Smutek z neúspěšného snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.4.11 21:32

chápu tě, tohle znám.. jen nám to trvalo poprvé 2,5r a podruhé skoro 3

tak držím pěsti akorát pokud se budeš takto stresovat a upneš se na to jak popisuješ tak o to hůř to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
1.4.11 21:57

Ahoj Terez, neboj nejsi v tom sama. My se snažíme 25 mesiců a celá má psychika měla fáze. První tři měsíce: „Ne každému to vyjde na poprvé“ do roka: „Do roka by to mohlo vyjít“, pak na gyndu „konečně se začlo něco dít“ tedy vyšetření, Clostilbegyt, Duphaston…„tak do dvou let to vyjít musí“ no a teď jsem ve fázi po léčiteli „doktoři měli šanci, tak zkoušíme něco dalšího“ Dle léčitele jsem v pořádku, tedy zase čekání. Každý měsíc si ms obrečím,ale tak to prostě chodí. Drží mě nad vodou to, že mám milujícího přítele a synovečky. Jo a co se týká toho „nemyslet na to“, to bych fakt chtěla zažít… Byli jsme na dovolene, každý rok tábor (tam se na snažení nedá myslet, ani provozovat), poté stěhování, skoro rok stavba, pak vyhazov a nová práce, už tolikrát jsem byla zaměřena na něco jiného a stále nic.Mám za sebou i dvě IUI (inseminace) a nic. Dnes jsem schopná se smát tomu, když jsem v půlce cyklu nepila a nekouřila, co kdybych byla náhodou těhu. A dneska? Dám si víno nebo pivo, když mám chuť a kouřit se snažím nekouřit, ale dám si tak 5 cigaret týdně. A jsem relativně v pohodě a věřím,že to prostě musí vyjít. Teď jsem ke konci cyklu a zase si říkám, kéž bych byla těhotná, a když ms zase přijde, tak si pobřečím a budu se těšit na další snažení. Ted si snažím si milování užívat a ne jen vyrábět děti… A co se týká testování, tak mě přešlo po roce, mám nepravidelnou ms, tedy čekám a čekám. A za ty dva roky jsem neměla ani ducha na testu. Jediná moje rada, věř a ono to vyjde, prostě musí:D Držím palce tobě a sobě a všem snažilkám, ktere touží po miminku:D Hezký večer všem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.4.11 22:01

Ahojky klidně na to mysli ale neupínat se já vím je to těžké - viz já :cry: přeji at máš brzy // kdyžtak se přidej k nám snažilky Duben 2011 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
18.4.11 10:27
kibooolka píše:
Ahojky klidně na to mysli ale neupínat se já vím je to těžké - viz já :cry: přeji at máš brzy // kdyžtak se přidej k nám snažilky Duben 2011 :mavam:

já plně souhlasím s kibooolkou,nemyslet na to je hovadina, my se celkově snažíme od února 2006 a ještě jsem se nezbláznila :mrgreen: ,jediné co mě drží na vodou je moje téměř 7 letá dcerka a můj manžel.taky jsem ze začátku obrečela každou MS( i teď občas mě to chytne) ale říkám si život jde dál, v hlobi duše věřím že se to podaří a nejen mě,ale i ostatním jak už krátkodobým ale a dloubodobobým snažilkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.4.11 00:24

aj ja si myslim, ze na to treba mysliet ako aj to potrebuje spravne nacasovat. symptotermalna metoda je na to idealne, lebo prirodzenym sposobom urcuje plodne a vysoko plodne dni v mesiaci.
Hore hlavu dievcata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 08:55

Ahojky,
tak mi se snazime taky už skoro 9 měsíců a pořád nic. První dva měsíce jsem na to pořád myslela, úplně jsem se na to upla a nedokázala myslet skoro na nic jiného a teď jsem se začala víc věnovat svým koníčkům a sama sobě a zase si užívat života jako dřív, sice těhotná pořád nejsem, ale už se na to tolik neupínám, myslím na to pořád to je pravda, vždyť nemyslet na to aspoň trošku, když chceš miminko nejde, ale jsem teď vyrovnanější a klidnější a věřím, že se brzo dočkáme. Takže všem snažilkám přeji ať se jim brzo zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19017
25.4.11 09:36

Ahojky, tak u nás je to ted přesně dva roky, a i když se mi občas podařilo na to nemyslet (na dovolené), tak beztak nic, a ted už se na to nemyslet nedá, naopak to řešíme, ted čím dál intenzivněji, předtím jsem to brala, že to přece přijde, ted už to beru víc do rukou a uvidíme. Pořád věřím, že to přijde, dřív nebo později, i když bych radši chtěla to dřív.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.4.11 22:03

Ahojky holky,tak my se snažíme s manželem 9 měsíc,před 14 dny jsem byla na hormon.profilu,mám zvýšený Prolaktin a beru 2 den medocriptin,manžel byl min,týden na spermiogramu a je uplně zdravý,takže snad nám v početí brání jen ten zvýš.Prolaktin.Rady typu-nemyslet na to,jsou ty neblbější,protože když si něco přejeme,tak na to přece myslíme :wink: Dneka mě bylo z toho všeho smutno,ale je to naštěstí jen občas,pořád mám silnou víru,že už brzo mimčo přijde :-) držim nám všem palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
26.4.11 08:49

dobré ráno holky a samozřejmě mokré .tak jak se máte po velikonocích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.4.11 09:09

