Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No na té fotce je to vidět mnohem hůř než v reálu 😏 🤣 ale zkusila jsem vám ji dát i do černobílá a přijde mi že je vidět lépe 🙈
@Lekycia píše:
@Prcek004 Když to 2× rozkliknu a pak přiblížím, tak tam něco možná vidím. Ale nevím, já v hledání duchů moc zběhlá nejsem zatím a možná by na lepším světle šlo vidět víc… Chápu tu frustraci. Mě teprve má MS dojít a i přes to, že přes den nevím co dřív dělat, tak na to pořád myslím, co teprve, kdybych měla jak ty 12 dní zpoždění. To bych viděla už asi duchy úplně všude.Jinak mi to nedá a musím pochválit tetování
, taky jsem potterhead (a jediná kérka kterou zatím mám je taky HP
).
No je to šílený, horší je, že já už duchy mívala, jen to bylo takové že po limitu a až když to zaschlo, tak možná něco někde,.. ale tenhle vybehnul hned a dokonce ta druhá čárka byla vidět dřív než ta testovací co je vždycky tak jsem z toho jelen 🤣 jinak, děkuju za pochvalu, to je vlastně první tetování co jsem kdy komu dělala 🤣 🤣 🤣
@Prcek004 Jo je mi to jasný, já když si fotila ovu testy, tak jsem taky čuměla kam ty čárky na fotce zmizely, když v reálu jsou vidět hezky.
Ale na té černobíle už to vidím líp.
Držím palce. ![]()
@Lekycia píše:
@Prcek004 Jo je mi to jasný, já když si fotila ovu testy, tak jsem taky čuměla kam ty čárky na fotce zmizely, když v reálu jsou vidět hezky.Ale na té černobíle už to vidím líp.
Držím palce.
No já jsem z toho hotová 🤦 🤣 🤣 🤣 budu se modlit aby na dalším nezmizeli a nebyl to při mém štěstí jen vadný kus TT 🤣 🤣
Ahoj holky, vterknu se
dneska podle grafu 7dpo, od ktereho dpo testujete? Ja se drzim at vydrzim aspon do 10dpo ![]()
@Prcek004 moc pekny duch ![]()
@Kratova Teď jsem četla příspěvek, nějak nemám moc dnes čas sledovat, co se tu šustne
Moc, moc držím palečky, třeba se ještě//ukáží ![]()
@Ellenya Ahoj,zkoušela jsem 10-11DPO nejsem si jistá přesně ovulací a měla jsem dušíka…To se Ti bude pěkně táhnout
Ale jsi dál než já, můžu jen závidět a samozřejmě držet palečky, ať se dočkáš ![]()
@Týnka Kikina ty si jak daleko? No od ovulace po testovani se to tahne siiiiilene ![]()
@Ellenya No úplně neskutečně, jeden den je dlouhý jak tři minimálně
Teprvá nějak v době ovulace ![]()
Tak já bohužel místo těhotenských testů, budu opět testovat ovulaci.
Ale vtipný je, že se mi celkem obvykle MS zpozdí o den/někdy dva a zrovna tenhle měsíc přišla přesně na čas.
Asi abych zbytečně nedoufala.
(@Kratova držím palce ať to u vás vyjde
).
Ale nevadí, zítra jedeme ke tchýni oslavit její narozeniny, tak si aspoň můžu dát víno.
Jen bych si ještě potřebovala ujasnit jak je to s tím měřením BT. Říkala jsem si, že bych to tenhle cyklus zkusila, protože ovulační testy mi teď v lednu vycházeli všelijak. Jestli to dobře chápu, tak se teplota zvyšuje až po nástupu ovulace?
@Lekycia ano, ty predovulacni by mely byt nizsi a pak by mela jit teplota nahoru, pro ukazku muj graf aktualne ![]()
Ahoj holky,
Tak už nevím, asi blaznim,.. TT všechny stejné značky, stejné citlivosti a někdy dušík, někdy nic,.. teď už zase duch viz foto,.. jsem blázen? 🤣 🤣 🤣