Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@reagress no 16tis je jen za zavedeni sroubu bez korunky ne? To by tak odpovidalo
@Peggy54 píše:
@reagress no 16tis je jen za zavedeni sroubu bez korunky ne? To by tak odpovidalo
ano, však v dotazu se ptám jen na implantát. Korunka potřeba nebude.
U nás mi zubařka před měsícem říkala, že teď - ne ona, ale kolega v našem městě, účtuje okolo 50 tisíc, tedy implantát komplet. Že by sama jela do Prahy nebo do Brna. Asi před 20 lety mi říkali cenu okolo 20 tisíc, posledních cca 7 let mám počítat do 35 a teď toto.
Zatím nebyl potřeba, ale dojde na něj taky.
@reagress takze si nechate do dasne zavrtat sroub a zustane vam nazakryta mezera jako mate ted? ![]()
@Peggy54 ne, vysvětloval to nějak jinak, bohužel to neumím přepsat tak, aby to dávalo smysl.
@reagress a nemyslel mustek? Nebo ze vam na vase koreny nasadi korunku? Protoze vrtat implantat bez korunly je jako si koupit mobil bez nabijecky
@Peggy54 píše:
@reagress a nemyslel mustek? Nebo ze vam na vase koreny nasadi korunku? Protoze vrtat implantat bez korunly je jako si koupit mobil bez nabijecky
a není to jedno. Mě zajímala cena implantátu ne korunky.
@reagress no je to vase vec, ale aby jste zbytecne nevyhodila penize za sroub a zubar se nedivil ze si po mesici nejdete pro korunku za 20tis
@Peggy54 píše:
@reagress no je to vase vec, ale aby jste zbytecne nevyhodila penize za sroub a zubar se nedivil ze si po mesici nejdete pro korunku za 20tis
neboj.
Mám šestku dole letos a pětku nahoře vloni. Každý stál 17 000 zavedení implantátu a 15 000 pak za 3 měsíce po zahojení korunka; plus 1000 CT. V Praze.
Tak já mám čerstvou zkušenost z dneška
Budu mít teda nahrazené dvě šestky nahoře.
Bez doplnění kosti, kterou potřebuju mě vyjde jeden implantát komplet na cca 27tis.