Celulitida na lýtkach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
10.7.14 10:30

@Jancaqa Tři týdny po porodu? To jsem byla ráda, že si vzpomenu, jak se jmenuji :mrgreen:. Ne jako fakt, váhu jsem vůbec neřešila a myslím, že jsi na tom dobře :kytka:. Ale mě třeba pobaví lidi, co mi chválí postavu a říkají, že jako po dítěti super! :palec: To se vždycky zarazím a říkám, že ještě aby ne, když jsem rodila před třemi a půl lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
10.7.14 13:15

@meringa taky dobry :lol: tak me taky lidi pochvali, a vůbec nechápou kdyz vidí, ze mam takhle 2 malé deti a vypadam tak jak vypadam. Jenže ja se vůbec necítím.. Jsem širší a samozřejmě ne zpevnena a pro me je to katastrofa.. Uz chci svoje telo zpet. Vim ze je brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.7.14 13:20

Já si dávám čas na dosažení původní váhy devět měsíců od porodu. Přece jen jsem těch dvacet kg nabírala celých devět měsíců :-D A navíc…na co budu hubnout a zpevňovat a dřít se, když chci za chvíli druhé dítko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
12.7.14 08:53

@Mathea no a ja po prvním porodu na sobe držela, uz jsem zase mela postavičku jak modelka a po 10m jsem neplánovaně otěhotněla..takže me to čeká cely odzacatku :roll: nj co nadělám, ale zase diky tomu ze jsem cvičila po tom prvním, se mi rychle zatahlo brisko. Ted uz jen musim shodit přebytečný tuk a zpevnit se.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze