Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anetkaaa123 píše:
Holky tak já jsem dnes 6dpo. Příznaky asi začali, citlivé prsa když je zmacknu a dneska sem cítila aji jak se celkem dost nalili. Přijdu z práce domu a hned spím, sem tam zaha zapálí, teď sem podrážděná jak kdybych to měla za dva dny dostat. Bolest hlavy malinko, a někdy sem mi lehce zatočí hlava. Nevím co si o tom myslet.. Nemáte někdo něco podobného? Na testování je brzy
To zní nadějně!
Já jsem to párkrát takhle měla od ovulace po ms, ale to jsme se o miminko nesnažili a v plodných dnech jsme se chránili (takže hypoteticky možnost byla, kdyby se ovu posunula). Dokonce se mi párkrát nalila prsa a bolela jako čert. A nic. Ale tím Tě nechci stresovat. Já měla asi spíš nějaké hormonální výkyvy…
Tak 6DPO je na příznaky spojené s těhotenstvím poněkud brzy ne??Vajíčko se začalo sotva uhnizďovat…Takové příznaky máme spousta z nás a souvisí ve většině případů s PMS…Každopádně Ti držím palce, ať objevíš//co nejdříve ![]()
Ahoj, tak já dostala MS o den dříve jakožto i předchozí měsíc, takže testování nic a snad příští měsíc nebo tak 😂
@Jay-zee píše:
Ahoj, tak já dostala MS o den dříve jakožto i předchozí měsíc, takže testování nic a snad příští měsíc nebo tak 😂
Ahoj, tak to mne mrzí, ale zase lepší než plané naděje, když bezdůvodně mešká… Tak příští měsíc
![]()
@renyx čekám v práci na prodloužení smlouvy v březnu a myslím si že po tom co jsem to řekla příteli tak teď snažení nebude… Jak vůbec chlapa uvrtat do sexu ob den či 2? Já bych mohla furt a on když si vzpomene 3× do měsíce tak je to moc 😂
@Jay-zee aha, no tak musíš nějak nenápadně zapůsobit, aby neměl pocit, že je to účelové
. Můj se naštěstí vždycky svolný, když chci já. Ví, kdy mám plodné dny, ale sama mu to necpu, jen když se optá.. teď přišel sám od sebe, že se musíme pořádně činit
…Pokud by to u vás klaplo, v práci to ty dva měsíce vydržíš neříkat a smlouvu by Ti i tak prodloužili, nebo ne? Nebo co na tom chlapovi vadí?
Pro nedockavce moc doporucuju test z rossmana! Ukazal mi uz 10 dpo krasnou carku, myslela jsem jak budu lovit ducha a je tam! ![]()
@Anonymní píše:
Pro nedockavce moc doporucuju test z rossmana! Ukazal mi uz 10 dpo krasnou carku, myslela jsem jak budu lovit ducha a je tam!
Jee to je supeer, moc gratuluji a ať je vše v pořádku ![]()
@renyx spíš tam vadí to že je to dost riziková práce a vydržet 2 měsíce nadlidský úkon když celou směnu stojíš a zvedas těžké předměty 😂 a to zdaleka není vše 😂 přítel je ten typ co čeká na „správný moment“ a byť se to jen trošku nehodí tak ruce pryč
minulý měsíc se mě též ptal kdy že mám tu ovulaci abychom to nepropasli ale druhý den ti řekne, že na poprvy to určitě nevyjde… Holt už je prostě takový 😂
@renyx píše:
Jee to je supeer, moc gratuluji a ať je vše v pořádku
Moc dekuji… snad bude vse v poradku ![]()
@Jay-zee píše:
@renyx spíš tam vadí to že je to dost riziková práce a vydržet 2 měsíce nadlidský úkon když celou směnu stojíš a zvedas těžké předměty 😂 a to zdaleka není vše 😂 přítel je ten typ co čeká na „správný moment“ a byť se to jen trošku nehodí tak ruce pryčminulý měsíc se mě též ptal kdy že mám tu ovulaci abychom to nepropasli ale druhý den ti řekne, že na poprvy to určitě nevyjde… Holt už je prostě takový 😂
No ale on se vzdycky najde duvod proc ne. Jestli to takhle hleda pokazde, tak to spis zavani, ze deti jeste nechce ![]()
Ahojda,
Přikládám MAMATESTY🙂
Nemohla jsem vydržet. Menstruace by neměla dojít v pondělí ![]()
@Anonymní píše:
No ale on se vzdycky najde duvod proc ne. Jestli to takhle hleda pokazde, tak to spis zavani, ze deti jeste nechce
To mi říkal ještě před Vánoci, že až dyl a pak najednou přišel a povídá že po vánocích je řada na nás abychom se začali snažit (přitom jsme byli domluveni až na březen, ale já mlčela protože je mi to v celku jedno 😂) i když na druhou stranu si začínám myslet, že to dělá jen proto aby mi tzv. zavřel hubu. Ráda bych si s ním o tom promluvila, ale občas má takový dny kdy zakroutí hlavou a znechuceně řekne „zase děti?!!!“ tak se trošku bojím
nebo tedy při pomyšlení na nejhorší scénář který skončí hádkou je mi do pláče
@Jay-zee mhm, a proč chceš dítě s někým, kdo nechce dítě? abys za chvíli nebyla matka samoživitelka, rozmysli si, jestli je tenhle chlap ten pravý nebo tenhle čas ten pravý
@stinga to není o tom, že dítě nechce (to jsme řešili stokrát a vždy to byla jen má domněnka) ale před pár měsíci měl ještě nějaké resty a v tu dobu se to nehodilo tak ho nechtěl kvůli tomu…ted si myslet můžu co chci a nemusí to být pravda
navíc když jsem před rokem a půl otěhotněla poprvé tak na to jak ze začátku nebyl nadšený tak po pár týdnech se přetočil o 180° až jsem tomu věřit nechtěla a byl dost zklamany že to bohužel nevyšlo…a navíc jsem to myslela tak, že chtěl dítě až dýl (kolem 30), ale jelikož jsem se do teď nevyhrabala z té revize tak jsme udělali takovou umluvu právě na ten březen
Jen je to prostě typ chlapa který nerad řeší dokola to samé
@stinga mne teda spis prijde, ze vubec nevi, co chce. Ma to zrovna podle aktualni nalady. Jenze az se to narodi, tak to dite tady bude porad ne jenom kdyz bude mit zrovna milostpan naladu na nej ![]()