Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky chci koupit prckovi k vanocum sanky a libi se mi tenhle typ? mate s tim zkusenosti, jsou dobre? diky moc . http://www.bebinka.cz/…ou-01-zelene , http://www.funkids.cz/…im-obloukem/
Nejraději mám klasiku, dřevěné sáňky. Taky mají ohrádku.
S těmihle nevím… ![]()
Nemam dobrou zkusenost s kovovymi..Na cerstvem snehu ti nepojedou,budou se borit.Dobre jezdi akorat na udusanem,tvrdem snehu,ktery jakmile trochu rozbredne,jsou sanky opet nepouzitelne.Nejvetsi vyuziti myslim maji obyc plastove sane nebo boby,ty jezdi na jakemkoli snehu.
koupila bych klasické dřevěné sáňky od české firmy Bohemia…můžete na nich jezdit pak i s prckem
Tak jestli jsou stejně dlouhé, jako dřevěné, budeš na nich pak taky jednou moct jezdit s větším dítkem.
Možná jsou dřevěné lehčí. nevím. Ale jinak vypadají dobře.
mame je..jsou super uz kvuli tomu madlu…ze je tlacis pred sebou jako kocar…takze projedou vlastne vsim…tako dela fusak primo do tehdle sanek ktery se tam pevne pripne a drzi jak ulitej…fakt super!! jsou lehoucky…lehci jak dreveny klasicky.
jinak do hlubokyho snehu nejsou zadny sane…tam nejlip projedou boby..
Máme v plánu letos kupovat sáňky,ale u nás vyhrály dřevěné.Byli jsme ty kovové omrknout,ale nelíbí se mi.Ale kamarádka je má a je spokojená ![]()
je tak teda nevim jaky vybrat ,ale jak pise mikita prijde mi super to madlo, s tim fusakem nevim prckovi je uz 14 mesicu, kdyz tak tam pridelam ten nas. no a kdyz bude hodne snehu tak bych vzala boba. a mas primo ty tako?
je tak teda nevim jaky vybrat ,ale jak pise mikita prijde mi super to madlo, s tim fusakem nevim prckovi je uz 14 mesicu, kdyz tak tam pridelam ten nas. no a kdyz bude hodne snehu tak bych vzala boba. a mas primo ty tako?
Včera tu byla podobná diskuse a tam někdo odkazoval na dřevěné sáně s madlem.
Aladina píše:
Včera tu byla podobná diskuse a tam někdo odkazoval na dřevěné sáně s madlem.
Já:-)
lovelytelle píše:
jj presne ty..loni jsme kocar v zime skoro nepouzivali…vsude jsem jezdila se sanema…staci uz jen poprasek na chodniku a sanky jedou!
mikita:taky bych to chtela misto kocaru u nas je vzdcky hodne snehu a loni to s tim kocarem nebylo nic moc
Ja je chtela, objednala jsem sane s fusakem Piccolino a kdyz prisly, tak jsem je rychle vratila. Prisly mi desne forovy a hlavne - maji nosnost jen 50kg, tze na nich muze jet pouze dite. Coz ja chtela, abychom mohli sankovat spolecne. Hlavne tu nosnost nikde nemaji napsanou…