Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Prcek004 píše:
No už si vezu domů nový test 🙈 🤣 tak uvidíme,.. už tomu moc nevěřím,.. ačkoli bych byla asi tou nejšťastnější,.. jen si říkám že zrovna já bych takové štěstí snad ani mít už nemohla 😕
Ale muzes mit. A kdyz ne, tak se to povede priste ❤️️ Hlavne neves hlavu. Testy to nekomu dlouho neukazou.
A ja? 🤣
Ja si blbe spocitala MS, ale i tak. Zitra to mam dostat.
Pred par dny jsem spinila, pak zase ne. Dneska to stejne.
Tak jsem merila BT a 37,4 ale rano test negativni. Ze me si dela moje telo legraci asi.
Testy mam nakoupene, ale prisaham, ze se otestuju, jestli MS vubec neprijde. Jinak ne
pak nad tim moc premyslim 🙈 😁
A ty pak dej vedet, co testik ✊
@Prcek004 píše:
No už si vezu domů nový test 🙈 🤣 tak uvidíme,.. už tomu moc nevěřím,.. ačkoli bych byla asi tou nejšťastnější,.. jen si říkám že zrovna já bych takové štěstí snad ani mít už nemohla 😕
Udelej si ho rano z prvni ranni moci, tam bude to hcg nejvyssi!
@SlečnaMarie píše:
Ale muzes mit. A kdyz ne, tak se to povede priste ❤️️ Hlavne neves hlavu. Testy to nekomu dlouho neukazou.
A ja? 🤣
Ja si blbe spocitala MS, ale i tak. Zitra to mam dostat.
Pred par dny jsem spinila, pak zase ne. Dneska to stejne.
Tak jsem merila BT a 37,4 ale rano test negativni. Ze me si dela moje telo legraci asi.
Testy mam nakoupene, ale prisaham, ze se otestuju, jestli MS vubec neprijde. Jinak nepak nad tim moc premyslim 🙈 😁A ty pak dej vedet, co testik ✊
No ani mi nemluv,.. to tělo je vždycky nějaký jak spiknuty proti vůli majitele toho těla 😁
Já textil dělala hned po příchodu domů 🤦 trubka,.. ale byl negativní,.. tak zkusím ještě zítra ráno a uvidíme no 😕 už se mi to nějak moc nezdá,.. takže se opět evidentně po roce ta mrcha rozházela nebo už nevím 😕
@Anonymní píše:
Udelej si ho rano z prvni ranni moci, tam bude to hcg nejvyssi!
Já zkoušela po příchodu domů a zkusím ještě ráno,.. dnes tam nebyl ani malinkatý náznak, nic,.. ono se to řekne,.. už na to kašlu a testovat nebudu! A ejhle,.. stejně to nedá a ten test padne a stejně je snehobily a i když to čekám, vždy tam je i lehké zklamání 😕
@SlečnaMarie přesně tak, až k nám mimi bude chtít přijít tak přijde 😇 ohledně té smlouvy pevné věřím, že mě tam moc potřebuji a určitě to prodlouží, tak zůstávám v klidu a i kdyby ne, tak práce je všude dost, i s tím, že se nám to snažení oddali nu, co se dá dělat
@Prcek004 píše:
Já zkoušela po příchodu domů a zkusím ještě ráno,.. dnes tam nebyl ani malinkatý náznak, nic,.. ono se to řekne,.. už na to kašlu a testovat nebudu! A ejhle,.. stejně to nedá a ten test padne a stejně je snehobily a i když to čekám, vždy tam je i lehké zklamání 😕
Podle me to je blbost rikat pockej do ms, tyhle reci proste nikomu nepomuzou
to zklamani je sice neprijemny, ale zklamani bude i kdyz prijde ms a navic musis cekat! Drzim moc palce a doporucuju hormonalni jogu, holky s spco si to hodne chvali urcite na to tema najdes tady i hodne diskuzi
@Prcek004 píše:
Presne, taky jsem vzdy zklamana.
Znam to. Asi to tak mame vsechny, ale od toho mas tady nas ☺️️
At vis, ze v tom nejsi sama.
To testovani. Je to jak droga 😁
Jak zacnes, tak je to jeden za druhym. A clovek nevydrzi ani cekat do rana 😁
@Jay-zee píše:
@SlečnaMarie přesně tak, až k nám mimi bude chtít přijít tak přijde 😇 ohledně té smlouvy pevné věřím, že mě tam moc potřebuji a určitě to prodlouží, tak zůstávám v klidu a i kdyby ne, tak práce je všude dost, i s tím, že se nám to snažení oddali nu, co se dá dělat
Presne tak. Tim se taky uklidnuju.
Osud to tak chce, tak co 😁
Holt to tak je, ale vim ze jednou to prijde ❤️️
V ten spravny cas, no ne? ☺️️
Holky vy jste vážně zlatíčka ❤️️❤️️❤️️ je super vědět, že v tom nejsem sama 🥺 ❤️️ děkuju moc ❤️️❤️️❤️️
Ahoj holky, tak dnes 14DPO a stále sněhobílo, má dnes přijít MS tak doufám, ze nedorazí a budu testovat dal. Přeji vám hodně štěstí 🍀
@Kratova To jsme na tom podobně. Já bych měla MS dostat zítra. Pořád jsem říkala jak počkám, ale dneska jsem to před prací nevydržela a test udělala. Taky úplně bílej. Tak uvidím zítra. Držím palce. ![]()
Tak mě se snad konečně už blíží ovulace
Konečně cítím podbřišek
Dnes jsem 18DC ![]()
@Lekycia děkuji, i já Tobě držím palce. Nakoupila jsem testy od clearblue a uvidim v pondělí, pokud to nedostanu. Takže si dáme vědět a potichoucku budem doufat ![]()
Holky,.. tak já už asi magorim, nebo mám vidiny, nebo nevim, zkusila jsem znovu test dnes hned po probuzení,.. a okamžitě se mi zbarvili dvě čárky,.. no po uschnutí mi to nechali akorát dušíka,.. ale přísahám bohů, že ji tam vidím,… Tak mi řeknete že nejsem idiot! 🤣 Prosím 🤣 jinak, dnes 12dni co si dává mrcha na čas 🤷
@Prcek004 Když to 2× rozkliknu a pak přiblížím, tak tam něco možná vidím. Ale nevím, já v hledání duchů moc zběhlá nejsem zatím a možná by na lepším světle šlo vidět víc… Chápu tu frustraci. Mě teprve má MS dojít a i přes to, že přes den nevím co dřív dělat, tak na to pořád myslím, co teprve, kdybych měla jak ty 12 dní zpoždění. To bych viděla už asi duchy úplně všude.
Jinak mi to nedá a musím pochválit tetování
, taky jsem potterhead (a jediná kérka kterou zatím mám je taky HP
).