Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rozárková píše:Ivča86 píše:Ahoj,nebyla jsem tu,byla jsem v práci. Tak ještě nezoufej,třeba se ta druhá / ještě dnes objeví!!!!!
Ahoj tak dneska 13.DPO (24.DC) a na testu zase úplně sněhobílo,tak už ani nevěřím že se to povedlo..
A pokud ne,tak IVF je ještě v záloze,ne?
Také jsem vkládala spoustu nedějí do IUI,ale po 1.neúspěchu jsem to vzdala a vrhla se rovnou na IVF. I když,to,že nám to stopli jsme vzali jako obrovskou šanci zkusit to normálně,tak jsem dělala ovu testy,do pozitivního testu jsme měli sex.půst a pak se na to s vervou vrhli,tak teď doufáme,že to vyjde.
![]()
![]()
No,upřímně řečeno,já opravdu jen doufám,ale v koutku duše vím,že to nevyjde. Ale to neva,IVF už se kvapem blíží a do 1.injekce zbývá už „jen“ 14dní.![]()
![]()
Co Tvá únava??? Už je to lepší? Já jsem byla hodně unavená,když jsem si píchala Puregon,do toho jsem ještě chodila na noční…nic moc. Tak jsem teď ráda,že to vychází na dovolenou. To si budu moci kdykoli dát šlofíka. Už se na dovču strašně těším!!! Na druhou stranu,teď hodně pracuji,protože už jsou u nás v práci dovolené,tak zaskakujem my,co ji máme až déle,takže to rychleji utíká a nemám čas nad tím tolik přemýšlet.
Ty jsi myslím psala,že nepracuješ,což Ti na jednu stranu závidím,ale na tu druhou…potom právě sleduješ každičkou změnu v těle atd… Ale zase kdyby se to povedlo,tak můžeš odpočívat,co hrdlo ráčí.
Ahoj,tak dneska 14.DPO (25.DC) test opět sněhobílej
a ještě jsem začla okolo 10 hodiny špinit,tak nevim kdy se MS rozjede. ![]()
My jsme se s manžou rozhodly,že využijeme ještě nějakej pokus IUI,protože teď když jsem bez práce tak nejsou finance a to IUI neni aspoň tak finančně náročné a navíc jsme teď dávaly 4500,–kč dceři za tábor a v září jde do školy
..
Je to fakt,že když jsem furt doma tak se strašně pozoruju
..
Zítra tam jedu na krev HCG, a když se MS rozjede,tak hned vyfasuju Puregon na další pokus
..
Jinak ze mě opadla i docela ta únava,ale bolest prsou trvá pořád,ale to zase může být před MS
![]()
Tak to já jsem měla tu únavu fakt jenom po tom Utroši
,když jsem píchala Puregon tak bylo vše OK..To když se budeš píchat na dovče,tak si fakt můžeš kdykoliv „dáchnout“
,když to na tebe padne..To se vám ta dovča pěkně rychle blíží,ještě aby jste měly krásné počasí a užily jste si to
![]()
Ahoj,tak to mne moc mrzí,ale ještě není nic ztraceno…
…já teda tyhle řeči moc nemám ráda,když už téměř menstruuješ…
Ale líto mi to je!!!
No,co se počáska na dovolený týče-tak předpověď nic moc.Tropy mají být až od 10.7. a my se ten den akorát vracíme. Potom mám sice ještě týden,ale ten strávím ježděním do Teplic na folikulometrie.
Rozárková píše:
Ahoj,tak to mne moc mrzí,ale ještě není nic ztraceno……já teda tyhle řeči moc nemám ráda,když už téměř menstruuješ…
Ale líto mi to je!!!
No,co se počáska na dovolený týče-tak předpověď nic moc.Tropy mají být až od 10.7. a my se ten den akorát vracíme. Potom mám sice ještě týden,ale ten strávím ježděním do Teplic na folikulometrie.
Ahoj,tak život jde dál a další pokus máme před sebou.
..Dneska jsem byla na tý krvi,ale už teď vím že bude negativní
,protože MS se rozjela po cestě z Teplic a to hóóódně
(padají ze mě velký kusy) Promiň za ten výraz,ale tohle jsem neměla asi 2 roky.. Prý mi tenhle cyklus nedají Puregon a zkusíme IUI bez něj,ale v Červenci už by mi ho daly ![]()
No jo,nedají,protože musíš být minimálně 1cyklus bez hormonů. Takhle jsem to přesně měla já. Ale uteklo to jako voda.....když mi řekli,že v červnu nebude nic,tak jsem myslela,že to nepřežiju. ![]()
Měla jsi nejspíše pěknou sliznici,proto ty kusy,to je dobré znamení.
A jinak,Tvůj výraz je naprosto v pohodě,sloužíme i gynekologickou ambulanci a to by jsi teprve slyšela,co z nich dokáže vypadnout. ![]()
Rozárková píše:
A jinak,Tvůj výraz je naprosto v pohodě,sloužíme i gynekologickou ambulanci a to by jsi teprve slyšela,co z nich dokáže vypadnout.
Ahoj,tak koukám že zítra už jedete do Pronatalu ![]()
To to rychle uteklo a ani néé za 14 dní začneš stimulovat
…
Já jdu 1.7. na folikulometrii,tak chci vidět jestli tam vůbec bude nějakej folík,když nestimuluju
..Už jsem z tý MS docela hotová,minulí měsíc jsem psala,že byla silná,ale proti téhle to byl slabej odvar
,teď za ty dva dny mám 2,5 balíčku vložek fuuuč a mám strach jít někam ven
..Ale zase si říkám,že ta sliznice asi fakt parádně narostla
jinak by to asi nebylo takhle silné..
