Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, holky to teda doufám… Už to mám jednou za sebou v tomto roce, ale bohužel neuspěšně .-(
No já letos v lednu měla 2 pozitivní testy,ale po pár dnech přišla ms
a od té doby mám cyklus trochu nepravidelný a teď navíc ten prolaktin,tak snad se to s práškama brzo spravý a zadaří se ![]()
ahojte kocky, dufam, ze sa vam to coskoro podari ak vam mozem poradit, ja som si kupila cyclotest baby, este v tom nie som …ale mam kamosky, ktorym sa to podarilo lebo pristroj presne ukazal ked bude ovulka. ved sa na to pozrite mozno Vam to tiez urychli
vela stastia, a nezufajte! ![]()
hledala jsem to na netu a nenašla… mohla bys nám prosím hodit odkaz nebo poradit, kde jsi ho koupila? Díky moc ![]()
dasa33 píše:
ahojte kocky, dufam, ze sa vam to coskoro podari ak vam mozem poradit, ja som si kupila cyclotest baby, este v tom nie som …ale mam kamosky, ktorym sa to podarilo lebo pristroj presne ukazal ked bude ovulka. ved sa na to pozrite mozno Vam to tiez urychlivela stastia, a nezufajte!
No oluvační testy vyjdou levněji na Ebay!! A fakt o dost levnějí a je jich hodně!!!
Taky si myslím,že ovulační testy jsou nejen o dost levnější,ale i mají stejný efekt ![]()
Kristyna+Daník píše:
No oluvační testy vyjdou levněji na Ebay!! A fakt o dost levnějí a je jich hodně!!!
ahoj mohla bys dát přesný odkaz na webovku. nemůžu to najít.
Já kupuju ovulační testy na www.sebetesty.cz ale myslím,že na ebay budou ještě o dost levnější ![]()