Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím Vás, potřebuju poradit, možná trochu uklidnit, že v tom nejsem sama. V těhotenství jsem přibrala 23 kilo a do původní váhy mi schází ještě 6 kilo. Po porodu jsem tři měsíce, takže vím, že s břichem a jinými partiemi to půjde, ale co mě zajímá, jestli se některé z Vás objevila celulitida na lýtkach? Když si sednu a lýtka se dotýkají stehen, udělají se mi tam dolicky. Jde to nějak zredukovat? Vím, že odstranit asi ne, ale kdyby to bylo min viditelnější, bylo by to fajn. Děkuji za každou radu.
Tak jsem to schválně vyzkoušela… Tam kde se mi lýtko dotýká stehna nemám dolíčky, ale krátery… fuj…
Jinak celulitidu teda vidět nemám. Takže moje rada - nesedat tak
. Stejně si myslím že by nic nepomohlo ![]()
Ty jo, jako kdyby jsi mluvila o mě
Přibrala jsem kolem 20kg, do původní váhy mi zbývá asi 7kg a po porodu jsem tři a půl měsíce
A včera jsem si v autě, když jsem měla nožku přes nožku všimla, že mám celulitidu na lýtku. Takže asi budu muset začít víc cvičit a trošku pravidelněji a lépe se stravovat. Spíš než na lýtkách mě ale vytáčí celulitida na stehnech a prdeli
Takže neboj, nejsi v tom sama ![]()
Co celulitida, ale mě se na nich udělaly strie-po celém lýtku ![]()
Na celulitidu na lytkach pomaha noseni vysokych podpatku (lytka se namahaj a cvicej)… jen jsou z toho znicene nohy jinak
takze si vyberte co je pro vas lepsi ![]()
Podpadky, pokud ses na to stavena, jinak to beztak zredukovat nadobro nejde.
BTW - ja sem po porodu 15 mesicu a stale mi chybi 5kg do puvodni vahy…jak vy to holky kua delate? ![]()
@ne-silenamatka … ja doporucuji jeste dve deti
ja mam v 10m -8kg pod startovni vahou
@Measmille píše:
@ne-silenamatka … ja doporucuji jeste dve detija mam v 10m -8kg pod startovni vahou
Premejslim, ze te nahlasim jako „nevhodny prispevek“ ![]()
Což o to, podpatky nejsou problém, ale chodit v podpadcich s Manducou
Nevím, nevím ![]()
A jak psala Measmille, nohy se ničí jinak, už tak mám problém s počínajícími vbocenymi palci, takže asi zbývá opravdu si tak nesedat ![]()
@Measmille píše:
@ne-silenamatka … ja doporucuji jeste dve detija mam v 10m -8kg pod startovni vahou
Tak to je krásný
Já 5 týdnů po porodu a zbývají mi dvě kila. ![]()
Me by zajímalo jak to děláte, ze tak krásné hubnete. Ja nabrala v tehu 16.. Jsem tři týdny po porodu a jeste furt mám 6,5kg. Plné kojim, ale vaha jde dolu velice pomalu.. Až stagnuje. Už mám doma 20 m. Celulitidu jsem po prvním odstranila masážema, během a střídáním teple a studené vody. Snad to zabere i ted.