - takže k ovulaci dochází přesně díky dodaným hormonům. Nervy bych měla taky stejné jestli čekám na výsledky nebo když budu každý den měřit - ono čím míň na to myslím, je to lepší. Díky
Holky, takže bohužel IUI zase nevyšlo, snad někdy příště… teď si dáme pauzu před dalším pokusem s doktory… Všem držím pěstičky.
Tamuška
to mě mrzí,jen klíííd
začněte se připravovat na vánoce úplně to vypusťte z hlavy,nemá cenu se stresovat,ale no jo mě se to píše co???
ale nejdůležitější je se nevzdávat a bojovat ze všech sil ,ale všech s mírou,mě to taky trvalo dost dlouho ![]()
Jojo, díky, chce to klid to je pravda, ale 2 roky snažení a už neúspěšné umělé pokusy za sebou - už je toho dost, ale jednou to určitě vyjde, neztrácíme naději… JankoR,ať máš šťastné těhotenství…
tamuška si hodné silná holka
protože já jsem měkota,ten rok čekání nám dal pěkně zabrat
ale uvidíš že se to obrátí co nevidět a budeš těhulka ani nevíš jak ![]()
Ahoj snažilky tak začínám se stimulací před IVF,od včera beru Utrogestan za týden začnu píchat Decapeptyl…snad to vyjde