Čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
1.12.06 09:01

Moc díky, budeme se snažit - silní musíme být, ale taky už to není jako dřív, popoženeme spermošky a radši na to nebudeme ani myslet a jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.06 10:55

čekání

Ahoj holky, moc vas vsechny zdravim a drzim palecky. Procetla jsem si celou diskuzi a jsem moc rada ze je na tom nekdo podobne, v okoli nejak nemam nikoho komu bych se mohla sverit.S manzelem se snazime uz pul roku a nic, v utery zase presne jako hodinky prisla menstuace.Vetsinou ten smutek hned prekonam, ale ted se me drzi nejak dyl, fakt jsem uz doufala.
Chtela bych od vas zkusenych ziskat par rad, jestli vam to nevadi.O ovulacni teplote jsem zatim jenom cetla a i to ze se meri kazde rano stejnou hodinu.Jak se ale meri dlouho?Je pravda ze po ovulaci uz neni sance na otehotneni?Nekdo psal ze to uz pry nema cenu…
Acj ho, hokly je mi moc smutno, tak jsem to chtela dat manzelovi pod stromecek…
Mozna se vam ukazu jako anonymni, ale ma mi behem dopoledne prijit heslo, jenom jsem to uz nemohla vydrzet a musela se z toho vseho vypsat abych nebrecela v praci.Moc diky za rady. Zuzka

• Citovat
  • Upravit
11
7.12.06 13:42

Zuzko, zkus int.str. www.modrykonik.cz, tam toho je o měření bazální teploty atd. hodně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.12.06 13:24

Ahoj Zuzko, nebud smutna, takovych jako jsi ty, je strasna spousta, ja jsem toho uzasnym ukazem, uz 4 roky chci davat darecky, sobe, na vanoce, manzelovi a porad se nejak nemuzu dockat. Cas vsechno otupi, ted uz si nad MS jen povzdechnu, driv jsem prolevala krokodylí slzy..Ale mrzi me to stejne, jen uz jsem se tak nejak smirila.
Mereni BT je asi dobra vec, zjistis si, kdy mas OVU.Ale obecne pokud mas pravidelnou MS odecti si 14 dnu od zacatku MS zpet a vis, kdy mas OVU. Po Ovu za 14 dnu totiz prichazi MS, vetsinou..u me teda 100%. Ja si merila MS rok a doktorka vyhodnotila moje mereni jako anovulacni, cimz me uplne ranila..No a ony to anovulacni cykly nejsou.. Proste jsem nespadala do tabulky, kdy v dobe Ovu vylitne teplota hodne nahoru, me jen tak lehce stoupla 8)
Nemyslim si, ze po Ovulaci neni sance na otehotneni, nekdy se muze stat takovych veci, nad kterymi zustava rozum stat. Ale rozhodne neber tuleni jen jako sanci jak se stat tehotnou. Uzivej si to, protoze psychika je neskutecne mocna!!
Jednou se budeme vsichni radovat. Nadeje umira posledni, tak hlavu vzhuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.12.06 09:26

Moc diky holky Vendik i Alenka, zacinam zase nabirat silu, kolem me se to zacina zase tehulkama mnozit......
Ale co, poradne si uzijeme Vanoce a zalyzujeme si - pokud teda napdne snih.
Kaj se mate vy? Jinak jsem asi neschopna, uz 2× jsem se pokousela zaregistrovat, vzdy byla registrace uspesna ale na mail mi nic neprislo, tak jsem tu porad jako anonym:(( Zuzka

• Citovat
  • Upravit
102
19.4.07 08:35

Ahojte holky, tak se po dlouhé odmlce zase hlásím. Po 1.neúspěšném IVF+ICSI, které bylo v září a po následujících 2 neúspěšných IUI, jsme se rozhodli pro 2.IVF. Momentálně čekám na menzes a začnu se stimulací, tedy tentokrát mám dlouhý protokol a už se stimuluju Synarelem. Snad příští týden MS přijde a budeme moc zase plodnit miminka. Jste tady taky někdo kdo zrovna čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
19.4.07 19:03

Ahoj Tamusko,
taky čekám a čekám, je to nekonečný. Mám před sebou první IVF+ICSI a jak mi řekl pan primář moje stimulace je atypická=dlouhá (asi musím mít vždy něco extra) :-)
Jsem teď 10tý den stimulace Gonalem + Synarel a až v druhé polovině příštího týdne mám jít na odběr.
Držím palečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.4.07 07:14

Lucisko,tak to ti budu na příští týden držet pěstičky, ať máš při punkci moc a moc vajíček. Jo, to čekání je na tom celém procesu nejhorší, všechno se dá vydržet, ale toto je ubíjející, ale musíme to zvládnout - výsledek bude sladký. Jsi o krok dál než já, dej vědět co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
23.4.07 15:29

tak dnes mám moc smutný den - přerušili mi stimulaci :(
pořád špiním a mám ve vaječníku 4cm cystu, navíc folíky nerostou :( jsem z toho moc špatná, nevím co si mám myslet, moc zkušeností s tímto jsem tu nenašla. V pátek jdu na punkci cysty a po té budu čekat na MS a zkusí na mě krátký protokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.4.07 07:43

Lucisko,to mě strašně moc mrzí, že ti to takto dopadlo.Budu ti teď držet pěstičky,ať ti dopadne dobře odstranění cysty a ať brzo můžeš zahájit novou stimulaci - když ti předčasně ukončí naději, tak je to na psychiku ještě horší.
Včera jsem začala stimulovat Puregonem a v neděli mám jít na kontrolu, tak jsu zvědavá, kolik folikulů vyroste. Když bude vše probíhat dobře, tak bude asi příští pátek punkce. Zatím se všechny držte a napište novinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.5.07 18:49

ahoj Tamusko, jak pokracujes? Byla jsi napred, tak jsem zvedava. Ja uz jsem od te doby mela druhou stimulaci na IVF a v sobotu jsem byla na punkci. Mela jsem 17 vajicek z toho jich bylo 11 dobrych a 8 se podarilo oplodnit. Ve ctvrtek mam mít transfer, tak na ně moc myslím, aby měli hodně síly a vydrželi na mě počkat :) .
Dej vědět, jsem zvědavá jak se Ti daří

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.5.07 10:51

Lucisko, dnes jsu 7.den po transferu a zatím všechno probíhá dobře. Cítím sem tam podbřišek a jsu unavená z léků, ale naštěstí mám neschopenku, tak se můžu i válet a odpočívat. Momentálně jsem ale přišla na chvíli do práce, tak píšu. V úterý jdu na krev, tak snad nepřijde menzes už o víkendu. Začínám být trochu nervózní, ale doufám a doufám, že to tentokrát vyjde.
Tos měla teda velký počet vajíček, určitě vám teď zavedou ty nej a nej embryjka a vyjde to. Dávej na sebe pozor a držme si palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí