Čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.11.06 19:58

Ahoj snažilky tak začínám se stimulací před IVF,od včera beru Utrogestan za týden začnu píchat Decapeptyl…snad to vyjde

• Citovat
  • Upravit
102
20.11.06 07:44

Ahoj holky, všem vám taky držím palečky, ať nám to konečně vyjde a čekání nám uteče rychle, ale se šťastným výsledkem. V pátek jsme byli na IUI, ale tentokrát je hodně malá šance na úspěch - nepodařilo se jim zrychlit pomalé spermošky, takže spíše počítám s tím, že v prosinci nás to čeká nanovo, ale i přesto budu moc doufat. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.11.06 11:36

Tamuška-nevěš hlavu,třeba to výjde a když ne teď tak příště,uvidíš :) co ta Mojžíšová,máš něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.11.06 11:46

Ahoj JankaR,díky moc za povzbuzení. Zatím jsem se po Mojžíšové nepídila, ale určitě to začnu brzo řešit. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.11.06 07:33

Holky, tak ještě týden čekání na výsledky z IUI, ale zatím žádné příznaky nemám, tak asi přijde MS ach jo, jsu dnes nějak naměkko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
24.11.06 13:24

janka taky neměla příznaky a podívjej jak to dopadlo :D , co BT, měříš? marky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.11.06 14:03

BT si neměřím.Snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
24.11.06 15:45

tamusko, kdyz se dockas dalsiho cyklu, tak doporucuju merit, budes vedet, jak si na tom. Janka vedela, ze ma stale vysoke BT a proto testovala - a je tehu (coz ti potvrdi 18 dni vysokych teplot). M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.11.06 15:48

Jo holky to měření je fakt úžasná věc,a dokonce se mi potvrdilo těhu 15DPO tzn.jen 15 dnů vysokých teplot :D :D :D
Moc vám držím palešky,snad včechny co mám aby jste co nejspíš našly taky// na testíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
24.11.06 15:54

a dobre poznas kdy byla a jestli vubec byla OVU, mas to v jasnych cislech (hlen a cipek sledovat muzes, ale jak mas poznat, ze je otevrenej, dlouhej , tvrdej atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.11.06 06:59

Já to mám bohužel už všechno řešené přes IUI nebo IVF - takže k ovulaci dochází přesně díky dodaným hormonům. Nervy bych měla taky stejné jestli čekám na výsledky nebo když budu každý den měřit - ono čím míň na to myslím, je to lepší. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.12.06 08:26

Holky, takže bohužel IUI zase nevyšlo, snad někdy příště… teď si dáme pauzu před dalším pokusem s doktory… Všem držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.12.06 08:41

Tamuška :( :( :( to mě mrzí,jen klíííd 8) začněte se připravovat na vánoce úplně to vypusťte z hlavy,nemá cenu se stresovat,ale no jo mě se to píše co??? :evil: ale nejdůležitější je se nevzdávat a bojovat ze všech sil ,ale všech s mírou,mě to taky trvalo dost dlouho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
1.12.06 08:48

Jojo, díky, chce to klid to je pravda, ale 2 roky snažení a už neúspěšné umělé pokusy za sebou - už je toho dost, ale jednou to určitě vyjde, neztrácíme naději… JankoR,ať máš šťastné těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.12.06 08:53

tamuška si hodné silná holka :) protože já jsem měkota,ten rok čekání nám dal pěkně zabrat :twisted: ale uvidíš že se to obrátí co nevidět a budeš těhulka ani nevíš jak 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí