ČEKÁNÍ NA TESTOVÁNÍ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
25.1.22 15:44

@Týnka Kikina
Ahoj, taky se přidávám :)
Měla bych být 13DPO a test negativní.
Asi je ještě hodně brzo.. Ale ta zvědavost 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.1.22 15:48

@SlečnaMarie ahojky já dnes 12DPO a taky negativní, za dva dny má přijít MS :nevim: tak jsem zvědavá. Kamoska měla pozitivní až 18DPO. Držím palečky a dávej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.22 15:53

@Kratova
Mam to podobne, mne ma prijit za tri dny 😁 MS
A mam kamaradku, ktere to test ukazal az 21DPO. A to jen ducha. Tak uvidime 😇
Taky drzim palecky. To stejny. Dej pak vedet ☺️️
Taky te vzdy dovede k premysleni negatovni test?
Me pak litaji myslenky proc 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.1.22 16:29

@SlečnaMarie dam vědět, tak to máme podobný skoro na chlup. Ano stále negativní ale teď už do parku počkám a když ne v pátek tak zkusím později. Přeci jen buď ve čtvrtek MS přijde nebo ne. Hodně štěstí a dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.22 16:34

@Kratova
Ano, to mame ☺️️
Ja ted budu mit v nocni par dni. Tak zkusim az v sobotu rano. Pokud neprijde MS. Mam to nekdy driv, nekdy pozdeji +-den, dva :)
Tak si pak dame obe vedet. Budu drzet pesticky ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.1.22 16:59

@SlečnaMarie Ahoj :dance: No jeeejej… :lol: Taky nikdy nevydržím…Tak hodně štěstí ať se //ještě objeví a dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.22 17:02

@Týnka Kikina
Presne, clovek to nemuze vypustit z hlavy 😁
Tak mu to vrta no.. a pak se delaji testy 🙈 😁
Dekuji, tobe taky ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.22 17:06

@Týnka Kikina
Jeste jsem si tady v diskuzi cetla. A ty si kupujes ty ovulacni testy?
Jestli se muzu zeptat. Ten se dela jak?
Ja to vzdy nejak odhadnu podle tela a mych vypoctu, ale na 100% jista si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.1.22 18:00

Já se právě taky vétšinou řídila tělem, kolem ovulace mě dost bolí podbřišek…Jen jsem chtěla mít minulý měsíc jistotu ovulace (jasné, že to není na 100%)tak jsem v době bolesti zkusila a vyšel pozitivní, dělala jsem kolem 11.hodiny dopolední, zkusila jsem pak večer a další den a už negativní…Jinak sama moc zkušenosti nemám, to by Ti asi spíš poradily holky, ty testují myslím déle :? Jinak mě třeba nikdy před tím co jsem zkoušela, nevyšly obě čárky stejně silné a přesto dle bolesti a toho, že jsem otěhotněla v té době ovulace byla, ale asi jsem nestihla vychytat ten vrchol, jak píší holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
25.1.22 18:04

Únorové snažení

Ahoj všichni, tak mám po MS a aplikace hlásí dnes ovu (jestli ano nebo ne to nevím, nějak jsem si říkala, že OT kupovat nebudu potom co jsem si tu všude pročetla a BT jsem zapomněla měřit-mám směnný provoz tak to jde horko těžko). Každopádně ráno bylo snažení a doufám, že ne poslední tento měsíc 😂 pokud MS nedorazí, ozvu se. Na testování před MS kašlu, pokud to má vyjít, vyjde to a pro jednou bych se tak mohla ušetřit zklamání. Zatím nemám valná očekávání takže i s MS počítám. Mějte se fanfárově 😇 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.22 20:04

@Týnka Kikina
Aha. Dekuji za odpoved ❤️️
Ja prave premyslela, ze jestli se budeme snazit dyl, ze pak ty testy vyzkousim.
Treba se pletu. A mam ovu jindy nez citim 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.22 20:07

@Jay-zee
Tak preji at se brzo zadari 🍀 ❤️️
Ja mam prave taky smenny provoz. A na zeplotu prdim. Jsme v zacatkach snazeni. Tak to zatim necham na osudu. A kdyz nic. Budu se snazit vic tomu vyjit vstric.

A na ty testy pred MS jsem taky chtela prdet, ale zvedavost to nevydrzela 😁 😁

A jeste den pred testovanim, jsem spinila pul dne a pak nic. A MS ma dorazit az nekdy v sobotu rano cca.
Tak nevim co to melo byt 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.1.22 20:14

@SlečnaMarieTak jsem Ti moc nepomohla :) No já si právě taky chtěla ověřit, zda je to tak, jak cítím…Ale zkoušela jsem všeho všudy dvakrát…Jednou byla čárka slabší, pak už téměř neviditelná, ale otěhotněla jsem…Minulý měsíc stejně silná a nic…Další už zkoušet nebudu…Nedají holky dopustit taky na měření bazální teploty, tak třeba i ta by stála za zkoušku, ale to se prý pozná až nějak zpětně? :think: Je to kolikrát boj :roll: Já teď čekám, až ovulace přijde a ona zatím nikde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.1.22 08:17

@SlečnaMarie děkuji, též přeji co nejbližší plodné období 😇 jsme právě taky po roce a půl na začátku, takže když do půl roka nic nebude tak se začnu asi domlouvat s gyndarem co a jak :)
A já nevím nemohlo to být uhnizdovani? Tím tě nechci plasit do dalšího testování, počkala bych na MS, ale třeba se ovulka já nevím opozdila nebo tak a zrovna by to klapnout mohlo 😇 budu držet pěsti ať ti nosí štěstí a v sobotu žádná MS, ale pozitivní test tady 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.1.22 08:19

@Týnka Kikina není nad to ob den sex a bylo by po starostech, ale některý chlapy k tomu dokopat je mnohdy náročnější než to sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí