Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, Denny taky občas nakukuju k vám,jak se vám vede. Držím palce, aby ti to vyšlo a měla jsi nejenom // ![]()
Equinko, a teď máš nového partnera nebo jsi teda s tím samým. Hele a to je divný, že ti vlastně není nic a přitom to nejde.
To já mám imuno na prd, nějak mi nepraská obal vajíčka či co
takže u mě nejsou vyjímkou anovulační cykly.....a ještě mám cystickou fibrozi a hromadu vazkýho hlenu všude na sliznicích a konkrétně tam dole mi ničí spermouše
.......tak nevim,má to vůbec smysl???
Po stimulce mi teda uzrály 3 folíky, beru prednison a přítel má spermouše na jedničku, tak jsem si dovolila doufat
![]()
EvHu - no to nejsi sama, komu to jaksi uniká
![]()
Někdy si říkám, že by bylo třeba lepší se nechat sterilizovat, aby ta věčná naděje člověka neubila.
holky, hrozně mě potěšilo, že mě znáte…já vás vlastně taky
občas nakukuju do diskuzí, když se má testovat a držím taky palce, jako teď naposledy s Caty. Měla jsem za ní hrozně velkou radost
![]()
My se snažíme tak nějak rok, vim, že to není dlouhá doba, ale s předchozím partnerem jsem se o druhé snažili bezvísledně 2 roky a s mojí diagnozou jsem mohla do CAR ihned.....jenže on nechtěl ![]()
Tak jsem teď moc ráda, že se vlastně už něco děje a když to nevyjde tuhle IUI tak prostě bude další. Jsem vděčná i za to ![]()
Sterilizovat? To neblázni, nikdy není nic ztraceno…takhle by sis to možná pak vyčítala
Jestli to není tajný, kolik ti je let? nemusíš odpovídat… ![]()
Denny, to jsi prďák, že do toho jdeš, ale ono si tělo řekne jinak a rozum taky, já vím. Popravdě mám roztroušenou sklerózu, naštěstí to už pár let nikdo nepozná a dr. mne hlídali, když jsme stimulovali nebo odebírali… Tobě tvrdí, že je to horší vlivem CF?
Equinko,.......neblázni ![]()
Jednou to prostě vyjít musí každé, to je jasný
![]()
lenous píše:
Ahojky, Denny taky občas nakukuju k vám,jak se vám vede. Držím palce, aby ti to vyšlo a měla jsi nejenom //
Samozřejmě všem držím palce ![]()
Vidím, že se tady známe navzájem…ano, na Caty jsem taky nakukovala a byla jsem ráda, že jí to vyšlo.
Nám to vyjít taky musí, nebo snad ne?
Už si nepřipadám jako snažilka, ale jako čekatelka, přesně jak je název diskuze ![]()
Equinka píše:
Já se za to nestydííím
v lednu mi bude píše: Více
Neřekla jsem, že by ses měla za věk stydět, tak se nečerti. Někdo holt nechce o věku mluvit, tak promiň
Jen jsem nechtěla být netaktní.
Equi nevzdávej to. Kamarádka s mužem čekali 9 let. Za tu dobu jim nenašli jediný problém… A nakonec se dočkali taky.
Tvoje diagnoza mě mrzí ( mám v rodině taky ), ale jestli se nepletu, tak na plodnost by to vliv mít nemělo.
no u mě je to prostě daný,
díky CF mám ten hlen prostě jiný. Špatně jde dostat z plic a na děložnim čípku má úplně jinou hustotu než by měl mít a to i kyselost a tak.....
Nikdy nemívám vodnatý hlen nebo tak, maximálně krémový. A to už nemluvim o hlenu na sliznici v děloze...... ![]()
Mívám i slabou ms, ale to je asi ovlivněno jestli ovu byla nebo ne.
Jinak jsem v kondici, ale bylo by potřeba, abych otěhotněla už co nejdřív ![]()
…musím běžet,
jdu klaunovat do nemocnice dětičkám.
Budu na netu večer, tak se tu můžem sejít ![]()
Tak pa zatim ![]()
EvHu - já se taky nestydím, připadalo mi to s čertíkem vtipný…
Škoda, že jenom mně ![]()