Celokovové saňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
31.10.11 11:35

celokovové saňky

Ahoj holky chci koupit prckovi k vanocum sanky a libi se mi tenhle typ? mate s tim zkusenosti, jsou dobre? diky moc . http://www.bebinka.cz/…ou-01-zelenehttp://www.funkids.cz/…im-obloukem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
31.10.11 11:42

Nejraději mám klasiku, dřevěné sáňky. Taky mají ohrádku.
S těmihle nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
31.10.11 11:46

Nemam dobrou zkusenost s kovovymi..Na cerstvem snehu ti nepojedou,budou se borit.Dobre jezdi akorat na udusanem,tvrdem snehu,ktery jakmile trochu rozbredne,jsou sanky opet nepouzitelne.Nejvetsi vyuziti myslim maji obyc plastove sane nebo boby,ty jezdi na jakemkoli snehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
31.10.11 11:46

koupila bych klasické dřevěné sáňky od české firmy Bohemia…můžete na nich jezdit pak i s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.10.11 11:48

Tak jestli jsou stejně dlouhé, jako dřevěné, budeš na nich pak taky jednou moct jezdit s větším dítkem.
Možná jsou dřevěné lehčí. nevím. Ale jinak vypadají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.10.11 12:26

mame je..jsou super uz kvuli tomu madlu…ze je tlacis pred sebou jako kocar…takze projedou vlastne vsim…tako dela fusak primo do tehdle sanek ktery se tam pevne pripne a drzi jak ulitej…fakt super!! jsou lehoucky…lehci jak dreveny klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.10.11 12:29

jinak do hlubokyho snehu nejsou zadny sane…tam nejlip projedou boby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.10.11 12:35

Máme v plánu letos kupovat sáňky,ale u nás vyhrály dřevěné.Byli jsme ty kovové omrknout,ale nelíbí se mi.Ale kamarádka je má a je spokojená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.10.11 12:49

je tak teda nevim jaky vybrat ,ale jak pise mikita prijde mi super to madlo, s tim fusakem nevim prckovi je uz 14 mesicu, kdyz tak tam pridelam ten nas. no a kdyz bude hodne snehu tak bych vzala boba. a mas primo ty tako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.10.11 12:49

je tak teda nevim jaky vybrat ,ale jak pise mikita prijde mi super to madlo, s tim fusakem nevim prckovi je uz 14 mesicu, kdyz tak tam pridelam ten nas. no a kdyz bude hodne snehu tak bych vzala boba. a mas primo ty tako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.10.11 12:53

Včera tu byla podobná diskuse a tam někdo odkazoval na dřevěné sáně s madlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.10.11 13:08
Aladina píše:
Včera tu byla podobná diskuse a tam někdo odkazoval na dřevěné sáně s madlem.

Já:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.10.11 13:46
lovelytelle píše:
je tak teda nevim jaky vybrat ,ale jak pise mikita prijde mi super to madlo, s tim fusakem nevim prckovi je uz 14 mesicu, kdyz tak tam pridelam ten nas. no a kdyz bude hodne snehu tak bych vzala boba. a mas primo ty tako?

jj presne ty..loni jsme kocar v zime skoro nepouzivali…vsude jsem jezdila se sanema…staci uz jen poprasek na chodniku a sanky jedou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
31.10.11 14:33

mikita:taky bych to chtela misto kocaru u nas je vzdcky hodne snehu a loni to s tim kocarem nebylo nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
1.11.11 22:43

Ja je chtela, objednala jsem sane s fusakem Piccolino a kdyz prisly, tak jsem je rychle vratila. Prisly mi desne forovy a hlavne - maji nosnost jen 50kg, tze na nich muze jet pouze dite. Coz ja chtela, abychom mohli sankovat spolecne. Hlavne tu nosnost nikde nemaji napsanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák