Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, před měsícem jsem si koupila polokozačky v Humanicu, měla jsem je na sobě asi 4× a všimla jsem si, že boty se na špičce loupou, tak jsem je včera odnesla k reklamaci..velmi nepříjemná a znechucená prodavačka mi oznámila, že tohle mi k reklamaci určitě nevezmou, že jsem boty okopala…na to jsem jí řekla, že boty mám měsíc, nestály mě 100kč ale 800,– a asi by měly něco vydržet. Rozhodně jsem v nich nechodila do lesa, pouze venku a do města..nevim, jestli jsem v nich měla létat, ale podle prodavačky nejspíš ano…vzala mi je na 3denní posouzení a já už trnu teď hrůzou, že mi oznámí, že je to opotřebeníma ja tam budu muset udělat cirkus…máte s tím někdo zkušenost?
zkusenost s tim nemam, kdyz jsem tam neco reklamovala tak by bud vratili penize nebo zbozi vymenili. kdyby ti to neuznali tak to muzes poslat ke znalci a kdyz ti to uzna tak ti musi zaplatit znalce a vratit,a nebo udelat cirkus
To samé se mi stalo loni na podzim, sice ne v Humacicu ale v jednom pražském A3 sportu. Boty jsme jeli reklamovat ještě ten den asi za tři hodiny, prodavačka, neochotná a protivná, tak přítel vytáhl odznak od PČR a v tu ránu šlo všechno hladce jako po másle, i vedoucí s námi najednou jednala úplně jinak. Zajímavý.
Takže když ti po třech dnech oznámí, že je to opotřebeností nebo že sis je ušpinila, nenech se odbýt a požaduj jakoukoliv formu náhrady.
Baslerinda píše:
To samé se mi stalo loni na podzim, sice ne v Humacicu ale v jednom pražském A3 sportu. Boty jsme jeli reklamovat ještě ten den asi za tři hodiny, prodavačka, neochotná a protivná, tak přítel vytáhl odznak od PČR a v tu ránu šlo všechno hladce jako po másle, i vedoucí s námi najednou jednala úplně jinak. Zajímavý.Takže když ti po třech dnech oznámí, že je to opotřebeností nebo že sis je ušpinila, nenech se odbýt a požaduj jakoukoliv formu náhrady.
Tak jako A3 sport pro nás skončil uplne, manzel si tam koupil boty za 3500,– ktere se mu po pul roce rozpadli a to jednani ktere probehlo si dodneska nemuzu ani predstavit, protoze se mi hned vari krev.a kdyz jsem volala na jejich reklamacni oddeleni tak ta zenska furt opakovala jednu a tu samou vetu…A3 nikdy vic.
No kazdopadne se uz na to psychicky pripravuju, cetla jsem o tom recenze na netu a zrovna moc povzbudive nebyly…ale mohli by brat zretel na to, ze ty boty mam mesic..i kdyz zaruka je proste dva roky, tak to musi neco vydrzet, ne abych se bala chodit po chodniku… ![]()
Ahojky, my jsme minulý týden reklamovali panské vycházkové boty v Humanicu, byli popraskané, prodavačka byla velmi neochotná.. Boty si vzali na posouzení a řekla za 3 dny, že se tam máme stavit, když jsme si chtěli zavolat, tak nám řekla, že i když reklamaci zamítnou do telefonu nám to stejně neřeknou. Po týdnu jsme jeli pro boty a už tam byla jiná prodavačka, byla moc milá a ochotná, reklamaci nám uznali a mohli jsme si vybrat boty jiné, nevybrali jsme si, tak nám dali kuponky, že si boty můžeme koupit jindy v kterékoliv prodejně Humanicu a nejsou časově omezené. Peníze už nevrací.
dajdulka25 píše:Baslerinda píše:Tak jako A3 sport pro nás skončil uplne, manzel si tam koupil boty za 3500,– ktere se mu po pul roce rozpadli a to jednani ktere probehlo si dodneska nemuzu ani predstavit, protoze se mi hned vari krev.a kdyz jsem volala na jejich reklamacni oddeleni tak ta zenska furt opakovala jednu a tu samou vetu…A3 nikdy vic.
To samé se mi stalo loni na podzim, sice ne v Humacicu ale v jednom pražském A3 sportu. Boty jsme jeli reklamovat ještě ten den asi za tři hodiny, prodavačka, neochotná a protivná, tak přítel vytáhl odznak od PČR a v tu ránu šlo všechno hladce jako po másle, i vedoucí s námi najednou jednala úplně jinak. Zajímavý.Takže když ti po třech dnech oznámí, že je to opotřebeností nebo že sis je ušpinila, nenech se odbýt a požaduj jakoukoliv formu náhrady.
Ono to jednání je koukám všude stejné v bleděmodrém, zato nedám dopustit na Nike, mám jedny hódně oblíbené botasky, nosím je takřka pořád už přes dva roky, boty tomu už trochu odpovídají ale budu je nosit až do roztrhání a to podotýkám, že dostávají docela zabrat
a pořád drží
.
Pak ještě Baťa, tam odsud mám takové ty lepší ( ne na ven ) a nikdy jsem u nich nic reklamovat nemusela.
no, měla jsem tam taky reklamaci, taky neochotní, trvalo to měsíc a boty jen jaksi poopravili, je to už dýl, nevím, co jim bylo, nepamatuji se…a když jsem si tam jednou boty zkoušela, nešla mi bota rozepnout, kozačka, můj chlap mi říká, nech to raději na prodavačce, at pak ještě neplatíš, že jsi tady poškodila zboží, tak mi to nakonec sundávala prodavačka a bota se jí rozbila pod rukama, prostě na vyhození, takže tam asi kvalita nic moc.
Tak ja teda musim zaklepat, ale zatim jsem VZDY v Humanicu s reklamaci uspela.
Jak se zimni obuvi, ktera rozhodne nebyla urcena do zimy a po dvou mesicich ji sel partner vratit a dostal penize, tak 2× s teniskama Mustang v hodnote 1500kc , ktere po pul roce praskaly a vzdy jsem bez reci dostala penize zpet.
TerezaJ píše:
Ahojky, my jsme minulý týden reklamovali panské vycházkové boty v Humanicu, byli popraskané, prodavačka byla velmi neochotná.. Boty si vzali na posouzení a řekla za 3 dny, že se tam máme stavit, když jsme si chtěli zavolat, tak nám řekla, že i když reklamaci zamítnou do telefonu nám to stejně neřeknou. Po týdnu jsme jeli pro boty a už tam byla jiná prodavačka, byla moc milá a ochotná, reklamaci nám uznali a mohli jsme si vybrat boty jiné, nevybrali jsme si, tak nám dali kuponky, že si boty můžeme koupit jindy v kterékoliv prodejně Humanicu a nejsou časově omezené. Peníze už nevrací.
tak to máme stejný případ…takže ještě doufat, že tam bude jiná prodavačka ![]()
tak jsem dostala poukazky, bylo mi receno, ze kdyby nebyly popraskane na strane tak mi ty okopane spicky neuznaj, takze jsem vzala poukazky, stihla se tam s nima jeste sezrat a sla jsem dom ![]()
U mne naprosto stejná situace, hodně nepříjemná prodavačka, bez jakéhokoli dozatu vysekla reklamační list, nacpala mi to pod nos k podpisu a zaškrtla tam, že chci ukončit smlouvu-resp, zrušit obchod. To jsem nesouhlasil a do přílohy si musel vlastnoručně dopsat, že žádám opravu pravé boty a přesně popsat místo. V sobotu přijali reklamaci k vyřízení, v úterý už byla vyřízená-ručně vyplněnej cár papíru-zamítá se. A to mi tvrdila, že to musí poslat na posouzení do Brna, já reklamoval v Praze-Černý most. Takže to asi chodí tak, že to prodavačka vezme, sepíše reklamaci tak aby ji později neuzanala, po večerech někde v kumbále napíše zamítnutí vlastní rukou, a třetí den Vás vypakujou s rozdrbanejma botama. Na dotaz, proč mi nenabídnou nějakou jinou náhradu - jak koukám v výše příspěvků tedy poukázky, mne odbyla že jsem si zaškrtnul odstoupení od smlouvy a peníze že mi nedají a na moji připomínku že jsem něchtěl peníze, ale mít opravené boty mi oznámila, že jsem to neměl podepisovat aže ta příloha je holt jen příloha. Vedoucí samozřejmě není k dispozici a bude až za týden, ale ta mi prý nic nepomůže, mám to dát rovnou ke znalci. Takže nějaká šmudla na brigádě placená navíc premiemi za odpálený reklamace mě posílá ke znalci, ať se pak soudím. Nejhorší zkušenost co jsem kdy zažil. Vyhozený peníze u nesolidního obchodnníka - boty Buggati.
Humanic už nikdy více, už jen za to jednání a lži.
Milan001
Počkej si, až se vrátí vedoucí, já jí tam měla, když jsem si šla vyzvednou reklamaci a to hned bylo jiné jednání… Člověk aby se bál si v dnešní době něco koupit, není to tak dávno, co jsem řešila další reklamaci trika a to bylo teprve „maso“
Koukám že protivné prodavačky jsou asi všude.Dnes jedu do Humanicu odnést kozačky které se úplně zničili tak čekám co mi poví.:-)
![]()