Dobré ráno všem :kytka:

my se snažíme rok, a pořád nic… máme za sebou stimulaci Clostilem, spermiogram, hormonální profil, spoustu folikulometrií a teď jsem byla v únoru na laparoskopii… dle dr. jsme oba v naprostém pořádku… :think:
a to nemluvím o ostatních hokusech pokusech co jsem se sebou prováděla jako: soja, kontryhel, bylinkové tinktury, Gynex, Gravcozen a atd… a pořád nic…
Za poslední rok jsem neměla na testu ani ducha… teda lépe řečeno většinou jsem se ani nedočkala testování, protože mi MS chodí naprosto přesně, občas i o den, dva dřív…
Prvních pár měsíců jsem si po ovu vsugerovávala příznaky… hrozně jsem se pozorovala a porovnávala své „stavy“ s tím, co jsem kde objevila na netu…
Každý cyklus jsem měla snad všechny příznaky… ale mrcha pokaždé dorazila a já to ořvala :-(
Kolem Vánoc jsem si ale řekla DOST!!! Nechám tomu volný průběh… nechci samozřejmě říct, že na to nemyslím, to je totální nesmysl… zvláště ted, když se naproti nám nastěhovali noví sousedi s čerstvým miminkem a kdykoliv vyjdu na terasu nebo jsem v kuchyni u linky, tak je vidím jak jsou na zahradě s kočárkem nebo prckem na rukou… ale už mě to tak nebere… jsme oba dva v pořádku a pokud to má přijít, tak to přijde… ˇ
S drahým jsme se dohodli, že to necháme přes prázdniny být a v září to kdyžtak začneme nějak řešit… moje dr. mi na poslední kontrole říkala, že tomu po té laparce mám nechat pár měsíců čas a pak se stavit pokud to neklapne a dohodneme se co dál…
Takže si teď budeme užívat jara a léta a pak se uvidí… a třeba to i do té doby klapne… :palec: a to přeju i Vám ostatním holkám snažilkám! Ať to klapne! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
26.4.11 09:59
Mína13 píše:
Dobré ráno všem :kytka:my se snažíme rok, a pořád nic… máme za sebou stimulaci Clostilem, spermiogram, hormonální profil, spoustu folikulometrií a teď jsem byla v únoru na laparoskopii… dle dr. jsme oba v naprostém pořádku… :think:
a to nemluvím o ostatních hokusech pokusech co jsem se sebou prováděla jako: soja, kontryhel, bylinkové tinktury, Gynex, Gravcozen a atd… a pořád nic…
Za poslední rok jsem neměla na testu ani ducha… teda lépe řečeno většinou jsem se ani nedočkala testování, protože mi MS chodí naprosto přesně, občas i o den, dva dřív…
Prvních pár měsíců jsem si po ovu vsugerovávala příznaky… hrozně jsem se pozorovala a porovnávala své „stavy“ s tím, co jsem kde objevila na netu…
Každý cyklus jsem měla snad všechny příznaky… ale mrcha pokaždé dorazila a já to ořvala :-(
Kolem Vánoc jsem si ale řekla DOST!!! Nechám tomu volný průběh… nechci samozřejmě říct, že na to nemyslím, to je totální nesmysl… zvláště ted, když se naproti nám nastěhovali noví sousedi s čerstvým miminkem a kdykoliv vyjdu na terasu nebo jsem v kuchyni u linky, tak je vidím jak jsou na zahradě s kočárkem nebo prckem na rukou… ale už mě to tak nebere… jsme oba dva v pořádku a pokud to má přijít, tak to přijde… ˇ
S drahým jsme se dohodli, že to necháme přes prázdniny být a v září to kdyžtak začneme nějak řešit… moje dr. mi na poslední kontrole říkala, že tomu po té laparce mám nechat pár měsíců čas a pak se stavit pokud to neklapne a dohodneme se co dál…
Takže si teď budeme užívat jara a léta a pak se uvidí… a třeba to i do té doby klapne… :palec: a to přeju i Vám ostatním holkám snažilkám! Ať to klapne! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

aho Míno, krásný román :-) je fakt, že člověk dělá hodně pokusů a nic, tak snad tento rok bude plodnější než předchozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.4.11 10:20

Magdi, jak píšeš, snad to letos klapne nám všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
26.4.11 12:11

Hezke odpoledne holky,
taky s Váma souhlasím tento rok už to musí klapnout nám všem. Myslím, že to naše pozitivní myšlení je dobrý základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.4.11 12:51

přesně! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Jane29 píše:
Hezke odpoledne holky,
taky s Váma souhlasím tento rok už to musí klapnout nám všem. Myslím, že to naše pozitivní myšlení je dobrý základ.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.4.11 17:30

Ahojky holky,jj,letošní rok je prý obzvlášť plodný,takže určitě do konce roku budem všechny těhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí