Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Týnka Kikina od včera čárka moc nezesílila, tak nevím jak často to zkoušet
zítra určo ne, tak možná neděle- pondělí
Jsem uz vic jak 10 DPO, do neděle bych to měla dostat. Beru utrogestan na úpravu cyklu. Testy bílé, ani náznak ducha. Uz me to nebavi:(
Vím, jak se cítíš…Neházej flintu do žita, pořád je ještě na dvě čárky čas ![]()
@Elisabeth7 zkus pozítří a uvidíš, buď tě to utvrdi nebo bych popřípadě zašla k dr aby to zkontrolovala 😇 moc bych ti to přála
@Týnka Kikina píše:
Vím, jak se cítíš…Neházej flintu do žita, pořád je ještě na dvě čárky čas
A co ty?
@Anonymní píše:
A co ty?
Já čekám na neděli, chtěla bych zkusit testík…
@Týnka Kikina píše:
Já čekám na neděli, chtěla bych zkusit testík…
Tak to ja bych mela dostat MS. Bolí me prsa. Ale to může být tim utrogestanem. Kdyby to byl příznak tehu, tak uz bych mela aspon ducha, ale nic. Dej vedet.
@Kratova jasný no já na začátku byla taky zmatená jak lesní včela na louce 😂 počkala bych 2 dny a zkusila znovu
Je hezké vidět jak se všichni těší na bílý testik 😂 kéž by tam byly 2//, ale nějak tomu nevěřím…dějí se mi podobné věci jako před MS (popichavani v prsou a občas bolesti v podbřišku jk kdyby mrcha měla přijít každou minutu) každopádně je to trochu jiné, obvykle mě bolí den ode dne prsa víc a nalevaji se…takhle tam jen píchá, tahá, na dotek neboli a bradavky poměrně citlivé, ackoliv prsa stejně velká jako na začátku cyklu…uz bych chtěla mít jasno, nejlépe být za třetím měsícem, abych neměla takový strach, že se to opět nepovede ![]()
@Anonymní píše:
Tak to ja bych mela dostat MS. Bolí me prsa. Ale to může být tim utrogestanem. Kdyby to byl příznak tehu, tak uz bych mela aspon ducha, ale nic. Dej vedet.
To asi ano…Dám, Ty též, kdyby byla nějaká změna ![]()
@Jay-zee to je mi úplně jasne, držím palecky. Já nemám žádné příznaky jen občas pichne v břiše jako před MS ale proste furt nic a furt bílo i na digitálním
moc ti to přeju ![]()