ČEKÁNÍ NA TESTOVÁNÍ

Anonymní
6.1.22 17:02

ČEKÁNÍ NA TESTOVÁNÍ

JE TU NĚKDO KDO TAKÉ ČEKÁ AŽBUDE MOCT TESTOVAT? JA ASI 5DPO. JSEM STRAŠNĚ NETRPĚLIVÁ. MÁTE NĚJAKÉ PŘÍZNAKY?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11296
6.1.22 17:50

Tak se otestuj aspoň na covid, když jsi tak nedočkavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
6.1.22 18:23

@jita22 já taky čekám, neberu si to sice nějak do hlavy ale pevně věřím, že tam čárečka bude… zatím sem 3DPO ale každý den se snažíme :kytka: příznaky nemám žádné, jen trošku vyšší teplota. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
6.1.22 18:49

Čekám na kontrolni testovani na covid do neděle a jsem bez příznaků :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.1.22 19:27

Ja jsem taky cca 5-6 DPO, ale netestuju ovulaci ani nemerim teplotu, takze jenom podle poznatku sveho tela. A to cekani je nekonecne, i kdyz mam ted dost litani kolem stavby domu, ale kdyz mam chvili cas tak mi to vrta hlavou :) u nas to ale nebylo zcela planovane, takze kdyby to nevyslo, tak nevesim hlavu ;) a tady si zkratim cas cekani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
6.1.22 21:28

@Katynka6 držím palečky :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
7.1.22 10:42

Ahoj, taky se přidávám… :mavam: Měla bych být 8DPO a též čekám, zda objevím příští týden//…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.1.22 12:12

@Týnka Kikina ktery den budes testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 12:22

JA JSEM DNES 6DPO, test zkusim v pondeli.

• Citovat
  • Upravit
3424
7.1.22 12:23

@Katynka6 No,chtěla bych zkusit dříve, než dojde MS :lol: Předchozí těhotenství mi test potvrdil 11DPO, tak možná zkusím zas…(vím samozřejmě, že se nemá před termínem, ale zvědavost je větší :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
7.1.22 12:56

@Týnka Kikina tu zvedavost chapu :). Ja uvazuji zda zkusit v pondeli coz bych byla cca 9 DPO a pak ctvrtek 12 DPO. No uvidime, ale tesim se pristi tyden i na vase vysledky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
7.1.22 13:00

@Katynka6 Je to jako droga to testování :lol: Též jsem zvědavá, jak dopadneš…Určitě si dáme vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 17:54

Holky ja jsem 2DPO (teda asi, zatim netestuju ovulaci, takze nevim presne, ale plodne dny na sobe poznam) a asi se zblaznim z toho cekani :roll: priznaky samozrejme nic je jeste strasne brzy. Anonym zmpochopitelnych duvodu, rodina sem chodi…

• Citovat
  • Upravit
3424
7.1.22 18:01

To mi povídej…Ty dny se nekonečně vlečou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.22 18:01

Já jsem tenhle týden taky poprvé testovala, asi dva měsíce po poslední MS :oops:.
Strašně jsem se bála, že bude negativní, přestože mi je už x týdnů špatně. Nedávno jsem musela jít na ukončení těhotenství kvůli těžké vadě, tak ani nechci jít k doktorovi. Si říkám, že na případné špatné zprávy času dost, zatímco jestli je všechno ok, doktoři ani nejsou potřeba :oops: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex