ČEKÁNÍ NA TESTOVÁNÍ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
26.1.22 08:34

@SlečnaMarie určitě si dáme vědět. Já zítra čekám MS a když nedorazí tak trestnu v pátek vycházelo by to na 14DPO. Také držím palečky a uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 08:53

@Týnka Kikina
Ale jo 😁
Tak popripade pak vyzkousim to mereni BT a uvidi se :)
Tak snad ti prijde ovulka, co nejdriv ☺️️ A podari se. Budz drzet palce pro 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 08:55
@Kratova píše:
@SlečnaMarie určitě si dáme vědět. Já zítra čekám MS a když nedorazí tak trestnu v pátek vycházelo by to na 14DPO. Také držím palečky a uvidíme. :)

Tak jsem si udelala test. A negativni. Protoze jsem zacla spinit. Nechapu.. MS prisla o par dni driv.
Tak pak pockam zase na ovulku. A budeme miminkovat znova 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.1.22 08:57

@SlečnaMarie to mě mrzí, není všem dnům konec. Určitě se to později podaří. Hodně štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 08:59
@Jay-zee píše:
@SlečnaMarie děkuji, též přeji co nejbližší plodné období 😇 jsme právě taky po roce a půl na začátku, takže když do půl roka nic nebude tak se začnu asi domlouvat s gyndarem co a jak :)
A já nevím nemohlo to být uhnizdovani? Tím tě nechci plasit do dalšího testování, počkala bych na MS, ale třeba se ovulka já nevím opozdila nebo tak a zrovna by to klapnout mohlo 😇 budu držet pěsti ať ti nosí štěstí a v sobotu žádná MS, ale pozitivní test tady 😂

Tak nic, rano jsem zacla spinit. Udelala jsem test. A nevativni.
A prdim na testy 😁 akorat je clovek z nich smutnej 😁
My se snazime zatim dva mesice. A jak rikas. Po pul roce zajdu za gyndarem at kdyztak poradi ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 09:00
@Kratova píše:
@SlečnaMarie to mě mrzí, není všem dnům konec. Určitě se to později podaří. Hodně štěstí 🍀

Snad ano. Kez by pritele slo dokopat, aby jsme spolu spali ob den, kdyz prijdou plodny dny, ale to je nekdy nemozny.
Dojde mu to samotnymu, az se budeme snazit dyl, ze by to chtelo casteji 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 09:04
@Jay-zee píše:
@Týnka Kikina není nad to ob den sex a bylo by po starostech, ale některý chlapy k tomu dokopat je mnohdy náročnější než to sledovat.

Presne tohle jsem pritelovi ted rikala doma 😁
Ob den. A myslim, ze by se to povedlo prvni mesic.
Ale doktori zase rikaji, ze tech spermii pak neni tolik. A ze je lepsi, co tri dny.
Buh vi 🤷🏻‍♀️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.1.22 09:09

@SlečnaMarie každý taky říká něco jiného, i kdyby ob 3 dny, já jsem ráda že to mám 5× do měsíce a většinou úplně mimo. Nebo tedy snažíme se 2. měsíc takže není co řešit že (a přítel to docela vychytal aniž by věděl) a čekám na to prodloužení smlouvy což by mělo být snad ok, ale i tak. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.1.22 10:15

@SlečnaMarie To mě mrzí :? Ale vyjde to příště :hug: To u nás není problém co se sexu v plochých dnech týče, jak je třeba, jdou trenky dolů :lol: I když je mi ho kolikrát vážně líto, dělá od rána do večera, domů se vrací kolem desáté a má toho za celý den víc než dost a do toho ještě doma inseminace :lol:Zase je fakt, že se nesnažíme nijak intenzivně, jen je mi líto, kdyby jsme těch dnů neměli využít…Máme doma 15.měsíční princeznu, tak jsme si řekli buď a nebo…V listopadu jsem měla ZT a to jsme měli sex jednou, zadařilo se, tak nač se pak strhat?? :nevim: S tou ovulací nevím, nevím…Nějak se courá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.1.22 12:17

Ahoj holky 🙂
Mám takový (asi hloupý) dotaz,.. s přítelem se snažíme rok o mimčo (nebo spíš, necháváme tomu volný průběh). Sex je defakto dá se říct průměrné 4× do týdne. Neměřím teplotu nebo tak. Nicméně mám do toho PCOS, i když na poslední kontrole mi Dr řekla, že mám jeden vaječník ukázkový a druhý nic moc ale že to není nic hrozného a doporučila vitamíny pregnafolin,..tak je zobu. Ale teď k věci,.. poslední rok cca mám ms opravdu plus minus den pravidelnou,.. no a teď už mám 11 dní zpoždění,.. test jsem si dělala naposledy před 4 dny a byl negativní,.. jasně negativní,.. zkusila jsem i digitální od clear Blue a nic,.. no a 3. A tuším 5. Den zpoždění jen takové extrémně slaboulinke zašpinění. Jen nevím, co s tím, strašně bychom mimco chtěli, jen nevím teď už tak nějak co se sebou,.. jestli je ještě naděje na //,.. nebo jsem prostě jen divná 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 13:07
@Jay-zee píše:
@SlečnaMarie každý taky říká něco jiného, i kdyby ob 3 dny, já jsem ráda že to mám 5× do měsíce a většinou úplně mimo. Nebo tedy snažíme se 2. měsíc takže není co řešit že (a přítel to docela vychytal aniž by věděl) a čekám na to prodloužení smlouvy což by mělo být snad ok, ale i tak. 😂

My to mame zak 4× 😁
Ale ted jsme asi vychytali tu ovulku. Tak jsem doufala, ze by se to mohlo povest.
A taky zkousime teprve druhy mesic. Tak neni co resit. Jen uz se tesim no 🤷🏻‍♀️ 😁
Az to jednou prijde ☺️️

A tak snad ti tu smlouvu prodlouzi ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 13:11
@Prcek004 píše:
Ahoj holky 🙂
Mám takový (asi hloupý) dotaz,.. s přítelem se snažíme rok o mimčo (nebo spíš, necháváme tomu volný průběh). Sex je defakto dá se říct průměrné 4× do týdne. Neměřím teplotu nebo tak. Nicméně mám do toho PCOS, i když na poslední kontrole mi Dr řekla, že mám jeden vaječník ukázkový a druhý nic moc ale že to není nic hrozného a doporučila vitamíny pregnafolin,..tak je zobu. Ale teď k věci,.. poslední rok cca mám ms opravdu plus minus den pravidelnou,.. no a teď už mám 11 dní zpoždění,.. test jsem si dělala naposledy před 4 dny a byl negativní,.. jasně negativní,.. zkusila jsem i digitální od clear Blue a nic,.. no a 3. A tuším 5. Den zpoždění jen takové extrémně slaboulinke zašpinění. Jen nevím, co s tím, strašně bychom mimco chtěli, jen nevím teď už tak nějak co se sebou,.. jestli je ještě naděje na //,.. nebo jsem prostě jen divná 😔

Ahoj, nezoufej. Kamaradce test ukazal // az byla 5+4. Mela strasne nizkou hladinu HCG hormonu. I z krve. Takze bud si skoc na gyndu na krev. A nebo si zkus udelat jeste jeden testik a uvidis. Divna urcite nejsi. Drzim palecky 🍀 at tam jsou dve // a dej pak vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.1.22 13:17
@Týnka Kikina píše:
@SlečnaMarie To mě mrzí :? Ale vyjde to příště :hug: To u nás není problém co se sexu v plochých dnech týče, jak je třeba, jdou trenky dolů :lol: I když je mi ho kolikrát vážně líto, dělá od rána do večera, domů se vrací kolem desáté a má toho za celý den víc než dost a do toho ještě doma inseminace :lol:Zase je fakt, že se nesnažíme nijak intenzivně, jen je mi líto, kdyby jsme těch dnů neměli využít…Máme doma 15.měsíční princeznu, tak jsme si řekli buď a nebo…V listopadu jsem měla ZT a to jsme měli sex jednou, zadařilo se, tak nač se pak strhat?? :nevim: S tou ovulací nevím, nevím…Nějak se courá :think:

Mam taky prave pracovne vytizeneho pritele, tak kdyz vidim ze je unaveny, ani se mi ho nechce vabit 😁
A taky to beru tak, ze je skoda tech dni nevyuzit 😁
Tak to me moc mrzi, jestli jsem si tedy spravne vylozila, co je ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.1.22 13:23

@SlečnaMarie Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.1.22 13:43
@SlečnaMarie píše:
Ahoj, nezoufej. Kamaradce test ukazal // az byla 5+4. Mela strasne nizkou hladinu HCG hormonu. I z krve. Takze bud si skoc na gyndu na krev. A nebo si zkus udelat jeste jeden testik a uvidis. Divna urcite nejsi. Drzim palecky 🍀 at tam jsou dve // a dej pak vedet :)

No už si vezu domů nový test 🙈 🤣 tak uvidíme,.. už tomu moc nevěřím,.. ačkoli bych byla asi tou nejšťastnější,.. jen si říkám že zrovna já bych takové štěstí snad ani mít už nemohla 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí