Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já dneska 10dni po ovulaci..dělala jsem test. Prvně nic, tak jsem ho chtěla vyhodit a nakonec se objevila čárka, ale nezbarvila se až úplně dolů, ale asi něco přes půlku, v místě, kde by měla být. Ale jinak příznaky jako před MS. Bolí mě prsa, občas podbřišek a pravý vaječník. Další test zkusím za dva dny. Tak kéž by to vyšlo. Hodně štěstí i Vám.
@Týnka Kikina
No snad mas pravdu. Držte mi zítra ráno palce …
Jsem z toho úplně hotova ![]()
Už mi bylo ale i divné… normálně test dělám a ono to tam “jen” projede a zanechá kontrolní. Hotovo.
Tentokrat se pravé podívám. A test při “dělání” rozpití a tam a rám jasná čárka. … jak říkám zůstala to rozpité zmizelo a zustala růžová čárka. Pak ale najednou po hodince nic. ![]()
Zůstává víc barviva v místě kde ryska testu….
Možná přece jen chyba … ![]()
@Klaraklara1001 Snad neeee…Mě tento test nikdy falešnou čárku neudělal…Měla jsem taky sotva viditelnou, myslela jsem, že mě šálí zrak, ale byla tam…Věřím, že zítra ji tam budeš mít stále a jak bude sílit tak uvidíš, že tam i zůstane viditelná ![]()
@Klaraklara1001 To opravdu nemáš zač
Držím palce a dej určitě, jak to dopadlo ![]()
Ahojky, potřebuji trochu uklidnit a zároveň poradit. Jednu 4letou holčičku už doma máme. A teď jsme si řekli, ze se posnazime o druhé. 12-13.1.22 jsem měla ovu a oba dva dny proběhl nechráněný sex dvakrát, dostat MS mám až 27.1.22 myslíte, ze je možné ze by se to takle po dlouhé době povedlo? Mate některá něco podobného? Testovat se bojím abych nebyla zklamaná, momentálně jsem 10DPO bolest podbrisku silnější, prsa natekla a bolavá, ale přeci jen stále 4-5 dni před MS
.
@Kratova ono je to vždy buď a nebo
pokud se bojíš testovat, počkala bych do MS…dobra zprava je ze i když by to nevyšlo, můžete se snažit znovu 😇 ale nic a nikdo kromě testu ti to nepovi
@Kratova píše:
Ahojky, potřebuji trochu uklidnit a zároveň poradit. Jednu 4letou holčičku už doma máme. A teď jsme si řekli, ze se posnazime o druhé. 12-13.1.22 jsem měla ovu a oba dva dny proběhl nechráněný sex dvakrát, dostat MS mám až 27.1.22 myslíte, ze je možné ze by se to takle po dlouhé době povedlo? Mate některá něco podobného? Testovat se bojím abych nebyla zklamaná, momentálně jsem 10DPO bolest podbrisku silnější, prsa natekla a bolavá, ale přeci jen stále 4-5 dni před MS.
Mi to vyslo
mam jednu dracici 2,5 roku a hned na prvni stuk…ale klepu to protoze samozrejme muze se stat cokoliv zvlast takhle ze zacatku. Ted mam navic covid takze mam strach! Ale moc si preju, aby se udrzelo a posilam tomu porad myslenku
drzim palce a pak urcite dej vedet
Ženský ještě k mému dotazu, prikladam dvě fotky, jen mě zajímá názor
prrijde mi to až nemožný jak je ta druhá čárka slabounka, ne jako duch ale sama o sobě. Byl dělaný 8DPO takže myslím ze je kazovy
Protože to ještě ani nemohlo vajíčko ztihnout pokud se nepletu. A test byl v limitu
@Kratova Což o to, možné je vše…Ale čárka mi přijde až moc tenká… ![]()
@Týnka Kikina přesně rak, mě také. No dam vědět až toho 27 kdy má přijít ms
každopádně děkuji za názor. Ono se stejně nedá nic dělat než čekat 😅 🙈
@Kratova píše: Ženský ještě k mému dotazu, prikladam dvě fotky, jen mě zajímá názorprrijde mi to až nemožný jak je ta druhá čárka slabounka, ne jako duch ale sama o sobě. Byl dělaný 8DPO takže myslím ze je kazovy
Protože to ještě ani nemohlo vajíčko ztihnout pokud se nepletu. A test byl v limitu
Na tom druhym teda nevidim nic, ale na tom prvnim duch podle me je
ale asi bude lepsi pockat a za dva dny opakovat….i kdyz chapu ze je to teror ![]()
@Kratova Nedá no, ale netrpělivost je potvora
Tak držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
@Kratova mě to u toho prvního přijde spíš jako ryska než že by byl vadný (tím jak je tenoucka). Těším se na tvou vynechanou MS a pozitivní testik 😇