ČEKÁNÍ NA TESTOVÁNÍ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
14.2.22 13:44
@Muu_1990 píše:
@Prcek004 Ahojda já teda vidím dušiky :palec: kolik jsi DPO?? Potichočku gratuluju ;)

Ahojky 🙂 já právě absolutně netuším kolik jsem DPO,.. čistě teoreticky Mám v podstatě třicet dní zpoždění a už jsem měla dostat podruhé ms… Takže já vůbec netuším co to se mnou je 🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
14.2.22 15:28

@Prcek004 zašla bych k dr 😂 dušíky taky vidím, ale když už ti meska druhá MS tak by dle mého měla být dálnice viditelná na 30 metrů 😂 taky je možné, že jsi teprve na úplném začátku a to by odpovídalo, ale už jen kvůli vynechání bych tam šla a dej vědět jak to dopadlo…co příběh na emimi, to rarita a abnormalita 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.2.22 16:17
@Jay-zee píše:
@Prcek004 zašla bych k dr 😂 dušíky taky vidím, ale když už ti meska druhá MS tak by dle mého měla být dálnice viditelná na 30 metrů 😂 taky je možné, že jsi teprve na úplném začátku a to by odpovídalo, ale už jen kvůli vynechání bych tam šla a dej vědět jak to dopadlo…co příběh na emimi, to rarita a abnormalita 😂

Já se tam úplně zase jako nezenu, nemám úplně nejpříjemnější Dr. A hlavně mam PCOS,… A tam je vše tak nějak ošemetné, ale ne dusici na testech 🤷 😏 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
14.2.22 16:38

@Prcek004 ach tak…tak počkej až čárka zesílí a můžeš se vydat na cestu až potom 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.2.22 17:05
@Jay-zee píše:
@Prcek004 ach tak…tak počkej až čárka zesílí a můžeš se vydat na cestu až potom 😂

Nebo dokud nezmizí 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.2.22 07:36

@Prcek004 jako že u mě tenhle měsíc zmizela tak u tebe tam bude a tečka, žádný námitky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.2.22 15:29
@Jay-zee píše:
@Prcek004 jako že u mě tenhle měsíc zmizela tak u tebe tam bude a tečka, žádný námitky ❤️️

Tak jsem dala na tvoji radu a zavolala doktorce a ta se ptala na tunu otázek a i na tt,.. tak jsem ji odpověděla a řekla mi že si mě stejně vezme na ultrazvuk, krev atd, že prý TT není 100% průkazný, že se mi nemusí těhotensky hormon uvolňovat do moči a prý ještě abych se nedivila 😳 tak mi má v pondělí volat, jestli se jí neuvolnilo nějaké místečko 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
17.2.22 19:34

@Prcek004 ty brdo, tak ta je hustá 😂 dej vědět ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.2.22 11:26

@Prcek004 tak jak? 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.2.22 11:27

Najde se tu dušička co bude testovat kolem 7.3.? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
22.2.22 11:40

@Jay-zee Ahoj, čekám dle bolestí ovulaci co nevidět🙏, takže plus mínus taky tak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.2.22 11:45

@Týnka Kikina u mě právě proběhla asi včera (s jistotou to fakt nevím), ale pokud se nemýlím tak toho 7. už by měla být čárka vidět až až…sice do toho moc naději nevkladam-dlouhy příběh-ale právě naděje umírá poslední ne? 😂 Dáme si tedy vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
22.2.22 11:58

@Jay-zee Tak,tak…Naděje umírá poslední :) Budeme si držet palce a dáme si vědět určitě ;) Taky si jí nejsem jistá stoprocentně, teplotu neměřím, řídím se jen bolestí, max. potvrdím testem, ale ani ten není stoprocentní…Tak uvidíme…Budu věřit, že tam ty // prostě najdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.2.22 17:37

Ahoj holky, jsem zpět a chci se zeptat zda je možné těhotenství, ráno jsem si delala tycinkovy test od clearblue ale… byl negativní a teď jsem koukala a něco tam vidím viz foto. Mám 4 dny do MS, vím ze testovat až po dni vynechání. Je nějaká šance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
23.2.22 17:50

@Kratova Ahoj…Já Ti nevím…Někde jsem tu četla, že i z polimitních dušíků mají holky děti ;) S těmito testy zkušenost nemám, ale opět holky psaly, že jim ty čárky dělá a nic z toho, ale sama nevím no…Určitě zkus zítra jiný a držím moc, moc pěsti :hug: Také testuji před, neboj :mrgreen: A myslím, že tu nejsem jediná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí