Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Týnka Kikina jako tohle bylo pepino a nikdy se mi nestalo že by ukazoval falešně pozitivní výsledek…to seženu i normal v obchodě ale radši bych lékárnu když už…ani přesně nevím kdy mám čekat MS takže přemýšlím zda fakt počkat jestli ji během týdne dostanu a nebo v pondělí mazat do lékárny po noční. Nejradši bych jela, ale bojím se zklamání :/
@Kolicek2020 tomu říkáš lehounke?! Já bych si piskala 😂 🍀 ❤️️
@Jay-zee Rozumím Ti 😔Taky nevím, zda to zkusit v neděli, nebo počkat…Jelikož vážně nevěřím, že se zadařilo…I když s tím počítám, tak přesně jak píšeš, nechci být zklamaná…Tak nevím, co poradit…Ale zase když tam cosi máš, asi bych si ověřila jiným testem ještě…
@Týnka Kikina tak to můžeš nechat na pondělí a můžeme být zklamaný alespoň spolu 😂 🍀na druhou stranu jsem zvědavá co tvůj testik ukáže a do pondělí je to dlouho :/ já si tam každopádně v pondělí sjedu a rovnou si koupím něco dobreho na povzbuzení nálady…taky jsem to mohla vydržet a neřešit to teď 😂
@Jay-zee To sice mohla, ale zvědavost a nedočkavost jsou mrchy
Okej, tak v pondělí ![]()
@Týnka Kikina a ty teda v neděli? Já jsem tu stejnak každý den, ale abych na to myslela 😇
Holky, zase já. Jste tu rozumný a vím ze mi poradíte. Asi jsem počítala špatně 🙈 poslední snažení bylo 19.2.22 chápu dobre ze těch 7-8 dni (možnost hnízdění) a znova se počítá takze jsem teď třeba 5dpo?
Jako snažení o druhy ditko a jsem jak nimon co nic neví, každopádně ráno bílo a teplota (BT) 36,7.
@Kratova Hnízdění může být od nějakého 5.,6.,dne po ovulaci a trvá pár dní, ale dny od ovulace zůstávají…
@Kratova Kolik,že by jsi měla dnes být dní po ovulaci??Třeba se Ti vážně ukáže později ![]()
@Týnka Kikina no 19.2 poslední sex a cca 28-30.2 sem to měla dostat.
@Kratova A ta ovulace ale?
Na tom záleží…Mohla být klidně toho 19.,nebo po a pořád je ještě šance…