Celerová polévka v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
18.8.22 13:57

Celerová polévka ti nic neudělá.

Ale nezvládnutá úzkost může.

Pracuj alespoň s touhle kniho, ale kdyby to nestačilo, obrať se co nejdřív na psychoterapeuta/ku.

https://www.kosmas.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
18.8.22 14:08
@stinga píše:
jo, na to už jsem zapomněla, asi si to začnu zapisovat
@Svistice píše:
Pamatuju dotaz, jestli může těhotná kiwi a jestli může doma uklízet.

Mně se líbil ten se zadržením dechu na několik sekund :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
18.8.22 14:29
@Beruska97 píše:
Proč se nesmí celer? :lol: jsem 17 týden a pomalu každej den se tu dozvím nějakou novinku co nesmím jíst nebo dělat :think:

Hlavně zační jíst písmenkovou polévku ať umí dítě číst a psát dřív než začne chodit :lol:
To bylo včera top.

Pro ostatní nechcete to někdo sepsat? Co se nesmí jíst, dělat a co se smí :-D
Ať se pobavíme

• Citovat
  • Upravit
11896
18.8.22 14:32

Myslím že z těchto dotazů by mohla být opravdu vtipná publikace kdyby se k tomu někdo odhodlal…ke každému takovému dotazu třeba vysvětlení proč je to blbost nebo proč je obava nějak opodstatněná ale v daném kontextu stejně vlastně nesmyslná protože aby to uškodilousel by toho být kamion…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
18.8.22 14:38

@smajlik345 já se divím že jsem se nenarodila s třetí rukou na zádech protože moje mamka před 24 lety neměla internet a jedla vše :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
78493
18.8.22 14:39
@Betty MacDonald píše:
To jako fakt?

Loknutí vody ze slaného bazénu v těhotenství - se ta diskuse jmenuje, sdílet mi to v tel. nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
18.8.22 14:40
@Beruska97 píše:
@smajlik345 já se divím že jsem se nenarodila s třetí rukou na zádech protože moje mamka před 24 lety neměla internet a jedla vše :mrgreen:

Přesně tak, lidi se víc spoléhali na zdravý selský rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
18.8.22 14:42

Tak to je konec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
18.8.22 14:46

Jestli tě to zakladatelko uklidní tak já byla minulý týden na running sushi a měla jsem tam dokonce řapíkatý celer a ejhle, žiju a mimino taky :*

• Citovat
  • Upravit
11896
18.8.22 15:23

@Beruska97 no jo ale kdoví jestli se ti teď nenarodí malý Japonec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
18.8.22 16:28

@Vladusxx a v ruce bude držet celer :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
758
18.8.22 16:47

Tenhle urazlivy a dehonestujici výsměch je úplně zbytečný. Obsažené látky v celeru, podobně i v petrželi (myristicin atd.) např. nelze ve zvýšené spotřebě v těhotenství doporučit zejména při hrozícím potratu, předčasném porodu (i v minulosti), krvácení a zvýšeném tonu děložní sliznice. Může prokrvovat a zvýšit děložní tonus, privodit kontrakce. Bavím se o množství nadměrném či dlouhodobém. Proč si teda vy chytracky taky nevarite čaj ze šalvěje, pelyňku, kila máty a nevypijete si aloe vera a nedate si k tomu koláč s muškátovým oříškem? Ja vim, všechno děláte, sníte i listerie z masa a plísně ze syru. Je uplne v pořádku, ze se paní ptá a zajímá se. I když to spojení, že se ohrozí z jedné polivky může být směšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.8.22 16:48
@stinga píše:
Loknutí vody ze slaného bazénu v těhotenství - se ta diskuse jmenuje, sdílet mi to v tel. nejde :oops:

Tuto diskuzi jsem četla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
18.8.22 16:56

@Aletta80 Nezlob se, ale ne neni to v poradku, ze se pta. Staci se trosku zamyslet a muselo by ji dojit, ze problem je nadmerna konzumace. Ne to co bezny clovek sni v klasicke porci nejakeho pokrmu. Tyhle uzkosti a schizy tehotnych fakt nejsou normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
18.8.22 17:00
@Maggdallena píše:
@Aletta80 Nezlob se, ale ne neni to v poradku, ze se pta. Staci se trosku zamyslet a muselo by ji dojit, ze problem je nadmerna konzumace. Ne to co bezny clovek sni v klasicke porci nejakeho pokrmu. Tyhle uzkosti a schizy tehotnych fakt nejsou normalni.

Ja si to myslim taky. Protože dementni otazky jsou tu denně, ale přišlo mi, že tohle je ta mírná z nich :D a to vás ještě šokuje, že některé těhotné nepřemýšlí a mají absurdní otazky? Podle me tu byly horší :D me ten celerovy výsměch přišel jakysi kruty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí