Celodenní tlak v podbřišku 25. Týden

107
16.6.21 13:49

Celodenní tlak v podbřišku 25. Týden

Ahoj holky, začínám 25. Týden a už pár dní mě hrozně táhne podbřišek. Nejhorší je to když chodím, mám pocit, že to mimčo neunesu, jak mě ten podbřišek táhne. Je to takový neustálý nepříjemný tlak, ale pouze v podbřišku. Vždy se z toho do rána vyspím, pak ráno vstanu, začnu něco dělat a je to tady znovu. Před necelým týdnem na kontrole vše OK, doktorka dělá vždy ultrazvuk, ale nevím, jestli se třeba dívá i na délku čípku. Jinak celé bříško mi nijak netvrdne, sem tam, když se mimčo hodně vrtí, ale to je třeba 3× za den. Měl prosím někdo podobné pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6004
16.6.21 13:51

Na gyndu nechat se zkontrolovat pohmatem. Sestra tohle měla, zjištěný krátký čípek a následný porod ve 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
16.6.21 14:07

Raději si zajdi na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
16.6.21 14:11

Mám to taky a přikládám to mj jizvě po CS - ono to teda přechází do ostré bolesti která je lokalizovaná v místech jizvy. Tak nevím, čípek jsem na poslední kontrole měla ok, su 29tt. Jestli si nejsi jistá, zavolej svojí gyndr a zeptej se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.6.21 14:12

Tohle měla nejstarší dcera. Od 25tt miminko spadlé v porodních cestách, obrovské tlaky. Utz v pořádku, ale prostě mimčo moc dole, Porodila ve 31tt.
Takže určitě to chce kontrolu, jak vypadá čípek a kde se mimi nachází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí