Celebrity a názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
4.2.18 10:51

@Annne
Mas nejaky komplex? Pusobis tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.2.18 10:52

Dovolím si nesouhlasit. Jo, taková misska opravdu nemá moc velkou zásluhu na tom, kde je. Prostě se narodila hezká, emzi ostatními hezkými si já někdo vybral a přidělil jí první místo (tam fakt nějakou zásluhu nevidím) a bulvár jí začal fotit - díky tomu začala být zvaná na věčírky. Bude to rok dva, co zase zapadne, pokud v tomto bodu snahu neukáže. Souhlasím s tebou, že plebs je chce, jinka by po nich bulvár neštěkl. Ale to si děláme sami.
Pak jsou další, jako třeba Helena Houdová, kteří svůj modelkovský úspěch přetavili v něco jiného. Ti toho dosáhli daleko víc, než ty.

Naopak sportovci (klidně ti tví fotbalisti, hokejisti) jsou skutečně nejlepší z nejlepších. Dřou od malinka, jako děti neměli volný čas, 10× týdně tréning, i víc, kolik času strávili v autě, když je rodiče vozili po trénincích a zápasech. A v těch autech se učili na další den ve škole nebo na přezkoušení při individuálním plánu. Ti toho holka dokázali díky své píli a úsilí nesrovnatelně víc než ty. Já bych je klidně posadila vedle těch doktorů. Nestarají se sice o naše zdraví, ale mnohým o dobrou náladu a přiznám i můj život obohacují.

Focení se s nimi je holt pro někoho koníček, já to nedělám, ale zase mám jiné koníčky, která by nedělal jiný.

Z tvého příspěvku je cítit zášť a závist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
4.2.18 10:53

Já si myslím, že je sice úplně jedno co si myslím, ale napíšu to :lol: Já bych htěla klidně být ta modelka apod a mít prachy a zabývat se jen sama sebou a utrácením peněz a sem tam charitou. Oni tím, že maj slavnej obličej zas pomáhaj dobrý věci, kdo z obyčejnýh lidí co dělaj např. rukama nebo v kanclu může říct, že pomáha dobré věci? Charita apod? Mám dojem, že my všichni si hrabem svůj píseček a zbytek nás nezajímà, tím padem jsme možná ještě horší než celebrity. Teď se psalo o Umě Thurman, že byla taky sex. obtěžována a lidi zas co v té diskuzi vypotili za houna je neskutečný :poblion: Že se každejjeden člověk nepochlubí svýma sra.kama, aby jsme si o něm mohli pokecat. Všichni jen řeší životy jiných a hlavně těch, co jdou nejvíc vidět. Klasika. No tak maj prachy a je jedno jak je vydělají, jestli umělým zpěvem anebo kšeftovánim s drogama. Každýho věc. :nevim: A mě nevadí, že se někdo s někým slavným fotí. jak tu někdo psal, bez umělců by nebyla kultura, hudba, filmy, muzikály. všechno tohle, neměla bych si na co zatrsat. Smutnej život by to byl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.2.18 10:58

@Annne Tak ještě, že tu máme takového kritika umění a znalce, aby nám řekl, že se v TV bavíme pokleslou zábavou, že umění je jinde.
Já to vím a co jako. Taky bych v TV chtěla něco jiného. Holt většině to vyhovuje. Tak se koukám jinam.
Ale NESOUDÍM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
4.2.18 11:10
@Nikola63 píše:
Tak sportovci jsi to vybrali sami, že nemají dětství je jejich věc. Myslím si, že na svůj věk jsem udělala hodně, ale medii o tom nemluví, takže popularní nejsem :D
A opravdu todle jim nezávidím ???? mám nádherný domov, pohodouvou rodinu a milujícího Muže :D myslím si, že mám větší bohatství než oni, mám pravé přátele, skutečnou radost a žiju si každý den s člověkem, který mě miluje. V srdci mám víc jak oni a o penězích život není.
Jsem šťastná, když vidím úsměv na tváři u postižených, kterým jsme zrovna pomohli atd. Ale každý má na to jiný názor. Je pravda, že každý z nás má jiný smysl život a jiné priority. Ale já se doma bez TV obejdu :D se zabavím s Mužem v posteli

Tohle mi přijde jako dost povrchní názor. Myslíš si, že když někdo vydělává miliony nebo je slavný, tak nemá pravé přátele, nepomáhá ostatním, má jen peníze a není šťastný? Jak tu někdo zmiňoval, nezralé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.2.18 11:12
@Nikola63 píše:
Tak sportovci jsi to vybrali sami, že nemají dětství je jejich věc. Myslím si, že na svůj věk jsem udělala hodně, ale medii o tom nemluví, takže popularní nejsem :D
A opravdu todle jim nezávidím ???? mám nádherný domov, pohodouvou rodinu a milujícího Muže :D myslím si, že mám větší bohatství než oni, mám pravé přátele, skutečnou radost a žiju si každý den s člověkem, který mě miluje. V srdci mám víc jak oni a o penězích život není.
Jsem šťastná, když vidím úsměv na tváři u postižených, kterým jsme zrovna pomohli atd. Ale každý má na to jiný názor. Je pravda, že každý z nás má jiný smysl život a jiné priority. Ale já se doma bez TV obejdu :D se zabavím s Mužem v posteli

Myslím, že kdyby to tak bylo, sotva bys měla potřebu mudrovat nad příjmy a slávou druhých. Je hezké, že se umíš pochválit, jak jsi důležitá a jak vám to klape v posteli, i když mi u toho ze tebe trapností jde trochu mráz po zádech. Je to horší, než se fotit s celebritou - tohle je maximálně hloupé. Mohla bys mi ještě vysvětlit, proč píše Muž - s velkým M? To je to nějaká tvoje modla nebo jenom ignoruješ český pravopis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
4.2.18 11:16
@Nikola63 píše:

Pises nesmysly. To ze někdo ma peníze a je slavný, neznamená ze sedí sam doma a nezna bezne radosti všedního dne. To by ses hodně divila. Tvuj obzor je hodně omezeny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
4.2.18 11:17

Peníze vadí jen tomu, kdo je nemá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
4.2.18 11:25

V prvé řadě se tvůj příspěvek vzhledem k množství chyb ani nedá pochopit :roll: četla jsem ho 2×, abych si domyslela, co jsi vlastně chtěla vyjádřit.

@Nikola63 píše:
Dobře hned ze začátku, brzo mi bude 21 a tak nejsem, žádná náctiletá

Nejsi náctiletá, ale o životě toho víš zatím velice málo (což je vzhledem k věku pochopitelné) a o psychologii zřejmě nevíš nic (to nemusíš, to není výtka, to neví spousta lidí) Člověk je společenský tvor a je pro něj naprosto přirozené, že chce žít ve skupině a nejlépe být ve skupině uznáván.
Jestli si uznání získá počtem lajků nebo Nobelovkou, to už je na jinou diskuzi.
V určitém věku prochází člověk obdobím adolescence (je to naprosto přirozené) v tomto věku má touhu na sebe upozorňovat a rebelovat, proti všemu a proti všem.
Současně se chce ztotožnit s někým (modelky, herci, zpěváci, sportovci), v tomto věku se nechce ztotožnit s uznávaným vědcem, ani hasičem (mimochodem období hasičů, policistů, kosmonautů a učitelek je v předškolním věku). Někteří se ztotožní s vůdci gangů, spadnou do drog a modlou je jim dealer drog.

@Nikola63 píše:
A já jsem prý blázen, když říkám, že herce, zpěváky a profi. sportovce nepotřebujeme…

Tyto „celebrity“ nepotřebujeme pro sebe, ale pro děti v dospívajícím věku; je potřeba, aby měli ke komu vzhlížet a aby to byl někdo z pohledu rodiče „nezávadný“, ale současně někdo jiný, než kdo zajímá rodiče.
Puberťáci, chtějí mít vše opačně než rodiče. Puberťáci neposlouchají Karla Gotta.
Když chceš vést dítě ke sportu a ono se mu třeba už v určitém věku nechce, protože by raději kouřilo se spolužáky za zdí školy, tak ho potřebuješ nějak nalákat, např. na „celebritu“ Jágra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.2.18 11:32

Dost jsem dělala v komparzu. Herce beru jako normální lidi. Je to práce jako každá jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
4.2.18 11:39
@Nikola63 píše:

Sportovci si to vybrali sami - něco chtěli a museli si za tím jít, aby toho dosáhli. Tys to měla jednoduché - chtělas muže, našla sis ho. Oni chtěli být dobří a museli tomu věnovat spoustu hodin tvrdé práce, spoustu potu, možná i slz, kolik úsilí mohlo stát tebe „ulovit muže“, asi méně, než je a přes to jste si vybrali každý to své, jen někdo tomu musel dát daleko více, než ty - stejný výsledek, ale práce za tím nesrovnatelná!

A jak můžeš vědět, že máš větší bohatství než oni - to, že jsou slavní a bohatí nemusí nutně znamenat, že to jsou skety. Možná mají na kontě několik desítek milionů, ale třeba jim měsíčně k živobytí stačí 50 tisíc, jako běžné rodině - zbytek holt někde leží a třeba i vydělává. Pokud je jejich práce upřímně baví, tak logicky je bude naplňovat, bude je to obohacovat, budou to mít rádi, takže není důvod se povyšovat nad nimi, že ty jsi bohatší, neb to nemusí být absolutně pravda.

Navíc ono, člověk prostě žije s tím, co má - a je šťastný s tím, co má. Protože kdyby se utápěl v neštěstí, že támhle Pepa má víc, než já, dlouho by to nevydržel. Takže jasně, někdo žije s 30 tisíci na měsíc, někdo se 100 tisíci a oba mohou být stejně spokojení v tom konečném důsledku (člověk si váží toho, co má). Samozřejmě, člověk s těmi 30 tisíci by se 100 byl asi spokojenější, ale když toho nedosáhne, musí se spokojit s tím, co má.

@Annne píše:
Oni ti velki tvorcovia, velki herci, velki spevaci, velki autori, spisovatelia zvycajne nebyvaju celebrity. Bulvaru sa vyhybaju, byvaju to osobnosti. Problem je, ze cely system sovbizu je nastaveny tak, ze kto dnes nie je v mediach, akoby neexistoval. A preto divaci automaticky pokladaju za celebritu toho, koho im media dokola otrieskavaju o hlavy, koho fotografia sa co najcastejsie zjavi v bulvari, ten je celebrita. Aj ked to moze byt v skutocnosti uplny blb bez stipky talentu.

Toto nastavení showbyznysu ale žerou jen negramotní lidé, nebo ti méně inteligentní. Protože naštěstí ještě docela dost lidí vidí dál, než za titulky, že nějaký herec z Ulice udělal to či ono.

Moji oblíbenci nejsou tak vidět, ale obdivuji je pro nějakou jejich vlastnost, či pro to, co dokázali. Asi bych nedělala z lidí až takové debily, že vše, co vidí v novinách považují za „pravdu a směrodatné“, spousta z nás má ještě má schopnost zhodnotit situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15141
4.2.18 11:49

@Nikola63 Můj názor je ten, že ty sama jsi dost povrchní a tvůj pohled na herce, sportovce atd. je hodně omezený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
4.2.18 12:04
@Nikola63 píše:

Hele hlavne, ze mas Muze s velkym m :lol: kazdopadne jsi se krasne pochvalila, tak doufam, ze je to pravda a ne to klasicke, cemu chces verit :oops: preji ti to, opravdu. Jen si snad casem rozsiris obzory, mas velmi omezeny pohled na zivot a svet, ale jsi jeste hodne mlada, je sance, ze se to zlepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.2.18 12:14
@Annne píše:
Ale bez kritiky s nikdy nepohnu veci lepsim smerom. Bez kritickeho myslenia budeme stagnovat v tej tuposti, v nasili, v primitivizme a v beznadeji, ktore na nas chrlia media, donekonecna, az do zdarneho konca. Naopak, treba kritizovat. Treba uz konecne povedat, ze „Cisar je nahy“. Vsetko so vsetkym suvisi… cim je s polocnosti pocet hlupakov vyssi, tym viac ide spolocnost ku dnu. A stiahne tam bez rozdielu vsetkych.

Myslela jsem kritika jiných názorů na umění. Kritika, který všem vysvětlím jak jsou jejich zájmy a názory horší, než ty jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.2.18 12:19

Nooo 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie