Čekání na MS ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
12.8.09 09:29

Ahoj Denny!!
9. den :D
Co ty, vydržíš testovat až v tu středu?? Já už testovat nebudu, když zklamání, tak z úst lékaře :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.8.09 09:51

e+qinko, 9 dní zpoždění je docela dost 8O
a testovala jsi naposledy kdy???

já mám v plánu netestovat vůbec, počkám si na mrchu. Je to pro mě mrnší zlo, než zklamání nad sněhobílým testem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.09 09:57

Denny,
tvůj přístup chápu, ta naděje s bílým testem stejně nechcípne.
Já testovala včera ráno - nic. Prostě počkám na toho doktora, až mi to řekne do očí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.8.09 09:59

u nás je v PP klinice odběrová labolatoř.
Minulý měsíc mě nabrala ve 12 h a v 16h jsem si šla pro výsledky.
I když to bylo negativní, byla jsem ráda za tu rychlost a jistotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.09 10:02

No jo, výsledky z krve, to je jěco jiného. A toho 19. tam půjdeš taky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.09 10:15

Stejně máš velkou výhodu, že už jsi těhu jednou zažila, a tak to teď na sobě poznáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.8.09 10:21

equinko, já před tim neměla žádný příznaky, ms jsem teda měla hodně nepravidelnou a k doktorovi jsem šla, že mě bolí podbřišek a mám asi nastydlí vaječníky :wink: :lol:
Nebylo mi blbě nic, jen mi narostli prsa, ale nevim od kdy, protože jsem to nesledovala. Takže že jsem těhu jsem se dozvěděla až v 8 týdnu...... :D

ani asi nakrev nepůjdu, počkám přes víkend ( pokud to ndostanu ) a 26.8. bych měla jít na případnou krev a UZ, tak to tak nechám. Už jsem ze všeho hrozně unavená a když těhu nebudu, tak se to dozvim a když budu,tak taky :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
12.8.09 10:28

Ahojky,
no je zvláštní, že tolik dní od vynechání MS a test nic neukazuje :( Na krev bych si zašla, nevydržela bych tu nejistotu a případné ubýjení se, jestli jo a nebo ne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
12.8.09 10:29

Denny opravdu jsi schopná to vydržet? :o Pravdou je, že když jsem měla zpoždění asi 4 dny, taky jsem netestovala…já vlastně za celej rok testovala jen 3× a to zklamání je fakt hrozný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.09 10:42

EvHu - ahoj :)
Udělám ti v tom jaso. Denny má po IUI a má si 19.8. udělat test. Já mám 9 dní zpoždění, včera test nic a zítra jdu na gyndu. Tam se dozvím, že jsem blbá a že jsem v přechodu a půjdu si to hodit :x
Jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
12.8.09 10:45

Evhu, tak asi chápeš, proč nechci testovat a ušetřit si tak případný slzičky a zklamání :wink:

equinko, na přechod je snad brzy ne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.09 11:05

Denny,
snad jo, navíc jsem byla v červnu na kontrole a zrovna mi hlásik prasklý folikul a žluté tělísko, což na „vysychání“ zrovna neukazuje :)
Přišly na mne dneska nějaký nervy, vidím to všechno černě, mám takový krémový bílý výtok už asi od půlky cyklu a poslední týden mě pořád tlačí podbřišek a jsem nafouklá jak balon a bez chuti k jídlu… Asi se zblázním nebo se tak už stalo. Jediné pozitivum je, že bych se pořád tulila a taky to děláme :roll: a je to moc fajn. Z toho plyne, že mám doma našplháno a budu si moct zítra po zprávách od doktora pěkně pobrečet. … a to už jsem si myslela, že mne to opustilo a že jsem smířená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
12.8.09 11:08

Equi já to pochopila :wink:
jsem napnutá jak struna, jak tohle s tebou dopadne. V přechodu určo ještě nebudeš :D A to, co popisuješ, maj většinou holky, co jsou těhu. Moc bych ti to přála a kdyby to vyšlo, tak to snad i zapiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
12.8.09 11:09

Denny to chápu, ale stejně by mi to nedalo :lol: Vím, že šance jsou vždycky 50/50, zkusit to bych asi neodolala a pak bych se šla odstřelit za to, že jsem byla pitomá a nedala si pokoj :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.8.09 11:14

EvHu, nepońoukej jí :lol: ona to vydrží až k doktorovi a bude to tam, určitě, viď, Danny :lol: :wink:
Já bud mít ty nastydlý vaječníky, jak jsi psala o svém prvním těhu. Ale já skutečně. Jestli se dobře pamatuju, kdyby to mělo být jinak, nebolely by mne prsa???? Blinkat se mi chce tak akorát z těch nervů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí