Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paola21 píše:
Máš pravdu, je to zábavní průmysl..kdyby nebyli, tak svět neskončí, a jak píšeš, je to jejich koníček a kdyby měli brát 18 tisíc, tak máme polovinu zpěávků a herců, protože co si budeme povídat, i peníze hrajou roli. Více si vážím lidí, co dokázali něco v celosvětovém měřítko, co posunulo lidstvo dopředu - např. vědce, které by měli brát minimálně ty platy, co bere herečka v pitomém seriálu.. je to spíš smutné
Ale to se nedá takhle srovnavat. Jasne, dulezitejsi jsou urcite lékaři, vědci..Ale k životu, jak už tu bylo řečeno, patří i kultura, zajít na dobrý film do kina, na muzikal do divadla, zatancit si..Kdyby nebyly herci, zpěváci, tak by to bylo dost prazdny.
@malá_holka píše:
Já si myslím, že je sice úplně jedno co si myslím, ale napíšu toJá bych htěla klidně být ta modelka apod a mít prachy a zabývat se jen sama sebou a utrácením peněz a sem tam charitou. Oni tím, že maj slavnej obličej zas pomáhaj dobrý věci, kdo z obyčejnýh lidí co dělaj např. rukama nebo v kanclu může říct, že pomáha dobré věci? Charita apod? Mám dojem, že my všichni si hrabem svůj píseček a zbytek nás nezajímà, tím padem jsme možná ještě horší než celebrity. Teď se psalo o Umě Thurman, že byla taky sex. obtěžována a lidi zas co v té diskuzi vypotili za houna je neskutečný
Že se každejjeden člověk nepochlubí svýma sra.kama, aby jsme si o něm mohli pokecat. Všichni jen řeší životy jiných a hlavně těch, co jdou nejvíc vidět. Klasika. No tak maj prachy a je jedno jak je vydělají, jestli umělým zpěvem anebo kšeftovánim s drogama. Každýho věc.
A mě nevadí, že se někdo s někým slavným fotí. jak tu někdo psal, bez umělců by nebyla kultura, hudba, filmy, muzikály. všechno tohle, neměla bych si na co zatrsat. Smutnej život by to byl
Tak to prrr. Jsem naprosto obyčejná žena. Makám ve fabrice. A pomáhám kde můžu, po šichtě vedu jednou týdně kroužek s dětma, chodíme každý rok zpívat důchodcům na tři krále, výběrem peníze pro nemohoucí, chodím dávat nepotřebné věci do azylaku ve městě, dávám jídlo do potravinové banky, nakupuju důchodcům, aby netahali těžké tašky, přispívá na různé projekty, nemusíš mít prachy a známý ksicht, abys mohla pomáhat.
Prosím o anonym nebo smazat.
@Anonymní píše:
Tak to prrr. Jsem naprosto obyčejná žena. Makám ve fabrice. A pomáhám kde můžu, po šichtě vedu jednou týdně kroužek s dětma, chodíme každý rok zpívat důchodcům na tři krále, výběrem peníze pro nemohoucí, chodím dávat nepotřebné věci do azylaku ve městě, dávám jídlo do potravinové banky, nakupuju důchodcům, aby netahali těžké tašky, přispívá na různé projekty, nemusíš mít prachy a známý ksicht, abys mohla pomáhat.
Prosím o anonym nebo smazat.
A ty se stydis za to ze pomahas?
Ze anonym..
@tessa2323 píše:
Ale to se nedá takhle srovnavat. Jasne, dulezitejsi jsou urcite lékaři, vědci..Ale k životu, jak už tu bylo řečeno, patří i kultura, zajít na dobrý film do kina, na muzikal do divadla, zatancit si..Kdyby nebyly herci, zpěváci, tak by to bylo dost prazdny.
Právě že se všechno odvíjí od toho slova „dobrý“… osobně nevím, kdy jsem naposledy viděla dobrý český film (je jich v poslední době jak šafránu)..ale i přesto, že ti herci točí močky, tak mají víc peněz jak doktoři, což mi přijde na hlavu postavené ![]()
@Paola21 píše:
Právě že se všechno odvíjí od toho slova „dobrý“… osobně nevím, kdy jsem naposledy viděla dobrý český film (je jich v poslední době jak šafránu)..ale i přesto, že ti herci točí močky, tak mají víc peněz jak doktoři, což mi přijde na hlavu postavené
Ovsem platy hercu jsou pro studia investice. Herec, ktery natahne divaky, vydela studiu i nekolikanasobek puvodni castky. Na doktorech takhle vydelat nejde. Vysoke platy umelcu je proste obchod.
@Emimin7 píše:
Ovsem platy hercu jsou pro studia investice. Herec, ktery natahne divaky, vydela studiu i nekolikanasobek puvodni castky. Na doktorech takhle vydelat nejde. Vysoke platy umelcu je proste obchod.
Já neříkám, že to není investice, ale prostě když si vezmu, že doktor má odpovědnost za X životů, dělá noční atd. a stejně se nedostane na plat podprůměrného herce, tak je něco špatně ![]()
@Paola21 píše:
Já neříkám, že to není investice, ale prostě když si vezmu, že doktor má odpovědnost za X životů, dělá noční atd. a stejně se nedostane na plat podprůměrného herce, tak je něco špatně
Kolik vydělá podprůměrný herec měsíčně?
@Paola21 píše:
Já neříkám, že to není investice, ale prostě když si vezmu, že doktor má odpovědnost za X životů, dělá noční atd. a stejně se nedostane na plat podprůměrného herce, tak je něco špatně
Tak neni to zas tak cernobile. My vidime ty lepe placene herce, ale o vetsine z nich jsme snad ani nemeli moznost slyset a ti moc neberou. Ja dokonce znam jednoho, co hral od ditete az do dospelosti celkem uspesne (Vasku z Cirkus Humberto) a musel s tim seknout, protoze by se neuzivil.
A naopak dobry plasticky chirurg muze byt multimilionar.
@hanka.br. píše:
Kolik vydělá podprůměrný herec měsíčně?
tak jasně blesk a ještě 2014…ale třeba B. Štěpánová mi jako moc excelentní herečka nepřijde a 88 tisíc asi není průměrná mzda doktora v nemocnici… ![]()
@Malaga Ty máš ten Blesk tedy načtenej, když takhle hned můžeš posloužit konkrétním odkazem. Klobouk dolů. ![]()
@hanka.br. strejda google, práce s klávesnicí…zas takový poklady v hlavě nenosím ![]()
Nevím, proč by zrovna herci měli být bráni jako příklad těch, které nepotřebujeme a vydělávají balíky. Ono taky není o co stát a co závidět. Když už bych se měla nad tím pozastavit, pak bych řekla, že nehorázné platy za nesmysly berou hlavně politici. Vždyť i ta Bára Štěpánová s celou Ordinací dělá radost půlce národa, což se ovšem o politicích říct nedá.
@hanka.br. herci jsou taky důležití
, ale prostě větší celebrita je pro mě Bohdan Pomahač než kterýkoliv herec… ![]()
@Malaga píše:
@hanka.br. herci jsou taky důležití, ale prostě větší celebrita je pro mě Bohdan Pomahač než kterýkoliv herec…
Já jsem tady s hodnocením celebrit - rozuměj herců a modelek nezačala. ![]()
@Malaga píše:
@hanka.br. herci jsou taky důležití, ale prostě větší celebrita je pro mě Bohdan Pomahač než kterýkoliv herec…
Taky tak.. a myslím, že zakladatelka právě tak diskuzi zamýšlela, že se podivuje nad tím, jak lidé, co nejsou ani ve svém oboru dobří, berou víc peněz, jak špičky třeba v té doktorařině ![]()