Cereální tyčinky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@chytrá horákyňka Ty už jsem mu koupila, ale nechutnají mu, kupodivu jsou to asi jediné, které nechce
Já je mám ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U cereálních tyčinek a Muesli z obchodu je taky problém v tom, že je tam SÍŘENÉ sušené ovoce, což je teda dost velké svinstvo i pro dospělé, natož pro děti
Ale jde vyrobit si domácí tyčinky i pečené Muesli doma z nesířeného
na netu jsou recepty ![]()
Doporučuju kupovat jenom sušené ovoce nesířené. Jinak je to malinko jedovaté a i se na obalu většinou píše, že před konzumací třeba omýt horkou vodou
![]()
Je dobrý číst obaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tessy Víš zcela jistě, že jsou ty tyčinky vyrobené ze sířeného, neupraveného ovoce?
- Citovat
- Upravit
@chytrá horákyňka píše:
@tessy Víš zcela jistě, že jsou ty tyčinky vyrobené ze sířeného, neupraveného ovoce?
Ne všechny, ale na některých obalech jsem to zcela jistě na vlastní oči ČETLA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chytrá horákyňka píše:
Ono to ovoce je upravené tím sířením
čili meruńky jsou oranžové ne hnědé, což vidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chytrá horákyňka píše:
ono v naší republice se nedivím ničemu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tessy píše:
Ono to ovoce je upravené tím sířenímčili meruńky jsou oranžové ne hnědé, což vidíš.
Jasně, vím co je síření ovoce. Taky se na takto upraveném ovoci píše, že před konzumací se má opláchnout. Tudíž bych chtěla věřit tomu, že před pomletím do tyčinek bylo toto sušené ovoce opláchnuté. Samozřejmě ideální je „Urob si sám“.
- Citovat
- Upravit
Kupuju tyčinky Fit fruit (všude v supermarketech), je tam cca 50% lisovaného ovoce + obiloviny, jemně mletá, takže i pro prťata, kterým by vločky mohly zaskočit. Obsahem srovnatelné s Hipp, dokonce mají i méně tuku, cenově nesrovnatelné, kolem 6-8Kč.