Jak často by měl jíst?

1563
26.8.12 21:10

Jak často by měl jíst?

Ahoj holky jdu pro radu…za cca 2 týdny bude malému 6.měsíců ale mame trochu problém s jídlem, né že by nejedl, co mu dám to sní, ale denně jí 3-4× což mi příjde strašně málo…ráno má 180ml UM, na oběd 190 masozeleniny, sváča 180ml UM (dneska vynechal) a večer 150ml kaše…je spokojený, není hladový, ale nevím jak to časem zkombinovat aby na svačinku měl i něco jiného než UM a aby zase pokryl denní dávku mléka…víc než 180ml UM nevypije…děkuji za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
26.8.12 21:20

Já dávám na dopolední svačinu jogurt s přesnídávkou, jinak ráno UM, potom svačinka, na oběd maso-zelenina, odpoledne UM a večer kaše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
26.8.12 21:21
@Katuskka píše:
Já dávám na dopolední svačinu jogurt s přesnídávkou, jinak ráno UM, potom svačinka, na oběd maso-zelenina, odpoledne UM a večer kaše ;)

no asi budu muset ubrat množství at mi jí častěji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.8.12 21:22

My tak asi stejně, mezi tím jí stále cpu prso, ale stejně ho nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
26.8.12 21:25

@Pettule69 Já myslím, že máte dobrý režim, malá je naučená, že jí co 3 hodiny, tak proto asi jíme častěji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
26.8.12 21:28
@Katuskka píše:
@Pettule69 Já myslím, že máte dobrý režim, malá je naučená, že jí co 3 hodiny, tak proto asi jíme častěji :D

Režim by byl dobrý :D malý jí co 4-5 hodin, dřív prostě nemá hlad, v noci vydrží celou noc :) taky je ho kus :) ale trochu mě to trápí, že by měl přece jen jíst o trochu časteji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
26.8.12 21:30

@Pettule69 Tak to závidím, mně se zase malá budí dvakrát za noc, co bych dala za to, aby spala celou noc :D. Možná nakonec změníme režim my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.8.12 21:31

Asi bych jeste pridala dopoledni svacinu, treba ovocnou presnidavku.

U nas: rano 180UM, dopoledni svacina ovocna presnidavka, v poledne masozelenina (cca 200ml), odpo kase nebo UM, vecer UM.
Brzy zacneme zkouset jogurt na odpoledni svacinu, to taky pokryje mlecnou davku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
26.8.12 21:34

Rekla bych, ze ti ji dost. Nasemu je 8 mesicu a do pul roku plne kojen,9kg a ja se tesila na prikrmy, jak mu bude chutnat a tak..a prdlajs, nedostanu do nej nic, pán by se nejradeji celé dny a noci kojil…kdyby mi jedl jako tvuj, byla bych rada.Dr.mi rekla, ze pribira, tak to asi nepotrebuje, ze mu to staci.Tvuj to ma urcite zrovna tak, na te fotce vypada veliky, tak urcite hladem netrpi, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287

Myslim, že to není málo, to co sní, třeba 200g masozeleniny je porce hodně slušná na půlročáka ;)
ale jak bylo vedeno, asi bych dala menší porce častěji

náš malej jedl asi takhle:
v 5h ráno (ale vstával v půl osmý) 150 UM
v 9h 100g jogurt
v 14h 100g masozelenina
v 17h 100g přesnídávka
v 19h cca80g kaše
v 20-21 (před spaním)150ml UM
o půlnoci 150ml UM

má toho odpoledne víc než dopoledne, ale je to tím že dopoledne spával cca 4 hodiny, odpoledne mnohem méně…

na 200g masozeleniny a celý malý jogurt nebo celou přesnídávku se dostal až teď co se začal plazit a lézt, tedy v 9M ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
@PetulinaP píše:
Asi bych jeste pridala dopoledni svacinu, treba ovocnou presnidavku.U nas: rano 180UM, dopoledni svacina ovocna presnidavka, v poledne masozelenina (cca 200ml), odpo kase nebo UM, vecer UM.
Brzy zacneme zkouset jogurt na odpoledni svacinu, to taky pokryje mlecnou davku

To už jsem zkoušela, že mu dám přesnidávku ale nechce ji, to si radši počká na oběd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.8.12 21:37
@Pettule69 píše:
To už jsem zkoušela, že mu dám přesnidávku ale nechce ji, to si radši počká na oběd :D

Tak jestli prospiva a nehubne, tak bych se asi ridila jak si dite rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
26.8.12 21:42
@domča01 píše:
Rekla bych, ze ti ji dost. Nasemu je 8 mesicu a do pul roku plne kojen,9kg a ja se tesila na prikrmy, jak mu bude chutnat a tak..a prdlajs, nedostanu do nej nic, pán by se nejradeji celé dny a noci kojil…kdyby mi jedl jako tvuj, byla bych rada.Dr.mi rekla, ze pribira, tak to asi nepotrebuje, ze mu to staci.Tvuj to ma urcite zrovna tak, na te fotce vypada veliky, tak urcite hladem netrpi, neboj :)

Jo je veliký, má 9,5kg :mrgreen: :mrgreen: doktorka má už prupovídky že za chvíli u ní strhne váhu :D jí dost jen toho mlíka je málo…teda aspon dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
26.8.12 21:42

Ještě bych zkusila místo přesnídávky dopoledne nabídnout jogurtíka, třeba mu ovoce prostě nejede ;)
a když ne, tak ne, dokud nehubne, tak bych se nenervila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
26.8.12 21:45
@Mar__tanka1983 píše:
Ještě bych zkusila místo přesnídávky dopoledne nabídnout jogurtíka, třeba mu ovoce prostě nejede ;)
a když ne, tak ne, dokud nehubne, tak bych se nenervila 8)

Ovoce mu chutná ale ta ranní dávka 180ml UM mu stačí do oběda a prostě jíst nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí