Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Týnka Kikina
Ahoj, taky se přidávám ![]()
Měla bych být 13DPO a test negativní.
Asi je ještě hodně brzo.. Ale ta zvědavost 😁
@SlečnaMarie ahojky já dnes 12DPO a taky negativní, za dva dny má přijít MS
tak jsem zvědavá. Kamoska měla pozitivní až 18DPO. Držím palečky a dávej vědět ![]()
@Kratova
Mam to podobne, mne ma prijit za tri dny 😁 MS
A mam kamaradku, ktere to test ukazal az 21DPO. A to jen ducha. Tak uvidime 😇
Taky drzim palecky. To stejny. Dej pak vedet ☺️️
Taky te vzdy dovede k premysleni negatovni test?
Me pak litaji myslenky proc 🙈 😁
@SlečnaMarie dam vědět, tak to máme podobný skoro na chlup. Ano stále negativní ale teď už do parku počkám a když ne v pátek tak zkusím později. Přeci jen buď ve čtvrtek MS přijde nebo ne. Hodně štěstí a dej vědět
@Kratova
Ano, to mame ☺️️
Ja ted budu mit v nocni par dni. Tak zkusim az v sobotu rano. Pokud neprijde MS. Mam to nekdy driv, nekdy pozdeji +-den, dva ![]()
Tak si pak dame obe vedet. Budu drzet pesticky ✊
@SlečnaMarie Ahoj
No jeeejej…
Taky nikdy nevydržím…Tak hodně štěstí ať se //ještě objeví a dej vědět ![]()
@Týnka Kikina
Presne, clovek to nemuze vypustit z hlavy 😁
Tak mu to vrta no.. a pak se delaji testy 🙈 😁
Dekuji, tobe taky ☺️️
@Týnka Kikina
Jeste jsem si tady v diskuzi cetla. A ty si kupujes ty ovulacni testy?
Jestli se muzu zeptat. Ten se dela jak?
Ja to vzdy nejak odhadnu podle tela a mych vypoctu, ale na 100% jista si nejsem.
Já se právě taky vétšinou řídila tělem, kolem ovulace mě dost bolí podbřišek…Jen jsem chtěla mít minulý měsíc jistotu ovulace (jasné, že to není na 100%)tak jsem v době bolesti zkusila a vyšel pozitivní, dělala jsem kolem 11.hodiny dopolední, zkusila jsem pak večer a další den a už negativní…Jinak sama moc zkušenosti nemám, to by Ti asi spíš poradily holky, ty testují myslím déle
Jinak mě třeba nikdy před tím co jsem zkoušela, nevyšly obě čárky stejně silné a přesto dle bolesti a toho, že jsem otěhotněla v té době ovulace byla, ale asi jsem nestihla vychytat ten vrchol, jak píší holky…
Ahoj všichni, tak mám po MS a aplikace hlásí dnes ovu (jestli ano nebo ne to nevím, nějak jsem si říkala, že OT kupovat nebudu potom co jsem si tu všude pročetla a BT jsem zapomněla měřit-mám směnný provoz tak to jde horko těžko). Každopádně ráno bylo snažení a doufám, že ne poslední tento měsíc 😂 pokud MS nedorazí, ozvu se. Na testování před MS kašlu, pokud to má vyjít, vyjde to a pro jednou bych se tak mohla ušetřit zklamání. Zatím nemám valná očekávání takže i s MS počítám. Mějte se fanfárově 😇 ❤️️
@Týnka Kikina
Aha. Dekuji za odpoved ❤️️
Ja prave premyslela, ze jestli se budeme snazit dyl, ze pak ty testy vyzkousim.
Treba se pletu. A mam ovu jindy nez citim 😁
@Jay-zee
Tak preji at se brzo zadari 🍀 ❤️️
Ja mam prave taky smenny provoz. A na zeplotu prdim. Jsme v zacatkach snazeni. Tak to zatim necham na osudu. A kdyz nic. Budu se snazit vic tomu vyjit vstric.
A na ty testy pred MS jsem taky chtela prdet, ale zvedavost to nevydrzela 😁 😁
A jeste den pred testovanim, jsem spinila pul dne a pak nic. A MS ma dorazit az nekdy v sobotu rano cca.
Tak nevim co to melo byt 🤷🏻♀️
@SlečnaMarieTak jsem Ti moc nepomohla
No já si právě taky chtěla ověřit, zda je to tak, jak cítím…Ale zkoušela jsem všeho všudy dvakrát…Jednou byla čárka slabší, pak už téměř neviditelná, ale otěhotněla jsem…Minulý měsíc stejně silná a nic…Další už zkoušet nebudu…Nedají holky dopustit taky na měření bazální teploty, tak třeba i ta by stála za zkoušku, ale to se prý pozná až nějak zpětně?
Je to kolikrát boj
Já teď čekám, až ovulace přijde a ona zatím nikde ![]()
@SlečnaMarie děkuji, též přeji co nejbližší plodné období 😇 jsme právě taky po roce a půl na začátku, takže když do půl roka nic nebude tak se začnu asi domlouvat s gyndarem co a jak ![]()
A já nevím nemohlo to být uhnizdovani? Tím tě nechci plasit do dalšího testování, počkala bych na MS, ale třeba se ovulka já nevím opozdila nebo tak a zrovna by to klapnout mohlo 😇 budu držet pěsti ať ti nosí štěstí a v sobotu žádná MS, ale pozitivní test tady 😂
@Týnka Kikina není nad to ob den sex a bylo by po starostech, ale některý chlapy k tomu dokopat je mnohdy náročnější než to sledovat.