Čekání na MS ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12738
11.8.09 14:28

Denny a jak ti CF zjistili? Na to přišla gyndr nebo někdo jinej? Ptám se možná blbě, ale nemám zkušenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
11.8.09 14:29

Caty taky sleduju, takže naděje umírá opravdu poslední. Pořád sleduju, co je nového a určo nakouknu po utz, jak se má a co mimís. Zatím jen držím palce a už se těším, jak jí budu moct gratulovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
11.8.09 14:29

Egui, v pohodě. :D
Kdyby to tentokrát teoreticky nevyšlo, budeš pokračovat někde v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.8.09 14:30

Lenous - díky za podporu. Také znám pár takových párů. A na plodnost to opravdu (asi) vliv nemá, aspoň podle učebnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
11.8.09 14:31
lenous píše:
Equi nevzdávej to. Kamarádka s mužem čekali 9 let. Za tu dobu jim nenašli jediný problém… A nakonec se dočkali taky.
Tvoje diagnoza mě mrzí ( mám v rodině taky ), ale jestli se nepletu, tak na plodnost by to vliv mít nemělo.

Leni a podařilo se jim to normál a nebo si museli nechat pomoct:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.8.09 14:36

EvHu - ne, už to nechám na přírodě. Vlastně mne ta snaha celou dobu strašně omezovala (tamto nesmím, co kdybych byla… apod.) Teď dělám všechno, co chci, mám super partnera a užívám si života, jakého bych si s dětmi nemohla dovolit (jak ráda bych to ale vyměnila). Kdyby to náhodou přišlo, všechnu tu pohodu bez výčitek hodím za hlavu a budu si užívat mateřství (chudák dítě :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
11.8.09 14:39

Tohle je Egui asi ten nesprávnější pohled na věc…někdo říká, že se na to nemá myslet, hodit to za hlavu, vypnout, užívat si…a pak to přijde, ani nevíš jak. Buď ráda, že máš skvělého chlapa vedle sebe a užívej si. Třeba to nebude trvat dlouho a oznámíš nám TP a // :D I nadále držím palce a přeju štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
11.8.09 14:39
EvHu píše:
lenous píše:
Equi nevzdávej to. Kamarádka s mužem čekali 9 let. Za tu dobu jim nenašli jediný problém… A nakonec se dočkali taky.
Tvoje diagnoza mě mrzí ( mám v rodině taky ), ale jestli se nepletu, tak na plodnost by to vliv mít nemělo.
Leni a podařilo se jim to normál a nebo si museli nechat pomoct:?

nechávali si pomoct (2× ivf nebo 3×, teď nevím přesně )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
11.8.09 14:40

Přidávám se. Možná je tohle nejlepší způsob, jak otěhotnět :) TAk drřím palce moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
11.8.09 14:41

ZAtím se loučím, určitě nakouknu, ale teď musím ještě chvíli makat :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.8.09 22:24

ahoj,
tak jsem úspěšně usnula v sedm v obýváku a probudila se v deset :roll: :lol: Tak to tu budu dneska čumákovat hodně dlouho :lol: :lol: :lol:

EvHu, Cf mi zjistili v půl roce ( naštěstí :wink: ) je to geneticky přenosná nemoc a příznaky jsou myslím nepřehlédnutelné. :wink:
I když i dneska se stane, že se na potní testy dostane dítě třeba až v šesti letech. Jeho obvodní doktorka ho léčí na astma a chce si dokázat, že má pravdu. Jenže to už jsou pak plíce poškozeny neefektivně léčenými záněty a dítě je v hrozném stavu. To mě vždycky dokáže nas..... :twisted: :roll:

…asi už spinkáte co, tak zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.8.09 22:45

Ahojky,

jen tak nakukuju, Den, držím všechny palečky ať máš 19/8 krásné a silné // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.8.09 22:48

ahoj, taky ponocuješ? :D

• díky, taky bych si to moc přála, ale radši s tím moc nepočítám :roll:
    další sněhobílý test už asi nerozdýchám :roll: :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.09 08:34

Dobré ráno, dámy,
tak se nám všechno zase o den přiblížilo :o)
Moje mrcha zaspala za bukem a doufám, že tam aspoň 8 měsíců ještě zůstane!!!
Co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.8.09 08:55

equinko, ahoj :D
tak to zní dobře, spoždění je teda 4 den?
Ať mrcha nechodíl, my chceme // 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital