Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Denny a jak ti CF zjistili? Na to přišla gyndr nebo někdo jinej? Ptám se možná blbě, ale nemám zkušenost ![]()
Caty taky sleduju, takže naděje umírá opravdu poslední. Pořád sleduju, co je nového a určo nakouknu po utz, jak se má a co mimís. Zatím jen držím palce a už se těším, jak jí budu moct gratulovat ![]()
Egui, v pohodě. ![]()
Kdyby to tentokrát teoreticky nevyšlo, budeš pokračovat někde v CAR?
Lenous - díky za podporu. Také znám pár takových párů. A na plodnost to opravdu (asi) vliv nemá, aspoň podle učebnic.
lenous píše:
Equi nevzdávej to. Kamarádka s mužem čekali 9 let. Za tu dobu jim nenašli jediný problém… A nakonec se dočkali taky.
Tvoje diagnoza mě mrzí ( mám v rodině taky ), ale jestli se nepletu, tak na plodnost by to vliv mít nemělo.
Leni a podařilo se jim to normál a nebo si museli nechat pomoct:?
EvHu - ne, už to nechám na přírodě. Vlastně mne ta snaha celou dobu strašně omezovala (tamto nesmím, co kdybych byla… apod.) Teď dělám všechno, co chci, mám super partnera a užívám si života, jakého bych si s dětmi nemohla dovolit (jak ráda bych to ale vyměnila). Kdyby to náhodou přišlo, všechnu tu pohodu bez výčitek hodím za hlavu a budu si užívat mateřství (chudák dítě
).
Tohle je Egui asi ten nesprávnější pohled na věc…někdo říká, že se na to nemá myslet, hodit to za hlavu, vypnout, užívat si…a pak to přijde, ani nevíš jak. Buď ráda, že máš skvělého chlapa vedle sebe a užívej si. Třeba to nebude trvat dlouho a oznámíš nám TP a //
I nadále držím palce a přeju štěstí.
EvHu píše:lenous píše:Leni a podařilo se jim to normál a nebo si museli nechat pomoct:?
Equi nevzdávej to. Kamarádka s mužem čekali 9 let. Za tu dobu jim nenašli jediný problém… A nakonec se dočkali taky.
Tvoje diagnoza mě mrzí ( mám v rodině taky ), ale jestli se nepletu, tak na plodnost by to vliv mít nemělo.
nechávali si pomoct (2× ivf nebo 3×, teď nevím přesně )
Přidávám se. Možná je tohle nejlepší způsob, jak otěhotnět
TAk drřím palce moc moc
ZAtím se loučím, určitě nakouknu, ale teď musím ještě chvíli makat
![]()
ahoj,
tak jsem úspěšně usnula v sedm v obýváku a probudila se v deset
Tak to tu budu dneska čumákovat hodně dlouho
![]()
EvHu, Cf mi zjistili v půl roce ( naštěstí
) je to geneticky přenosná nemoc a příznaky jsou myslím nepřehlédnutelné. ![]()
I když i dneska se stane, že se na potní testy dostane dítě třeba až v šesti letech. Jeho obvodní doktorka ho léčí na astma a chce si dokázat, že má pravdu. Jenže to už jsou pak plíce poškozeny neefektivně léčenými záněty a dítě je v hrozném stavu. To mě vždycky dokáže nas.....
![]()
…asi už spinkáte co, tak zítra ![]()
Ahojky,
jen tak nakukuju, Den, držím všechny palečky ať máš 19/8 krásné a silné // ![]()
ahoj, taky ponocuješ? ![]()
Dobré ráno, dámy,
tak se nám všechno zase o den přiblížilo
)
Moje mrcha zaspala za bukem a doufám, že tam aspoň 8 měsíců ještě zůstane!!!
Co vy??
equinko, ahoj ![]()
tak to zní dobře, spoždění je teda 4 den?
Ať mrcha nechodíl, my chceme // ![]()