Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jita22 já taky čekám, neberu si to sice nějak do hlavy ale pevně věřím, že tam čárečka bude… zatím sem 3DPO ale každý den se snažíme
příznaky nemám žádné, jen trošku vyšší teplota. ![]()
Čekám na kontrolni testovani na covid do neděle a jsem bez příznaků ![]()
Ja jsem taky cca 5-6 DPO, ale netestuju ovulaci ani nemerim teplotu, takze jenom podle poznatku sveho tela. A to cekani je nekonecne, i kdyz mam ted dost litani kolem stavby domu, ale kdyz mam chvili cas tak mi to vrta hlavou
u nas to ale nebylo zcela planovane, takze kdyby to nevyslo, tak nevesim hlavu
a tady si zkratim cas cekani ![]()
Ahoj, taky se přidávám…
Měla bych být 8DPO a též čekám, zda objevím příští týden//…
@Katynka6 No,chtěla bych zkusit dříve, než dojde MS
Předchozí těhotenství mi test potvrdil 11DPO, tak možná zkusím zas…(vím samozřejmě, že se nemá před termínem, ale zvědavost je větší
)
@Týnka Kikina tu zvedavost chapu
. Ja uvazuji zda zkusit v pondeli coz bych byla cca 9 DPO a pak ctvrtek 12 DPO. No uvidime, ale tesim se pristi tyden i na vase vysledky ![]()
@Katynka6 Je to jako droga to testování
Též jsem zvědavá, jak dopadneš…Určitě si dáme vědět ![]()
Holky ja jsem 2DPO (teda asi, zatim netestuju ovulaci, takze nevim presne, ale plodne dny na sobe poznam) a asi se zblaznim z toho cekani
priznaky samozrejme nic je jeste strasne brzy. Anonym zmpochopitelnych duvodu, rodina sem chodi…
Já jsem tenhle týden taky poprvé testovala, asi dva měsíce po poslední MS
.
Strašně jsem se bála, že bude negativní, přestože mi je už x týdnů špatně. Nedávno jsem musela jít na ukončení těhotenství kvůli těžké vadě, tak ani nechci jít k doktorovi. Si říkám, že na případné špatné zprávy času dost, zatímco jestli je všechno ok, doktoři ani nejsou potřeba
![]()
JE TU NĚKDO KDO TAKÉ ČEKÁ AŽBUDE MOCT TESTOVAT? JA ASI 5DPO. JSEM STRAŠNĚ NETRPĚLIVÁ. MÁTE NĚJAKÉ PŘÍZNAKY?