Čekání na MS ...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9592
11.8.09 14:17

Ahojky, Denny taky občas nakukuju k vám,jak se vám vede. Držím palce, aby ti to vyšlo a měla jsi nejenom // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.8.09 14:18

Equinko, a teď máš nového partnera nebo jsi teda s tím samým. Hele a to je divný, že ti vlastně není nic a přitom to nejde.
To já mám imuno na prd, nějak mi nepraská obal vajíčka či co :roll: takže u mě nejsou vyjímkou anovulační cykly.....a ještě mám cystickou fibrozi a hromadu vazkýho hlenu všude na sliznicích a konkrétně tam dole mi ničí spermouše :roll: .......tak nevim,má to vůbec smysl???
Po stimulce mi teda uzrály 3 folíky, beru prednison a přítel má spermouše na jedničku, tak jsem si dovolila doufat :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
11.8.09 14:18

Equi, téda pěkná doba 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.8.09 14:19

EvHu - no to nejsi sama, komu to jaksi uniká :lol: :(
Někdy si říkám, že by bylo třeba lepší se nechat sterilizovat, aby ta věčná naděje člověka neubila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.8.09 14:21

holky, hrozně mě potěšilo, že mě znáte…já vás vlastně taky :wink: občas nakukuju do diskuzí, když se má testovat a držím taky palce, jako teď naposledy s Caty. Měla jsem za ní hrozně velkou radost :! :D

My se snažíme tak nějak rok, vim, že to není dlouhá doba, ale s předchozím partnerem jsem se o druhé snažili bezvísledně 2 roky a s mojí diagnozou jsem mohla do CAR ihned.....jenže on nechtěl :roll:
Tak jsem teď moc ráda, že se vlastně už něco děje a když to nevyjde tuhle IUI tak prostě bude další. Jsem vděčná i za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
11.8.09 14:21

Sterilizovat? To neblázni, nikdy není nic ztraceno…takhle by sis to možná pak vyčítala :( Jestli to není tajný, kolik ti je let? nemusíš odpovídat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.8.09 14:22

Denny, to jsi prďák, že do toho jdeš, ale ono si tělo řekne jinak a rozum taky, já vím. Popravdě mám roztroušenou sklerózu, naštěstí to už pár let nikdo nepozná a dr. mne hlídali, když jsme stimulovali nebo odebírali… Tobě tvrdí, že je to horší vlivem CF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.8.09 14:22

Equinko,.......neblázni :D
Jednou to prostě vyjít musí každé, to je jasný :! :! :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
11.8.09 14:23
lenous píše:
Ahojky, Denny taky občas nakukuju k vám,jak se vám vede. Držím palce, aby ti to vyšlo a měla jsi nejenom // :)

Samozřejmě všem držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42

Já se za to nestydííím :twisted:
v lednu mi bude 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738

Vidím, že se tady známe navzájem…ano, na Caty jsem taky nakukovala a byla jsem ráda, že jí to vyšlo. :wink: Nám to vyjít taky musí, nebo snad ne?
Už si nepřipadám jako snažilka, ale jako čekatelka, přesně jak je název diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
11.8.09 14:25
Equinka píše:
Já se za to nestydííím :twisted:
v lednu mi bude píše: Více

Neřekla jsem, že by ses měla za věk stydět, tak se nečerti. Někdo holt nechce o věku mluvit, tak promiň :wink: Jen jsem nechtěla být netaktní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
11.8.09 14:26

Equi nevzdávej to. Kamarádka s mužem čekali 9 let. Za tu dobu jim nenašli jediný problém… A nakonec se dočkali taky.
Tvoje diagnoza mě mrzí ( mám v rodině taky ), ale jestli se nepletu, tak na plodnost by to vliv mít nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.8.09 14:26

no u mě je to prostě daný,
díky CF mám ten hlen prostě jiný. Špatně jde dostat z plic a na děložnim čípku má úplně jinou hustotu než by měl mít a to i kyselost a tak.....
Nikdy nemívám vodnatý hlen nebo tak, maximálně krémový. A to už nemluvim o hlenu na sliznici v děloze...... :?
Mívám i slabou ms, ale to je asi ovlivněno jestli ovu byla nebo ne.
Jinak jsem v kondici, ale bylo by potřeba, abych otěhotněla už co nejdřív :?

…musím běžet,
jdu klaunovat do nemocnice dětičkám.
Budu na netu večer, tak se tu můžem sejít :wink:
Tak pa zatim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.8.09 14:28

EvHu - já se taky nestydím, připadalo mi to s čertíkem vtipný… :( Škoda, že jenom mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí