Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Equinko, jsem teda zvědavá na zítřek ![]()
to je zase jednou vzrůšo holka jedna ![]()
Ale určitě není nic ztraceno nebo předem jasný, tak se nestresuj ju.
Mě prsa, co jsem si začala uvědomovat pobolívala jako před MS, pořád jsem říkala, no jo zítra to asi už dostanu. Břicho bolelo po sexíku, protože přítel zůstával ve mě, tak jsem pak mívala křeče jak blázen. Když si to dnes vezmu zpětně, musím se smát.
Ale to bolení prsou a nalívání přišlo dýl, to byla ta pravá bolest ![]()
mě nejvíc stresuje to, jak mi dr hned hlásil, že úspěšnost IUI je malá. Přitom, když si vezmu, že spermouše vpraví už přímo do dělohy, jsou tam jen ti ,,nejlepší z nejlepších,, že je to přímo v době ovulace - a v mém případě jsem tam měla dle UZ 3 folikuly.....no prostě nevim. Tak jaká jeteda v tom případě úspěšnost oplodnění u normálního styku, když tady uvádějí 15% ![]()
My jsme po IUI ještě ten den sexovali 3× a druhý den 4×,
bylo to z chuti, ne že jsme museli a bylo to moc hezký a uvolněný, žádná křeč. Tak si říkám, že jsme to snad pojistili dostatečně.
Po tomhle všem pak pro mě bude opravdu velké zklamání a nepochopení, že to nevyjde
![]()
Malá úspěšnost?
Tak proč to teda dělaj, když to málo komu vyjde? Není to zbytečný proces a týrání nervů ženskejch, který se k tomu upnou jako k jedné z možností, když to normál nejde…a ono to není tak jistý a úspěšnost je jen 15% ![]()
To mě teda dostalo ![]()
Denny,
tobě to určitě vyjde, každá, která si mi v životě poplakala, tak už má děti, takže ještě trochu pofňukáme, a uvidíš, nosím štěstí ![]()
A testy si nedělej, počkej si! Je to takové zbytečné předzklamání a nebo předklamání.
Představ si obrácenou situaci, já to tak taky dělám. Třeba něco strašnýho. Já si říkám, kdybych měla úraz páteře a řekli mi, že pravděpodobnost, že nebudu chodit, je jen 5 %, tak já určitě budu patřit do nich. Ty teď budeš patřit do těch 15.
Equinko, ty jsi ještě větší pesimista než jsem já ![]()
já už předem počítám s tím, že si vyžeru všech 6 IUI a tonebude konec ![]()
Ahoj čekatelky, jen sem na kukuji.
Já jsem momentálně po MS, ale taky mě bolí podbřuch jako kdybych byla nastydlá, holky mi radili,ať si udělám testík, že můžu být těhu i přes to, že jsem to dostala, ale jsem dost skeptická, zase na druhou stranu si neumím vysvětlit to pobolívání a jakoby tlačení v podbřichu. Chuť k jídlu taky nemám a jsem pořád ospalá, tak poletím nejdýl v pondělí k dr., ať se tam jukne, na záněty netrpím, ještě jsem žádný neměla, tak ani nevím jak se projevuje.
Denny držím pěstičky, ať tam máš vysněný // a Equi, na přechod je určitě brzo, spíš si myslím, že bys mohla být opravdu těhu. Příznaky nemusí být až do toho 6-8 týdne vůbec žádné a prsa se můžou zčít nalejvat až někdy v polovině těhu, tak přeju hodně štěstí.
Ahoj holky,
tak se nám to zase o den zkrátilo, teda aspoň mě.
Equince na dnešek držím palce, ať přinese jen samé dobré zprávy ![]()
Ahoj,
Denny, tak to tu sleduji, taky držím Equi palečky a koukám, že tobě už chybí pár dní do testu, budeš testovat nebo počkáš na kontrolu?Moc ti to přeju, taky se už snažíme celkem dlouho a jestli to nevyjde do konce roku, tak to začnem řešit s dr.,doufám, že budem rychlejší ![]()
no mě zbývá do testování cca týden ![]()
Ale testovat asi nebudu, prostě počkám na mrchu nebo půjdu pak na kontrolu. Moc těhotně si nepřipadám, tak čekám tu první možnost.....
To já bych asi testla, nevydržela bych to. Držím palečky, ať se ti mrcha nedostaví a ty budeš mít svoje krásné //.
Denny, nemáš za co děkovat, ty máš aspoň tu výhodu, že už to řešíte, no a já jsem ráda, že si o tom mám s kým povídat, hodně mi to fórum tady pomáhá.
mo mě taky, jinak bych už asi byla v blázinci.
Tady ať napíšu cokoliv, holky to chápou a vědí, jak mi je ![]()
Vy se snažíte jak dlouho?
A koukám, že mám stejně staré prcky ![]()
Kubovi je taky tak jako Tomíkovi
teď se snažíme poctivě již 9 měsíců, ale už jsme to zkoušeli začátkem minulého roku, jenže pak manža měl problémy s prácí, tak jsme toho nechali. My chceme ještě aspoň 2 děti jenže nemám ponětí, když to půjde takto, jak to udělat a přece jen zase nechci být maminu až někdy po 40., ale je to taky hezké, jen je tam víc rizik.
a kolik ti je eraguško?
No myslím, že když vám šlo jedno v pohodě, tak to půjde i teď.
Známá se s manželem snažili rok, ale doslova snažili.
Pak se na to vyprdli, do toho se s těhovali a pak najednou zjistila, že je v tom
Tady se myslím nejlíp osvědčilo : nemyslet na to a ,,nesnažit se,,
Ale chápu, je to těžký. Mě to povídat nemusíš
![]()