Ahoj,jj,už za 10dní BYCH MĚLA ZAČÍT stimulovat. Ale něco mi říká,že zase bude nějaký problém. Mám docela občasné pobolívání v pobřišku,tak se bojím,aby to nebyla cysta po té stopnuté stimulce. Ovulace už byla pomalu před týdnem a pořád jakoby byla…takový pnutí,prostě něco není OK. Jak jinak u mne,ale uvidím zítra na UZ. Dnes mám noční,tak si to možná nechám zkontrolovat ještě dnes v práci,ať zítra nekoukám jak puk. ![]()
Ahoj,stimulka se nekoná,mám hemorhagickou cystu. Chjooooo!!!!!
![]()
Rozárková píše:
Ahoj,stimulka se nekoná,mám hemorhagickou cystu. Chjooooo!!!!!![]()
![]()
Ahoj,tak to mě mooooc mrzí !!! ![]()
A z čeho to můžeš mít ?? To je hrůza,takže zase budete čekat než se vstřebá
,nebo s tim budou něco dělat ?? ![]()
U mě MS pořád trvá,sice už to neni tak hrozný,ale už jsem 5.DC a ještě jí mám
Snad už taky skončí,je to hrůza..
Nebudou s tím dělat nic. Měla by se vstřebat . Po MS už by tam neměla být. Alespoň tak jsem to vždy měla. Mám ji z toho,že příliš reaguji na hormony,co do mne perou,což je na jednu stranu dobře,ale pouze v tom případě,že bych šla v tom daném cyklu na odběr vajíček,tam by mi to odsáli. Ale když mi to stopli,tak to tam zůstalo a ještě tomu přidal ten norethisteron,který jsem minulý měsíc brala kvůli tomu špinění.
Samozřejmě mě to štve,že zase něco,ale na druhou stranu-nemáme dilema,které jsme měli před tím…jestli nepočkat do srpna a neudělat si dovolenou jak se patří. ![]()
Rozárková píše:
Nebudou s tím dělat nic. Měla by se vstřebat . Po MS už by tam neměla být. Alespoň tak jsem to vždy měla. Mám ji z toho,že příliš reaguji na hormony,co do mne perou,což je na jednu stranu dobře,ale pouze v tom případě,že bych šla v tom daném cyklu na odběr vajíček,tam by mi to odsáli. Ale když mi to stopli,tak to tam zůstalo a ještě tomu přidal ten norethisteron,který jsem minulý měsíc brala kvůli tomu špinění.
Samozřejmě mě to štve,že zase něco,ale na druhou stranu-nemáme dilema,které jsme měli před tím…jestli nepočkat do srpna a neudělat si dovolenou jak se patří.
Ahoj,tak to je hrozný,že to můžeš mít z reakce na všechny ty hormóny.. ![]()
je pravda že si aspoň dovču užijete na plno a třeba to IVF už nebude ani potřeba
![]()
Já doufám že budu mít v pátek vše OK
a že mi dají Puregon na další cyklus.
.Dneska jsem 7.DC a MS už definitivně skončila včera,tak jsem ráda,protože kolikrát jsem jí měla i 10 dní.. ![]()
To asi budeme potřebovat IVF,dal mi totiž na příští cyklus antikoncepci.
Takže si ani od moře nepřivezem mimi. Jasně,že bude zítra vše ok,proč by nebylo? MS byla ukázková,ne?
Rozárková píše:
To asi budeme potřebovat IVF,dal mi totiž na příští cyklus antikoncepci.Takže si ani od moře nepřivezem mimi. Jasně,že bude zítra vše ok,proč by nebylo? MS byla ukázková,ne?
To takhle dávají na měsíc antikoncepci jóó
??? Asi kvůli hormónům aby se to srovnalo néé ![]()
No u mě byla MS opravdu pořádná
,tak si říkám,že ta sliznice musí být vysoká
.. No doufám že bude vysoká a nějakej folík
,aby jsme to mohly zkusit v normálním cyklu
..Nevíš jestli by mi daly třeba jenom pregnyl,kdyby byl nějakej Folík,aby Ovulka proběhla ?? ![]()
Ivča86 píše:Rozárková píše:To takhle dávají na měsíc antikoncepci jóó
To asi budeme potřebovat IVF,dal mi totiž na příští cyklus antikoncepci.Takže si ani od moře nepřivezem mimi. Jasně,že bude zítra vše ok,proč by nebylo? MS byla ukázková,ne?
??? Asi kvůli hormónům aby se to srovnalo néé
No u mě byla MS opravdu pořádná,tak si říkám,že ta sliznice musí být vysoká
..Nevíš jestli by mi daly třeba jenom pregnyl,kdyby byl nějakej Folík,aby Ovulka proběhla ??
Myslím,že ten Ti dají určitě.
Rozárková píše:Ivča86 píše:Myslím,že ten Ti dají určitě.Rozárková píše:To takhle dávají na měsíc antikoncepci jóó
??? Asi kvůli hormónům aby se to srovnalo néé
No u mě byla MS opravdu pořádná,tak si říkám,že ta sliznice musí být vysoká
..Nevíš jestli by mi daly třeba jenom pregnyl,kdyby byl nějakej Folík,aby Ovulka proběhla ??
Ahoj,tak se vám ta dovolená rychle přiblížila viď ![]()
Mě dneska 10.DC pobolívají vaječníky jako minulí cyklus když se blížila OVU
,tak se tam asi fakt něco děje
..Chci vidět co mi řeknou zítra v CAR
,ale doufám že bude vše OK a daj mi Pregnyl a pujdem na další pokus
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.