ČEKÁNÍ NA TESTOVÁNÍ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
27.2.22 09:51

@Týnka Kikina určitě to brzy vyjde :srdce: Také msm doma 4,5 letou kočičku a chtěla jsem to samé co ty, aby měla sourozence. Snažili jsme se o malou něco přes rok tak mi teď přijde, ze je asi čas jako predtim, kdo vi 🤷🏻‍♀️. Dávej vědět jak jsi na tom ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
27.2.22 09:57

@Kratova Tak uvidíme, zda nám bude ještě přáno ;) Budeme si dávat vědět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.22 13:42

MAm 8 DPO. Vím ze je to brzo. Ideálně kdyby ty testy ukazovAly pozitivitu hned následující po sexu. :D bojím se zklamání:(

• Citovat
  • Upravit
3424
27.2.22 13:51
@Anonymní píše:
MAm 8 DPO. Vím ze je to brzo. Ideálně kdyby ty testy ukazovAly pozitivitu hned následující po sexu. :D bojím se zklamání:(

Ano, souhlasím s Tebou :mrgreen: Kéž bych byla aspoň tak daleko jako Ty :oops: Měla bych být 5-6DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
27.2.22 13:56

Oprava, vlastně teprve 4-5DPO :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.22 14:12
@Týnka Kikina píše:
Oprava, vlastně teprve 4-5DPO :roll:

budu držet palce. Jednou to přece vyjít musí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3424
27.2.22 14:14
@Anonymní píše:
budu držet palce. Jednou to přece vyjít musí :srdce:

Děkuji, též držím palce… :hug: A pochlub se pozitivním testíkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.22 14:39
@Týnka Kikina píše:
Děkuji, též držím palce… :hug: A pochlub se pozitivním testíkem :srdce:

dam vědět :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
266
1.3.22 15:52

Ahoj, tak i když tomuhle cyklu nedávám moc naději, to čekání na výsledek mě nudí 😂 rozhodla jsem se tudíž, že se s vámi podělím o své pocity. Včera mě začalo táhnout sem tam v bradavkach, dnes se bolest rozjíždí do spodní části prsou (týden před MS bych se tomu nedivila, ale zbývá cca týden a kousek), připadá mi hlavně večer, že mám šílenou žízeň, když jim tak cítím, že už nemůžu, víc do sebe nedostanu, ale po 5 minutách se cítím jak kdybych měla prázdný žaludek a nic nejedla. Občas mě poboliva v podbřišku jako 4 dny před MS. Toto celé trvá teprve od včerejška a už mi to přijde jako věčnost. Neprikladam to k nějakým „příznakům“ protože (dle mého názoru a myšlení) jsem cca 8 dpo tak mi to přijde nesmysl. V tuhle chvíli si ani nejsem jistá zda ovu proběhla daný den😂 zkoumala jsem čípek tento cyklus a ještě nějakého 23/24 mi přišel otevřený a pak už 26/27 zavřený (bylo to poprvé co jsem něco takového dělala) a sice „ovu bolesti“ byly před těmi 8 dny, ale tenhle víkend ze soboty na neděli jsem měla ty samé bolesti a nevěděla jsem jak si pohodlně kvůli tomu lehnout tak babo raď 🤔 nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
1.3.22 16:18

@Jay-zee Ahoj,dnes jsem na Tebe myslela a chtěla Ti psát… Jak se nám to blíží, sice hooodně pomalu, ale blíží…Já jsem nějak 6.,7DPO…Vleče se to neskutečně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.3.22 16:34

@Týnka Kikina já jsem ráda, že to díky práci nestačím tak sledovat, ale když to na mě přijde tak dost přemýšlím no 😂 jak ty jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
1.3.22 16:52

@Jay-zee Žádné zvláštní pocity jsem nezaznamenala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.3.22 15:42

@Týnka Kikina achjo…už zas přemýšlím jestli fakt počkat do toho 7.3. nebo to prubnout tenhle pátek (to bych měla mít nanejvýš týden do MS možná min, záleží kdy byla ta ovulace). Mám doma jen jeden test a jiný kupovat nechci, nevím proč 😂 takže je jen jediná šance zírat buď do bílá nebo na štěstí… Pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
2.3.22 16:04

@Jay-zee Ty jo, týden do ms? To myslíš, že Ti ukáže? :think: Každopádně Ti rozumím, sama bych testovala nejraději už v den samotné ovulace :mrgreen: Je peklo to čekání…Mě se posledně ukázal dušík 10-11DPO, tak možná zkusím i tentokrát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.3.22 16:13

@Týnka Kikina no takhle…pokud ovu byla 21.2. tak 7.3. bych to měla dostat teoreticky nejdéle 8.3. Takže by to ani týden do MS nebyl a byla to jediná šance kdy oplodnění mohlo a nemuselo proběhnout :/ pak byl sex až 28…
Minuly cyklus jsem měla videtelneho dušíka asi 13 dpo, ale to nedopadlo a MS přišla opožděně…
Jinak pokud jsi si jistá kdy proběhla ovu testovala bych už těch 11 dpo 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital